Jump to content

Last Christmas (2004)

lazeto

Recommended Posts

spacer.png

Last Christmas (2004)

Страна: Япония

Също така известен като: ラストクリスマス

Телевизионен рейтинг: 21,6%

Година на излъчване: 2004 - Октомври– 11 до 2004 - Декември – 20

Време на излъчване: Понеделник 21:00

Формат: Renzoku

Жанр: Романтична комедия

Канал: Fuji TV

Епизоди: 11

Режисьор: Nishitani Hiroshi, Murakami Masanori, Kono Keita, Nagayama Kozo, Narita Takeshi

Субтитри: Английски

Участват:

Oda Yuji - Haruki Kenji

Yada Akiko - Aoi Yuki

Tamaki Hiroshi as Higaki Naoya

Katase Nana as Fujisawa Ritsuko

Ihara Tsuyoshi as Shintani Goro

Moriyama Mirai as Hayama Tappei

Megumi as Takase Ayaka

Ryo as Shibata Sally / Sachiko

Katsumura Masanobu

Sakashita Chiriko as Motoyama Miki

Sakamoto Yuugo as Tsukamoto Shinsuke

Kodama Kiyoshi as Sawaguchi Koutaro

Резюме: Сериалът е романтична комедия, в която чувствата на героите се преплитат по сложен начин.

Haruki Kenji (Oda Yuji) е ръководител на голяма компания за спортни стоки. След неуспешен годеж, той се отдава само на работата.

Aoi Yuki (Yada Akiko) е секретарка в голяма фирма, получила позицията си благодарение на отношенията си с директора й (оказал се най-добър приятел на Haruki). Двамата се срещат, след като Aoi се мести в апартамента в съседство на Haruki. Тази тяхна среща коренно ще промени живота им...

Награди: 43rd Television Drama Academy Awards: Best Director - Nishitani Hiroshi

43rd Television Drama Academy Awards: Best Musical Arrangement - Kanno Yugo

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Чудех се какво да гледам, т.к. новите сериали дет почнаха нещо не ме хванаха за зрител :D Случайно ми попадна тази тема и реших да му дам шанс на това (понякога по - старите японски крият приятна изненада :) ) - е не съжалявам :)  Изгледах го целият с усмивката на лицето, въпреки че имаше и тъжните моменти в него... Беше страхотен... И с тези коледни песни, който постоянно вървяха и коледната украса, елхите  - направо ми се прищя да слагам вече и моята елха :)

Малко ни подведоха отначало -

въпреки че още от първите минути, когато го видях сам в планината и то с подаръка и, в мен се загнезди тъжното чувство за евентуалния нещатли финал, а пък и с нещата в последния епизод...... направо си поревах :( но....на Коледа стават чудеса -  в последните минути прекрасен щастлив финал :)