NyXe Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Здравейте, съфорумци, Корейското посолство организира празненство с програма за деня на благодарността "Чусок", като кани всички нас да присъстваме на събитието. Ето и програмата за желаещите. Ден първи - 19.09.2013 1. 19:00 часа - Военен Клуб - концертна зала. 2. 20:00 часа - коктейл - зала "Галерия". Ден втори - 20.09.2013 - Киномания 1. 13:00 часа - кино "Люмиер" - "Pacemaker" 2. 16:00 часа - кино "Люмиер" - A Barefoot Dream 3. 19:00 часа - кино "Люмиер" - "Papa" Корейска кухня - 19 - 21.09.2013 19.09.2013 - Зала "Галерия" 20.09.2013 - 12:00 - 13:00 часа - фоайе кино "Люмиер". 20.09.2013 - 15:00 - 16:00 часа - фоайе кино "Люмиер". 20.09.2013 - 18:00 - 19:00 часа - фоайе кино "Люмиер". 21.09.2013 - 12:00 - 16:00 часа - фоайе кино "Люмиер". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Жалко, че са работни дни 19-и и 20-и, в най-добрия случай да успея за 21-ви... Някой ще ходи ли от Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastel Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Толкова Ви завиждам на всички от София,аз от дълбоката провинция няма да мога да се включа.Моля Ви идете и после разказвайте!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremena.slavova Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 И аз ви завиждам.. хихих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Много се радвам, че и тази есен ще носи корейски полъх. Аз лично ще мога единствено на празничния концерт да отида и "Papa" да гледам. Който има възможност нека види и другите два филма, знам, че си струват. Да не забравяме и възможността повече хора да опитат корейска кухня. Чудесна идея. Задочни благодарности на организаторите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Както вече знаем ще празнуваме денят на благодарността "Чусок". Има специална изненада за почитателите на традиционна корейска кухня. На 19.09.2013 - Зала "Галерия", всеки един от нас ще има възможността "обилно" да пробва всички вкусотии. Организаторите споделиха с нас, че количествата са огромни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 йейй! Много се радвам и с голямо удоволствие ще се присъединя към този празник! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Във връзка с провеждането на Корейските дни, от корейското посолство молят за вашата помощ. Те имат нужда от 4-5 човека, които да им помогнат с организирането на няколко игри в деня на събитието. Основната ви задача ще е да обясните правилата на участниците и да направите кратка демонстрация. За услугата ще ви бъде заплатено. Ако има желаещи сред вас, да ме потърсят на ЛС най-късно до утре следобед, за да мога да ви запозная с представител от посолството, който ще ви е координатор. Срещата ще я осъществим в сряда или четвъртък след 18 ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bianka_84 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Здравейте Аз ще присъствам на 21.09 Ще с ерадвам да се запознаем. Поздрави на всички Христина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Христина, ако не ме направят на селски труженик на 21-ви (доста е възможно), с приятелката мислим да отидем. Предполагам ще тръгнем с влак, сутринта в събота по-рано, връщането вероятно същия ден нощес. При теб какъв е планът? Ако има и други навити от тук да си кажат, да се разберем нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Входа беше с покани,а нали уж свободен вход щеше да е.Да не се окаже само че и утрешната програма е с покани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Това сигурно е поредната приумица на посолството. Изобщо не са споменавали за покани. Вече не знам какво да мисля. Поне в събота входът със сигурност ще е свободен, защото организатор са от корейската асоциация, а те са по в час. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figil Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Хареса ми концерта , на добро ниво , а и подбраната музика беше по - мой вкус . Сопраното и изпълненията и най - много ми допаднаха ( имаше хора които заснемаха , така , че ще може да се видят и от тези които нямаха възможност да дойдат ). Добра обстановка и настроение ! Коктейла и организацията му , не бяха както трябва ... 8 маси ( за 300 души ) и 4 сервитьора , много от хората се отказаха и тръгнаха , Лично аз след 1 час чакане на опашка , ръгане с пенсьонери ( бяха се внедрили в нашите ''стройни'' редици , след изпълнението ) , успях да се добера до мечтаното кимчи . Разбира се пробвах и други традициони корейски ястия , прокарвай ки ги с оризово вино ( което доста ми допадна). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Входа беше с покани,а нали уж свободен вход щеше да е.Да не се окаже само че и утрешната програма е с покани. Входът беше свободен! Имаше хора на входа, но просто питаха " За какво сте тук?", след което ни пускаха. Мои приятели влязоха по време на концерта - без проблеми. Концертът беше страхотен. Не разбирам от класика, но определено настръхвах като слушах сопраното. Относно коктейла - figil е прав. Организацията бе много зле. Имаше малко маси - навън (беше доста хладно) и само един "бар", от който да си вземеш храна. Все едно си в училищен стол. Минаваш с чинийката и ти сипват... Като цяло присъствието на доста хора на пенсионна възраст, дошли за по едно безплатно хапване и пийване, забавяха нещата с храната. п.с. На входа имаше един дядо (приличаше на бездомник), който искаше да влезе, но не го допуснаха п.с.2 Концертът продължи 2 часа, а не както бе по програма. - това наистина бе неприятно, особено за учениците, които дойдоха специално да хапнат корейска кухня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Утре на филмите ще бъде ли свободен входа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Да. На последната прожекция, когато се видяхме с теб, беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Входа беше абсолютно свободен. Концерта - страхотен, като девойката с обоя ми стана любимка. Въобще всички изпълнители се справиха чудесно (според моя непрофесионален слух). Кухнята не знам от кой ресторант беше, но наистина беше вкусно. Организацията можеше да е по-добре, но като цяло събитието много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Ресторантът е "Юн". Аз се изкефих, че слушах две жени, как си говорят за палавата тайванска целувка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Като е бил свободен входа на мен защо ми искаха покана и даже ми обесняваха че бил свободен за ученици от някои училища а за всички други бил с покана.А относно стареца охраната отиде да вика полиция за да го изхвърлели понеже той не искаше да си тръгва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 Нямам представа, защо са ти искали покана. Факт е, че бяхме около 300 човека - без хартиени носители... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts