Jump to content

hakama

Потребители
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 тофу

About hakama

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 04/30/1984

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Най-после нещо да ми хване окото и то да няма превод Ще следя.
 2. Има ли сериал подобен на In treatment (с терапия) или да препоръчате нещо тежко/драма (не повече от 10-16 епизода). Може и филм.
 3. Не знам дали е тук мястото, но го издирвам с добро качество с пасващи субтитри.
 4. Да не е паднала бомба Аз пресрочих високосната година, но и петилетка звучи добре - ако се събирате съм на линия
 5. Бях се зарекъл да направя трип на най-добрите ресторанти със съответната кухня. За марокански - бях тествал едно такова близо до Витошка, но ми се ще нещо по-автентично или професионално (т.е. максимално непобългарено), което да те пренесе отвъд... Освен азиатски - приемам и други от световната кухня. По принцип за София, но ако има нещо не за изпускане, ще го отбележа като минавам през друг град.
 6. И в други ли "резюмета" от автора е разказан сюжета на сериала/филма?
 7. Нямам регистрация в avistaz - в Замунда открих само първите два епизода. Иначе пилотката ми хареса
 8. PS3: Ако няма предложение - може и човешка драма, но да е кратък сериал.
 9. Препоръчайте нещо драматично, аутсайдерско, за отчуждението, изгубването... пропадането. Филм или нещо до 16, 20 еп макс. ПП: Този как мога да го открия (друго име?) Maundy Thursday ПП2; nely - с еднакъв брой коментари сме
 10. Препоръчайте нещо сърцераздиращо, тъжно, смазващо... 2. Има ли нещо подобно на The Bucket List (2007)... пп:
 11. Търся по-скоро сериал (филма няма да има времето...?), чийто крайъгълен камък е загубата на най-добрия приятел (...близка, любима) и в главната роля е мъж... нещо тъжно... Сещам се за един много силен и качествен филм (точно по темата): What Dreams May Come (1998)
 12. Младият, но много талантлив, мъжки хор „Uangel Voice“ съществува от 2007г. като със своите умели изпълнения и ентусиазъм буди възхищение в публиката, носи надежда и вдъхновение. Те са гостували на сцените в САЩ, Европа и Азия, печелейки световно признание и високи оценки. Ансамбъл „Cosmopolitan“ от Република Корея е основан през 2010г. и обира овации със своя разнообразен репертоар от класически и съвременни музикални изпълнения. В концерта на приятелството участват още и вокалният ансамбъл „Фортисимо“ от град Бургас, носител на множество награди, и струнният квартет „Филхармоника“, който пред
 13. Препоръчайте нещо оптимистично, затрогващо, каращо те да се замислиш за живота... и нещо по-трагично (за да има изненада - без спойлери ) Само да не е многосезонен. (нещо до макс 20-24еп)
×
×
 • Create New...