Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Secret

Известен още като: Secret Love

Страна: Южна Корея

Година: 2013

Жанр: Романтичен, Мелодрама

Канал: KBS2

Епизоди: 16

Режисьор: Lee Eung Bok

 

В главните роли:

Ji Sung

Hwang Jung Eum

Bae Soo Bin

Lee Da Hee

Lee Duk Hwa

Jo Mi Ryung

 

Резюме: Тази мелодрама е за "фатална романтика" между мъж, който губи приятелката си по време на произшествие и се влюбва в жената, отговорна за нейната смърт...

Мин Хьок е роден в богато семейство и има всичко - пари, външност, социално положение. Докато баща му урежда брака му с дъщерята на виден политик, Мин Хьок губи любовта на живота си в автомобилен инцидент.
Ю Джунг поема вината за автомобилния инцидент, в който загива приятелката на Мин Хьок. Истинският извършител и годеник на Ю Джунг е прокурорът, който води процеса. Тя поема неговата вина, но се оказва предадена.

 

Тийзър

 

С български субтитри: :subs: :click: :click: 

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:

С български и английски субтитри:  :click: 

С руски субтитри: :click: 

 

OST: тук, тук и тук

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Сюжета ми звучи добър и ми напомня на Snow in August, който беше много тъжен.

Играе Джи Сунг, което звучи още по обещаващо. Надявам се да направи силна роля, има всички предпоставки за това.

Дано се получи добре.......................ще видим :)))))

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

От новите, май най-става за гледане, не мисля,че ще е изненадващо или новаторско,даже напротив, но поне добри актьори .Ще му дам шанс за сега, при все,че е мелодрама.

Link to comment
Share on other sites

Викам си "Я по-добре да изчакам Ароматното цвете първа да каже мнение за този сериал, тя веднага ги схваща нещата" и не съм се излъгал. Наистина много добри актьори, особено младоженецът се старае, познат сюжет, но както знаем дяволът се крие в детайлите. Още е рано за дълбоки анализи и оценки, но след първите две серии е интересно.

 

Само да посоча два момента.
Първият е: как биологичен отпадък като прокурора може да допусне жената, която обича да отиде вместо него в затвора?
Вторият: често срещано явление е жена да издържа приятеля си докато той учи с надеждата един ден той като стане баровец (доктор, адвокат, съдия, прокурор) да се ожени за нея в знак на любов и благодарност. Та 5-6 години жената се скъсва от бачкане да си отгледа кукувичето. Обаче в 99% от случайте баровецът веднъж като се види с диплома и костюм (купен от приятелката му) бие шута на довчерашната любов, щото вече "не му била на нивото" и тръгва да търси някоя с богата зестра. Не знам как жените още се връзват на този номер с обещанието за "като стана...., тогава". Ако я обича, ще се ожени за нея без никакви условия и отлагания-другото си е използвачество.

 

"Wang family" също не е лош сериал, но изостават с превода.

Edited by dido100
  • Like 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

И аз се възмутих от постъпката на прокурора

не стига, че е виновен, но и съди за своята фатална грешка тази, която го обича и с помощта на която е станал прокурор.

Иначе и на мен първите две серии ми харесаха, да не говорим за този сладур Ji Sung. :kissy: Oстаналите актьори също ми харесват, все познати лица :yes: . И освен това ме радва факта,  че много бързо го превеждат на руски.

Link to comment
Share on other sites

Хубави първи епизоди, но малко муднички ми се видяха. Джи Сънг нещо още не мога да го възприема в тази роля.

За прокурора какво повече, вие сте го написали - ужасна постъпка. 

 

Но кой ли е истинският убиец?

 

 

ту го има с Бг. суб. http://www.escape-bg.net/torrents.php?search=Secret+%2F+%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0+%282013%29&cat=0&incldead=0〈=0 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Link to comment
Share on other sites

Много мъка и рев беше(изгледани до 6, вкл.),типично по корейски, като си помислиш, че лошото е свършило и те ти показват,че има и  още и още и още.Надявам се да спрат вече, то тя няма и повече какво да губи .Голямо браво за Hwang Jung Eum, не че винаги не съм я харесвала, но се справя страхотно и този път, метнала е сериала на гръб и го носи все по-нагоре,с най-високият рейтинг е за момента от новите-15, мисля с право, нищо ,че не играят Минчо и Бинчо :896767:.   

Прокурорчето освен мижитурка и убиец ли стана?И кой скри детето- мамата, принцът или мижитурката от шубе, най ми идва последният?

 

Link to comment
Share on other sites

 

Ако съдим по това, че биологичният отпадък взе баща й, а след това него (бащата) го дават направо в моргата е ясно, че боклукът е вече двоен убиец.
А по гузните погледи, които мята майка му е ясно, че тя е направила някаква мръсотия с детето. Джи Сунг явно не знае, а и според мен не би направил такова нещо на дете. Биологичният отпадък вече си е плюл на съвестта и способен на всичко.

 

Според мен желанието за отмъщение на Джи Сунг не е преминало, но почва леко да отслабва.

Edited by dido100
Link to comment
Share on other sites

 

Майката е разпръснала праха на детето(може тя да го е скрила и така да си говори),клони към нея, но знаеш ли, това все пак са думи на отпадъка.Принцът знаеше за детето, но не го коментира по никакъв начин и иска да и причини подобаваща загуба, така ,че може и той да го е скрил някъде.Мисля си ,че детето е живо и това е една от тайните.Най-предсказуемото, което следва е размяната на мацките.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Това, че детето е живо си е ясно. Ясно е и че майката е намесена дълбоко в неговата "смърт". Тя отдавна иска синчето й да си намери друга, по-богата, булка и естествено е да иска да прекъсне всички връзки с бившата затворничка. Според мен вероятността за участието на Принца в това е 50/50, макар че той няма нужда да прави такива врътки. Може да си я измъчва чрез детето по най-различни начини и без да го 'убива", но признавам че е възможно и другото. Но не става ясно как са се съюзили с майката в такъв случай. Отпадъкът според мен не знае каква е истината, прекалено е спокоен. Размяната на мацките си е в реда на нещата.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Мен ме съмнява малко, че Джи Сунг има пръст в покриването на детето - ако е така, главната много трудно би му простила такова нещо, а пък нали трябва да стане врътка между тях. В 5 епизод, когато я следеше в магазина (този момент съчетан и с музиката мн ми хареса :) ), а и след това, когато я гледаше докато плаче за детето си - въобще не ми изглеждаше да е замесен....Не знам, но залагам на майката на прокурора.
Трябва обаче още няколко пъти Джи Сунг да я "спаси" от нещо, за да започне да усеща пеперудите в корема си спрямо нея :) Ама пък е много готин, когато я спасява :)

 

А определението "отпадък" за прокурора... тъй се смях като го прочетох, но мисля, че си е на мястото, точно като за него.

Link to comment
Share on other sites

Както обикновено първата серия трябва да се издържи и после става интересното - най-накрая интересен филм. Изгледах почти наведнъж 6те серии и много страдам, че трябва да се чака.
Много тъжно, но много хубаво начало на филма.

 

Джи Сунг много сладко и много добре си играе ролятa. Разглезеното дете трябва да стане човек , то е ясно. Само почвам да си мисля, че той едва ли е обичал Ji Hee толкова колкото изкарва - тъй като нямаше да я остави така, а щеше да е захвърлил всичко заради нея (поне така се предполага при безгранична любов). Жаждата му за отмъщение е просто извинение пред себе си  да се заимава с Yoo Jung.

Много интересни линии за очертават.

 

p.s. исках да напиша дълъг спойлер, но нещо не ми се получиха нещата - дано не съм издала нещо :))))

Link to comment
Share on other sites

Скоро не бях гледал толкова силен сериал. Пренаситен с емоции, много болка, страдание, желание за мъст, злоба и някаква странна любов. Абе има от всичко. Естествено има и образ, който зрителят може да мрази на воля - прокурорът/адвокатът.

Много съм доволен. :D

Link to comment
Share on other sites

Ахааа .....какъв финал само (8 епизод) :) Пуснаха духа от бутилката и сега ще става квото ще става :D В 8 - ми епизод имаше един момент, когато

Min Hyuk крещеше на своя асистент и се чудеше защо когато я гледа как страда, него го боли още повече - е това ако не е първи признак за влюбване :D


 
Ето и една от песните в OST- а, която много ми хареса :)

Link to comment
Share on other sites

Любим сериал към момента. Напомня ми добрите стари корейски сериали. Много съм впечатлена от сценаристите. Макар че в началото бях се настроила мъъничко скептично. Какво ли ще измислят още?!! Голяма трагедия и голям рев му дръпнах, особено на 4 -ти и 6-ти епизод.

Само че за разлика от предходните коментари, прокурора го съжалявам някак си и поне до момента 

 

когато направи това с бащата на Ю Джон дори му симпатизирах и го разбирах. В края на краищата и той е жертва в цялата тази история. Само дето се държи като страхливец, не иска да си признае греховете.  

 Страхотна игра на Пе Су Бин. Перфектен, много му отиват такива роли!!

Джи Сонг.. В началото ме беше яд на този негов герой Мин Хьок /принцът/, но вече се вижда, че богатото разглезено момче всъщност

 

има голямо сърце и започва отново да се влюбва. Може би чувствата му се обърнаха, когато прокурорчето прие предложението му и не я освободи предсрочно. Или когато я видя да плаче за детенцето на брега на реката. Сцената наистина беше покъртителна. Един мъж от такъв тип едва ли би устоял?! И аз си мисля, че той е скрил детето, за да й отмъсти. Защото си мисли, че тя е виновна, а и има символика, защото приятелката му беше също бременна, но ще видим.

 

За пръв път след What Happened In Bali

харесвам и четиримата главни и не намирам кусури на нито един. Като актьори и като изпълнение. Стайлинга им също си го бива.

Двете двойки, които се заформят наистина си подхождат. Тези двамата егоисти, дето само себе си съжаляват и оплакват постоянно. И другите двама, които са приели болката като ежедневие. Адмирации най-вече за Jung Eum!! Сладурана и невероятна актриса.

В OST-а също съм влюбена!!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=XBblP4pYDzE

 

То вече написах, че съм впечатлена от сценария, но не очаквах, че толкова ще се смея на 7-ми епизод. Този герой Мин Хьок е наистина велик образ.. Само дето се прави на такъв непукист, какъвто не е ;))

Да спомена, че асистентентчето на Принца също е красавец. Сигурно е някой модел!! Eто линкове с малко негови фотоси тук и тук , че ми стана интересно ;)

И

развръзката е наистина интересна. Борбата става между двамата мъже, както се вижда. "Красавицата" вече е в сърцето на "звяра". А богаташката започна да си показва истинското "ревнивичко" и "егоистично" лице. С това красиво, направено личице /вечно с перфектен грим, прическа и маркови дрешки/ едва ли някога би слязла нейде долу, на нивото на обикновените хора, та да разбере какво изпитват и как всяка минута е борба за такива жени като Ю Джон. Макар че се прави на благотворителка. Все пак да повторя, че и тя е самотница, а и тя си има причините да бъде такава. Харесва ми и нейната героиня. За детето.. Ще почакаме и ще видим. Доста бързо се развиха някои действия, дано да не почнат да развлачват само.

 

Link to comment
Share on other sites

Аз пък, за да стане интересно, ще предположа, че

До Хун е дал детето за осиновяване и е измислил това със смъртта. Освен това може и майка му да е замесена защото уж тя е разпръснала праха на малкия. Така адвокатът става още по-кофти човек. 

 

Link to comment
Share on other sites

Аз пък, за да стане интересно, ще предположа, че

До Хун е дал детето за осиновяване и е измислил това със смъртта. Освен това може и майка му да е замесена защото уж тя е разпръснала праха на малкия. Така адвокатът става още по-кофти човек. 

 

Двама сме- по-горе и аз заложих на него, но  май, прекалено черен ще стане, та може и да грешим.

 

Реално всеки един има мотив да го е скрил, пък и някакъв процент все пак да е наистина мъртво, така ,че стреляме насляпо.

 

Link to comment
Share on other sites

На четвърта съм и ми допадна много.; Въпреки клишираните отношения баща и син...

Върнах се отнякъде към 12 в полунощ и пак... че до 6. Всичко що е излязло - изгледах.
Така ме завъртя това сериалче.
Изстиска ме емоционално и физически...
Дали че беше вечер; - тишината и спокойствието предразполагат,
бях стилно съпричастна с главната мацка, която така истински реве, че и аз с нея, много- страшно убедителна игра.</p>
Тез момичета бяха страхотни, и затврничките; и всички... Сюжетът и той... така го разтъриха
за мен; силен емоционално наситен; садомазохиски. :slap:

Прокурорът-адвокат, само седеше безпомощно и нищо не можеше да направи, опита се, но....
всичката тая мафия... а и доста стреснато гледаше...
Гадно я остави бременна в затвора и само се кахъреше и извиняваше - веднъж като подхванеш лъжата, няма спиране...
Напразно се надяваше да я измъкне... И... До-хун, страхотно го тества.
До 8-ма тая блейка, как не разбра, че той е наясно, че те са свързани с мацката.
Майка му 100 процента има пръст в историята с детето. и, той уби баща й...
И откъде го вмъкнаха това червеното яке, че и зарад него ревах, те затова ги обичам тез корейските, някакви дребни нещица,
ама с тях тъй надълбоко ти бръкват в душичката, че оставаш без дъх.
Безсилието поражда озлобление и омраза. Все ми се струва, че ще иска да се отърве от всички тоя, толкоз негатив натрупа в душичката си,
и ще ги подметне наред, озлоби се и почна с техните камъни...
Тя любовната им връзката с мацката му така й си беше обречена. Дожаля ми за него, като заплака в 8-ма.
От тук насетне адвокатът ще става силно отрицателен герой, а До-хун все повече ще се очоловечва, т'ва е моето вижане за сериала,
А мацката, борбена натура, евала. И художничката "уж".;, и тя голяма красавица, че и умна... Няма глезотии и пристискане, браво...
И без да съм превъртала, дори и за секунда. Не съм съгласна с 1-2 нещица и съвсем, ама съвсем лекичко зациклене почувствах .


Та, от цялата какафония излиза: Препръчвам: с 2 крака, 2 ръце и кърпички, колко повече по-добре..... :cry:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...