Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Жанр: Романтична комедия
Епизоди: 16 (~60мин.)
Програма: SBS
Период на излъчване: 14 декември 2005 - 2 февруари 2006 (Сряда и Четвъртък 21.55 часа)
Музикална тема: Mario & Nesty - Never Say Goodbye

С участието на:
И Донг Ук

И Да Хе
Пак Ши Йон 

И Джун Ги

Сюжет:
По молба на дядо си, Сол Гон Чан търси изгубената си братовчедка. Неговите опити са неуспешни, а здравето на стареца се влошава все повече и повече. Съдбата сблъсква героя с Чу Ю Рин. Тя работи като екскурзовод на японски и китайски туристи, но парите й не стигат, за да изплати дълговете на баща си. За капак на всичко, Чу Ю Рин постоянно е преследвана от кредиторите на баща й и е готова да стигне до всякакви крайности за пари. След кратко запознанство, Сол Гон Чан решава да наеме Чу Ю Рин в ролята на негова братовчедка. Дядо му е на смъртно легло, а и Чу Ю Рин притежава подходящ за това талант - лъже отлично.
Превод: Pirani

По-подробно описание

 

Първата среща на героите се осъществява на летището. Сол Гон Чан лети за провинцията заради информация за братовчедка си, а Чу Ю Рин спретва истинско фиаско, за да задържи самолета (тъй като нейната група от туристи закъснява за полета).
Малко за братовчедката. Тя е дъщеря на лелята на Сол Гон Чан и щерка на старчето. Навремето старецът изгонва дъщеря си, понеже се омъжва за човек, когото той не одобрява. Тя заминава за Япония, но там загива при земетресение, а от малкото момиченце ни вест, ни кост. Има само няколко снимки като дете. Дядото е много болен, почва да се разкайва и се вманиачава в идеята да намери внучката си да й върне всичко изгубено. А, забравих да спомена, че дядката е президент на огромна корпорация, верига хотели.......... и нещо си там.
За главната героиня - баща й е изпечен комарджия, постоянно сменя държави и градове, къде заради това, че го издирват, къде и за намиране на работа. Именно затова Джу Ю Рин знае много добре сума ти езици и е обиколила много свят. Майка й е починала, когато е била малка (ако не ме лъже паметта).
Втората среща между героите е във въпросната провинция. Бягайки от мафиотите, на които баща й дължи пари, Джу Ю Рин скача от една ограда и се нацежда точно пред колата на нашето богаташче. Сол Гон Чан си мисли, че я е ударил и я води в болницата, където се разбира, че й няма нищо, а е само натъртена от падането и евентуално е в шок. Той си оставя визитката, плаща болничните разходи и тръгва, викнат по спешност. Тъй като мафиотите идват в болницата, на нашата кака й се налага отнова да бяга. В последствие решава, че може да изцеди богаташчето и отива в хотела да го търси. Номерът й не минава, но се оказва, че в хотела са го закъсали за преводач по китайски и я наемат.
На сцената се появява сладурът, дето играе в Iljimae. Той е син на една от акционерките в корпорацията на дядото и близка приятелка на семейството. Тук е в ролята на плейбой, който бяга от майка си, която иска да го жени. По стечение на обстоятелствата той спасява Джу Ю Рин от мафиотите, които успяват да се докопат до нея. Бих казал доста хубаво ги ступва (сам срещу 5-7 човека – бройката се губи, много ги разхвърля).
Сол Гон Чан тръгва за Япония, но на летището пак се сблъсква с героинята, която прави една постановка за пред мафиотите – "Това е бащата на нероденото ми дете, той ме заряза, ама обеща да ми даде компенсация."
Докато го раздава преводачка в хотела, разбира, че една от къщите е целогодишно празна и се нанася при първия удобен случей в нея. А то каква къщичка с голяма портокалова градина. Стоят си необрани портокалите......... какъв срам само!.......... и там се спретва една история. В Япония нашият човек не открива братовчедка си, но на една от снимките, където е по-голяма, асистентката му открива голяма прилика с Джу Ю Рин.
Дядото получава криза, вкарват го в болница и е на смъртно легло. Трябват спешни мерки и тъй като друг не би могъл да заблуди всички за самоличността си......... на Сол Гон Чан му хрумва блестящата идея да наеме нашата кака. Уж само да успокои дядото преди края му......... хи хи да, ама не, оттам каква се забърква.......
Автор: pirani

 

:essub:

 

С български субтитри

С български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

С английски субтитри

Link to comment
Share on other sites

Само да отбележа, че тоя сериал е голяма краста. Всичките герои са страхотни образи. Най-много ми харесват лелята и господин Чанг, а на гадната тенесистка непрекъснато ми иде да й оскубя косата. Имам само едно оплакване, което не е свързано със сюжета, ами по-скоро с екипа по костюмите

 

ПРОКЛЕТИТЕ ОБИЦИ НА ЛИ ДЖУН ГИ!!!!!!!! Mad Особено в комплект с тая прическа, макар че нея мога да я преживея, ако не бяха ОБЕЦИТЕ!!! Аргх, прилича на мадама повече и от Чанг Гън Сок, а това вече е страшно!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Напротив ,екстра са си , и съм сигурен че доста време след последната серия ще го мислиш този сериал.Аз лично поне 1 седмица след това не исках да почвам друг да гледам.

Мислех си че вдвали ще намеря нещо толкова добро колкото My Girl

Както писах в другата тема , завиждам на хората които го гледат или предстои да го гледат :)

Link to comment
Share on other sites

Хора това е страхотно, гледайте! cheers На пети епизод съм и за сега е перфектно. Надявам се да продължава все така. Колкото до Ли Джун Ги, нямам думи. Laughing Той има повече нежни черти от И Да Хе. Smile Трябва да е винаги с къса коса и да набляга на по мъжкото излъчване. Иначе е безпорно е много добър актьор. А И Да Хе колко е забавна, точно така си я представях в комедийна роля. Нареждам я редом до, другите велики комедийни актриси Юн Ън Хъе, Сонг Хъе Гьо и Хан Хъе Джин. geek Точно в такива комедии са най-силни корейците.

Link to comment
Share on other sites

Сега се събуждам и гледам, че на вън вали сняг. Ю Рин има рожден ден! cheers lol! Снощи ги изгледах последните 6 епизода до 4-ри часа. Голям сериал, сега разбирам защо episode ни завиждаше. Smile Може би това е максималното, което може да се изтиска от подобен род филми. Перфектно изпелнение, нищо не ме дразнеше. Само дето, героите прекалено рано се влюбиха и комедията отстъпи място на романтиката. Накрая, като се сетиш за първите епизоди, имаш чувството, че в началото си гледал напълно различен филм. Още не знам дали да го сложа на първо или на второ място в класацията ми. Любимите сцени са много. Някакси най ясно ми остана в главата, онази в която Ю Рин искаше да свали звездата от коледното дръвче. Много бяха свежи и сцените в които героите си представяха разни неща. Особенно накрая, когато главната започна да плюе кръв. Laughing Уникално добро филмче! Ако харесвате този тип комедии, задължително трабва да гледате My girl.

Link to comment
Share on other sites

Добър е, само е малко бавен. Става за оправяне на настроението. Мога да кажа кое ми хареса в този филм. Особено прекрасно ми се стори отношението между Ли Джун Ги и Lee Dong Wook много мъжкарско, много почтено. Такова отношение видях в Дейзито и ми направи страшно впечетлиние. Освен това Ли Джун Ги ми хареса с излъчването си на комиксов герои. Сякаш беше нарисуван за манга. Също и костюмите им бяха добри, след Двореца с тяхните папагалски одежди ми дойде много добре да погледам елегантно, съвременно облекло. Макар, че до момента моят фаворит си остава Двореца. Благодарна съм на съфорумците задето ми отвориха очите за необятния руски сайт дето има всичко (е почти),но това което представлява интерес за мен там го има и съм страшно доволна, че нашето поколение научи поне един чужд език.Май се отплеснах, ако съм станала досадна с размишленията си моля за извинение.

И честита нова година на всички!

Link to comment
Share on other sites

Страхотна роля направи момчето - И Джун Ги. А на онова накрая с букета рози направо ми се доплака. Лично аз за първи път нямам никакви забележки. Почна страхотно и свърши страхотно. Комедия, после любов а накрая и напрежение какво ще стане. Всичките герои бяха големи образи. Не мога да не вмъкна и още една забавна дреболия - в началото на 14 епизод брата и сестрата какъв сценарий само спретнаха, обраха ми точките... Laughing Доволна, много, много. Пък и атмосферата си пасна на сезона. Въобще - страхотно. :)

Link to comment
Share on other sites

Ли Джун Ги e голям симпатяга, това особенно си личи в спешъл епизода. Жалко че бяха преведени само 20% от репликите. Smile Не му пука особенно, че има по женско излъчване и обича да се иронизира. Ю Рин направо го разби в сцената в сауната. Какво му беше казала... "Онни, хайте да си ходиме" и всички хора го загледаха с учудване... Наистина голям късмет извадихме с това сериалче. Добре тръгна годината. Слагам го на второ място в класацията ми, но въпреки това е перфетно. Wink ;)

Link to comment
Share on other sites

Определено сериалчето е добро с лично моя оценка 7 от 10 . Изгледах го целия като сюжет му давам 8 , за актьорска игра на мацката 10 , на останалите не повече от 6, като операторско майсторство много добре 9. Замисълът и крайния резултат ги предвидих по средата горе долу на филма. Въпреки всичко си заслужава да се обърне внимание - най- малкото , че е на съвременна тематика , понеже някак си се наситихме на историческите сюжети.

Link to comment
Share on other sites

Този сериал направо ме разби, Very Happy така съм се смяла - до сълзи. Изключителна актьорска игра и присъствие. Изгледах го на един дъх.

Между другото в последна серия препращат към сериала Delightful Girl Choon-Hyang (който също е много добъл).

Link to comment
Share on other sites

Най-накрая го изгледах !

и мога да кажа, че това е най-най-най-най-най-якия сериал!!! drunken

Невероятен сюжет, невероятени актрьори, невероятни режисьори, невероятен сценарий,

а субтитрите на английски са още по-НЕвероятни ... май първо тях ще трябва да преведем на "английски" (в пълния смисъл на думата)

Сериалчето е направо божествено, не усетих, че е корейско

нямаше много сълзливи и сополиви истории (поне от моя страна .. иначе си пореваха)

нямаше нито една серия, в която да не съм се смяла от сърце, с глас и със сълзи, тикове и всичко друго

до към 8 епизод се попилях от смях ... толкова много сцени са ми в главата (гледах го с почивка от няколко часа целия сериал)

Сега разбирам защо след него не ви се е гледало нищо друго, та мисля да си го реша тоя проблем

и следващия сериал, който ще гледам да е пак този ... предвид играда на И Да Хе най-много да ми е още по-смешно

Сериалчето е прелестно! Оценка 10000/10 !!! cheers

Link to comment
Share on other sites

Закрастихме ме с тоя сериал преди месеци, ама не издържах да чакам българските букви, снощи го почнах, и майкооооооо голям кеф днеска, кискам се (по- скоро се зъбя като LDH) за всичко и на всички около мен, дано не почна да послъгвам... като нея Laughing .

Голям образ е тая мацка, чак шашкънка бесна,( как счупи яйцето в тиквето си, за маската на леля си.... доволно и лекомислено), изкриви ми се чеенето просто..., дано не загуби чара си до края, че нещо доста сълзливо става на моменти,

а аз искам смеххххххх!

Доволна, доволна, пуля се и същевремено си гладя коремчето още от удоволствието от сериала, като сомалийче изпапало цял хляб наекс.... lol! (то с това постоянно тъпчене на храна във филмите... и аз само с храна асоцирам..., леле, леле, ще ме поболеят тез корейци)

Имаше шури сцени, които определено ще запомня, невероятна музика, OST-а е просто задължителен за меломаните, изпитах голяма наслада от играта на актьорчетата, добре се справиха като цяло, а И Да Хае, цепи стените направо, това момиче, като засилиии: плямпа без спирка....лъже, маже, яде, пее....луда, луда cheers

Определено ми обра точките тук, а другия ми любимец Г-н Чанг, как се подсмихваше само и “хрипаше” на моменти, много ме изкефи....

 

а той не ли оня дивак мъжлето на нашта фльорца Сачико от “Capital scandal”?

 

 

Много добра драма, с порядъчно количество смях и романтика.

Byahshah! ^__^

П.П.Някой питаше за френската песен....

Демонче???, мисля, че френското шансонче е от един филм с Катрин Деньов " Les parapluies de Cherbourg", доста старичък, но много романтичен..френска му работа Smile

ето линк:

Les_Parapluies_De_Cherbourg.mp3

http://4storing.com/w73an8/72636262863f212234b1b86b78ed3a72.html

Link to comment
Share on other sites

Аигуууу направо рулираааа! Нереално добро е бе хора! Сигурно ако ми беше първото или второто сералче корейско щеше да ми е най-любимо! Всичко е извън пътя, като започнеш с нечовешки добре подбраната музика(побърках се да слушам ОСТ), супер симпатичните образи всичките, историята която е и леко извратена защото подозирам, че найстина са братовчеди(сега съм на 8 епизод)! Направо е лудница и музиката, тая вечер май няма да спя! Лудница и музиката и всичко! Много леко върви! Влиза ми венозно направо, като 3 големи ракии след първата!

Link to comment
Share on other sites

Сега го изгледах и такъв рев не съм ревал чееесно! Направо е нереално! Всичките много добре се представиха и бяха изключителни сладурчета! В началото бях много резервиран към Lee Da Hye и се чудих защо точно нея са избрали. Сега мога да кажа, че е невероятно красива и убедителна! Тва беше най-реалистичния плач и винаги като заревеше и аз циврих! Особенно сцената на летището където се срина и баща и я влачеше! Джун ки беше също мнго забавен дори със самата си визия на изпаднал рокаджия от края на 80-те, въобще и дядото и всички бяха много добри! Само от едно съм не доволен, а именно не дадаха развръзката на отношенията на секретарка и Моделчето не му помня името. Те взеха ли се или не? Сега си пускам да се дърпа специала! Lee Da Hye вече ми е любимка номер едно от корейското съзвездие и се заемам да изгледам всичко налично с нея!

Link to comment
Share on other sites

И на мен ми остана малко време и се хванах с него... Минах втори епизод.

Това приятелче, което караше автобуса, така да ми замяза в началото на жена, че като проговори с мъжествен глас, едвам се освестих първите секунди, докато разбера грешката си... Но Джун Ги го бие по всички параграфи - тук има толкова изписани черти, че би му завидяла и мис Вселена...

Оставам с впечатлението, че всички, с изключение на Гонг Чан, ще се правят на идиоти с раздвояване или разтрояване на личността... и с присъщото за корейските комедии нереалистично поведение. Ама в това им е чарът, нали? Wink Wink

 

Lubaka, вземи гледай сериалите, които Бореан е препоръчала и то точно в този порядък. Макар че втория и третия може и да не ги изтраеш до края, след първия

Link to comment
Share on other sites

Първи епизод не ми хареса изобщо, но колкото повече гледах, толкова повече ме грабваше. Всички бяха много готини и интересни, смяла съм се като луда на всички простотии на Ю Рин.

Последните три епизода обаче ми разбиха сърцето. Не съм предполагала, че точно на този сериал мога да се разчувствам толкова.

 

Сякаш усещах болката и притеснението на Гонг Чан и Ю Рин.. Начина, по който се гледаха, но не смееха да се докоснат.. Думите, които оставаха недоизказани. Имах чувството, че сърцето ми ще изхвръкне когато си казаха "довиждане" и когато той докосна косата и. И най-накрая прегръдката, която ме остави без дъх... Корема ми се пребоърна на неловкото им признание, на "песен за очевидното", на първата им целувка и първото им "Обичам те". След това толкова ми се приплака с Ю Рин на летището... А паралелно с тях Джонг У и Се Хьон. Него наистина го харесвам и го съжалявам, защото е посредата - дали да каже истината за фалшивата братовчедка, дали да остави Ю Рин за приятелят си, дали да се бори, след като знае, че е излишен.. За първи път е нежелан от жена, чувства се зле и незнае как да постъпи.. Беше ми интересен персонаж още от самото начало. Но Се Хьон ми е антипатична, не защото е заминала да преследва мечтите си, а защото въпреки всичко очакваше отношенията и с Гонг Чан и семейството му да са както преди. На всичкото отгоре не му влезе в положение, не се съобрази няколко пъти с него, каза неща, които не трябваше, през цялото време беше като някаква "шушумига" и се буташе навсякъде, затова не я съжалявам, нито я харесвам. Актрисата обаче съм я гледала и на друго място, симпатична е, но понякога самото и излъчване ме дразни Laughing

Ю Рин няколко пъти изглеждаше много добре, но повече я харесвам с права коса.

Любимци са ми господин Чанг и госпожица Бе Smile Няма такъв смях просто, големи са образи.. Много са интересни, много забавни, но си имаха и няколко драматични моменти. Много са готини И какво бебе изкараха - Йе Рин

Тайната се разкри и реакциите бяха по-леки, отколкото очаквах.

Не ми хареса само как минаха към няколко години назад.

Но края беше потресаващ.. Много яко свърши. Това е един от сериалите с хубав финал, всичко беше завършено, Се Хьон и Джонг У постъпиха правилно, дядото ме изкефи накрая, когато разговаря с Ю Рин. А това "Saranghaeo" от нея чакам да го чуя откакто гледах един клип. Истинската внучка не ми хареса обаче и исках да съберат готината секретарка с дългокосия симпатичен А накрая това "Моето момиче" и "Бъдете благословени" ми изпълни сърцето

 

Link to comment
Share on other sites

Тъкмо свърших с 16-ти епизод..My girl се превърна в една от любимите ми драми. Наистина не очаквах да ми хареса толкова много! Lee Dong Wook и Lee Da Hae бяха невероятни в ролите си, очарована съм.

Пресъздадоха по изключителен начин любовта на героите си, беше толкова убедително. Много сцени запомних от този сериал, наистина ми докосна сърчицето. Определено не трябва да се пропуска от никого (:

 

о да и последните реплики определено бяха уникални xD

Link to comment
Share on other sites

Lee Jun Ki толкова много ме изкефи че умирах от яд във всеки момент, в който той страдаше и плачеше. Леле на това момче да му откажеш е грехотаааа. Аз не бих се замислила и секунда, направо го взимам.

Колкото до сериала много е готин адски ми харесва, на 9 епизод съм бързо се гледа..., забавен е и много интересен. Актьорите добре са влезнали в ролите си и много ме грабнаха, но най ми харесва как се справя Lee Jun Ki определено е моят любимец още от 1 епизод. Перфектно играе и неговият герой има адски як характер много голям плейбой..., а и е много красив След като изгледам и останалите епизоди с радост ще сложа още едно мнение в темата Smile Благодаря за страхотният превод и за филмчето. Заслужава си гледането!!!

Link to comment
Share on other sites

влюбих се в това сериалче!!!

 

С нетърпение чаках да свърша работа, за да се прибера в къщи и да гледам филмчето.

 

Героите са толкова сладки, лъчезарни и идеално играещи ролята си. Сюжета забавен, романтичен ( само като за мен )

 

Наистина съм удивена от азиатското кино, а до скоро да си призная, че мнението ми хич не беше позитивно. Сега всичко е различно Smile

 

Благодаря на всички, които направиха възможно гледането на това страхотно сериалче!

 

Обичам ви!

Link to comment
Share on other sites

И тъй като се поддадох на носталгията и на времето вън и го изгледах повторно, въпреки че вече съм го гледала, знам какво става, но отново изпитах и преживях всичко, което се случваше с тях, отново си припомних защо толкова харесах драмичката, посмях се добре на най- голямата лъжкиня Ю Рин, много добре се преструваше това момиче и как само ги нареждаше, единия в сауната, а другия къде ли не му показа как стават нещата. Това беше едно от първите сериалчета и тогава не познавах никой от актьорите, но сега знам че на края, когато показват истинската братовчедка,това което казва за себе си и за съпруга си е точно историята от Delightful girl Choon Hyang, сега като съм гледала и двата го разбирам, беше ми смешно, защото сега разбрах защо тогава момичето биеше и спореше по този начин с мъжа си, за когото каза, че още в гимназията се е омъжила :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...