lazeto Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Last Christmas (2004) Страна: Япония Също така известен като: ラストクリスマス Телевизионен рейтинг: 21,6% Година на излъчване: 2004 - Октомври– 11 до 2004 - Декември – 20 Време на излъчване: Понеделник 21:00 Формат: Renzoku Жанр: Романтична комедия Канал: Fuji TV Епизоди: 11 Режисьор: Nishitani Hiroshi, Murakami Masanori, Kono Keita, Nagayama Kozo, Narita Takeshi Субтитри: Английски Участват: Oda Yuji - Haruki Kenji Yada Akiko - Aoi Yuki Tamaki Hiroshi as Higaki Naoya Katase Nana as Fujisawa Ritsuko Ihara Tsuyoshi as Shintani Goro Moriyama Mirai as Hayama Tappei Megumi as Takase Ayaka Ryo as Shibata Sally / Sachiko Katsumura Masanobu Sakashita Chiriko as Motoyama Miki Sakamoto Yuugo as Tsukamoto Shinsuke Kodama Kiyoshi as Sawaguchi Koutaro Резюме: Сериалът е романтична комедия, в която чувствата на героите се преплитат по сложен начин. Haruki Kenji (Oda Yuji) е ръководител на голяма компания за спортни стоки. След неуспешен годеж, той се отдава само на работата. Aoi Yuki (Yada Akiko) е секретарка в голяма фирма, получила позицията си благодарение на отношенията си с директора й (оказал се най-добър приятел на Haruki). Двамата се срещат, след като Aoi се мести в апартамента в съседство на Haruki. Тази тяхна среща коренно ще промени живота им... Награди: 43rd Television Drama Academy Awards: Best Director - Nishitani Hiroshi 43rd Television Drama Academy Awards: Best Musical Arrangement - Kanno Yugo Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Чудех се какво да гледам, т.к. новите сериали дет почнаха нещо не ме хванаха за зрител Случайно ми попадна тази тема и реших да му дам шанс на това (понякога по - старите японски крият приятна изненада ) - е не съжалявам Изгледах го целият с усмивката на лицето, въпреки че имаше и тъжните моменти в него... Беше страхотен... И с тези коледни песни, който постоянно вървяха и коледната украса, елхите - направо ми се прищя да слагам вече и моята елха Малко ни подведоха отначало - въпреки че още от първите минути, когато го видях сам в планината и то с подаръка и, в мен се загнезди тъжното чувство за евентуалния нещатли финал, а пък и с нещата в последния епизод...... направо си поревах но....на Коледа стават чудеса - в последните минути прекрасен щастлив финал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts