ganiy79 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 S Diary 에스 다이어리 Страна: Южна Корея Премиера: 22 октомври 2004 г. Времетраене: 106 мин. Жанр: Романтична комедия Режисьор: Kwon Jong Kwan Участват: Kim Sun Ah Kim Soo Ro Lee Hyun Woo Gong Yoo Na Moon Hee Сюжет: Разказва се за млада жена, разочарована от досегашните си връзки, която планира подобаващо отмъщение към досегашните си партньори. С - Онлайн с - С английски субтитри - С руски субтитри - Лично мнение: Филмът е лек и разтоварващ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Като фенка на комедийния талант на мацката (Сун-а) отдавна го гледах...и си спомням, че имаше добри попадения...и смях падна, разбира се.Но най-вече запомних едно, че от всяка връзка, оставят красиви спомени, които не могат, да бъдат отнети....имаше разни философски моменти за любовта, на фона на дневника с любовните похождения....мдаааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimeto1ove Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Мдаа историята беше наистина сладурска имаше много поучителни моменти,но очаквах накрая нещата се развиха малко по-различно отколкото ми се искаше,няма да издавам за тези,които не са гледали А мацката определено си я бива (като актьорска игра) напоследък все на нея попадам,на който му се гледа нещо с нея My name is Kim Sam Soon ..много готино сериалче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Трябваше да съм си взел поука след "Everybody Has Secret" че тва не са моя тип филми и по никой начин не ми допада. Мога да го опиша с една дума-скука. Ако тва е комедия то не се разсмях нито веднъж, дори забавно не беше, ако е романтична драма нито ме разплака, нито беше оригинално, нито пък имаше романтични моменти. Тотална загуба на време, насилих се да го догледам целия заради Gong Yoo и Kim Seon-ah щото са ми любимци. Може да ми се стри толкова зле щото само час преди да седна да го гледам, зяпах Уиндстрък, та сигурно е нормално да ми е скучен. Сега се мъча да се сдобия с Волкано Хай дано той не ме разочерова също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doti123 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Аз бая го търсих докато го намеря, т.к. Гонг Ю ми е най любимият актьор след Кафе Принц, но да си призная трейлъра ми беше по интересен от филма. Не знам защо имах усещането, че гледам някаква извратена версия на дневниците на Бриджит Джоунс. Замисала беше добър като цяло, но нещо не му достига за да бъде приятен за гледане!!! И все пак Гонг Ю е сладур!!! Особенно когато е разгонен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelito Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Ще напиша някой и друг ред, за да отбележа, че това беше първият ми корейски филм... Филмчето беше много забавно, история за любов, разочарование, отмъщение и примирение...Емоции все близки на всеки от нас П.П. Мъжете са гадове. Ако те прецакат, им го върни подобаващо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Love To Kill Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 a аз си мислех че дневника ми от детските години е шантав Филма е страшно свеж и наситен със смешни сцени на фона на сериозното - любовта 1-та и любов ме шашна от постъпката си но тогава и не подозирах че 2-та любов ще е толкова ... няма думи в които да облека видяното и казаното от този хахо да си призная най- много се точех на третата и любов - драскача. ууу колко мърляв беше а начина по който си разчистваше сметките беше повече от неочакван и шантав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanela811 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 На мен много ми хареса. Винаги ни се струва, че само ние страдаме, особено ако сме пренебрегнати или изоставени. Все едно само ние имаме чувства. Но филма те кара да се замислиш, че и отсрещната страна е имала своите емоции, силно положителни, чисти, любовни. За жалост, обаче всичко свършва - не винаги, но често. Колкото и да ни е тежко и да искаме отмъщение, оказва се, че и това не носи удовлетворение. Просто трябва да се гледа на нещата от дистанция! Готино филмче, края беше много поучителен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lidia7 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Готинко филмче, тук Kim Sun Ah ми хареаса най-много от всичките и филми, които съм гледала, а е и по-млада. Историята е интересна и е представена по различен начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalisu Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Днес гледах филма и бих могла да кажа, че идеята е супер ,за играта да не говорим като цяло супер, но нещо ми липсваше. Но все пак доволно си го изгледах ; все пак говорим за Gong Yoo ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivy Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Или съм спала през целия филм, или не знам какво... Смешните моменти не ги помня, въобще не ми е било забавно, да не говориме че историята въобще не си спомням как се развива...Добре че ми е на compleated статус v MDL ... На два или три пъти се бях опитала да го гледам пак филма с идеята, че не съм го гледала, защото не си спомнях...След около 10-15 мин. все пак осъзнавах, че това съм го зяпала и друг път...и да си го причиня втори път не ми се ще... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Филмчето не е лошо, имаше си доста смешни моменти. Като цяло става за разпускане и оправяне на настроението. Гонг Ю бая плът показа, струва си и само заради това да му хвърлите едно око на филма. Ким Сун А шантава, както винаги. Какви начини за отмъщение им беше измислила на господата, не е истина. Абе мен ме разтовари и ме остави с широка усмивка, радвам се, че му отделих време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deninda Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Стана ми мъчно, но не е проблемът във филма. Просто си припомних мои си неща... И все забравям да си изгоря дневниците. Не си падам по отмъщението- не виждам смисъл в него. За себе си съм разбрала, че е по-здравословно, ако човек не се обръща назад и по никакъв повод няма "взимане-даване" с бившите си, но за всеки е различно. Може би ми е странна асоциацията, но ако правя сравнение със западни филми, за мен беше като комбинация от "High Fidelity" и "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бобио Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 не мога да го сваля и със двата линка на български Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) онлайн опция за гледане Edited February 13, 2021 by bealonenomore Добавям в първия пост :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loli_dragon Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Хубава комедия. Първо малко весело, после малко тъжно с отмъщение и епилог. Смешно беше : 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Филм за израстването от доверчиво и влюбчиво момиче до опитна жена. Не знам дали мъжете само я използваха, но и тя имаше някаква вина. Приказката за баницата и тоя който я яде. Най хубаво е може би да срещнеш точният човек по рано и да не се налага трупането на целият този опит. Малко се разочаровах, Off Topic че им върна парите. Все пак тя беше изхрачила тези пари по тях и те си бяха нейни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts