Jump to content

Recommended Posts

 

 

 

40508.jpg.53e9c1fa22608ee22590ee7670e58dce.jpg

 

 

 

xxxHOLiC Rou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Държава: Япония

 

Година: 23.04.2010 до 09.03.2011

 

Тип: ОВА

 

Епизоди: 2

 

AniDB

 

Студио: Production I.G

 

 

 

 

 

 

 

 

Плот: Времето на Юко започва да изтича след като е живяла неизвестен брой години и сега тя трябва да напусне света на живите. В последните си мигове тя се появява пред верният си служител и приятел Уатануки и казва последното си желание: "остани жив". Така Уатануки спазва обещанието си да остане в Магазинът на желанията докато се срещнат отново. Години по късно той все още спазва това си обещание, давайки надежда, но също така вземайки важни принадлежности на тези, които идват при него за да сбъднат желанията си.

 

 

 

 

 

 

 

Лично мнение: Тези дни се хванах да прегледам отново Холик поредицата за да изтрия горчивият привкус оставен от live-action драмата и да се потопя отново в прекрасният свят сътворен от CLAMP. Благодаря на Бога (образно казано понеже съм атеист), че тези, които скалъпиха онова жалко подобие на Холик не посегнаха на тукашните събития иначе щях да изпотроша я клавиатурата я мишката в пристъп на справедлив гняв и сигурно чак в Япония щяха да ме чуят! Тази ОВА е своеобразният завършек на цялата история въпреки, че след нея има още една така, че това я прави повече от задължителна за гледане. Начинът по който приключва всичко оставя доста място за философски размишления най вече за щастието и неговите разновидности, но поне на мен ми се искаше това желание на Уатануки да го видя изпълнено.

 

 

 

 

 

 

 

 

Свали тук: :click:

 

Link to post
Share on other sites

Фен съм на поредицата!! Това ове естествено беше задължително. Не зная, но на макс се израдвах като я гледах тази ова. Въобще holic-a е супер и трябва да се гледа задължително.

Link to post
Share on other sites

Радвам се че ти е харесало. Холик поредицата е може би най забележителната творба на мангаките от Кламп. Честно казано и досега не мога да определя коя история по ми харесва тази с Юко и Уатануки или другата с Шаоран и Сакура от Тсубаса хрониките, но така или иначе и двете поредици са златни страници от аниме жанра като цяло за разлика от сегашните недоразумения.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...