Jump to content

nurai33

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nurai33

  1. Здравейте, приятели~! ^-^ Силно се вълнувам да споделя с вас изненадата, за която ви споменах в миналия си пост... Реших да започна да правя видео уроци на к-поп танци на български език, заради малкото такива в интернет. Моля да споделите вашето мнение! Урокът получил ли се е? Нямам търпение да получа вашата обратна връзка! Много се надявам клипът да ви бъде полезен и да го харесате!
  2. Благодаря ти~! ^-^ Да, защо не. Superhuman е много готино представление.
  3. Здравейте, приятели! Завръщам се с нов кавър , който съдържа изненада в себе си. Относно изненадата...ще е първият ми такъв клип и силно се надявам да бъде харесан. Последните няколко седмици получих голямо количество от вашата подкрепа, за което искам сърдечно да Ви благодаря! Невероятни сте! Всичко добро~! ^-^ Нурай
  4. Здравейте! Научих малка част от хореографията на най-новата песен на NCT DREAM. Настроението, което носят танца и песента е страхотно! Какво мислите за облеклото, което нося между другото? P.S. Отначало ми изглеждаше странно, но колкото повече се гледам, толкова повече ми харесва.
  5. Здравейте, мили хора! Тук съм, за да споделя с вас новият си танцов клип, в който пресъздавам част от хореографията на Weeekly(위클리) _ After School. Процесът на учене и заснемане на танца беше приятно забавен. Доволен съм как се получи. А вие какво мислите? P.S. Искам сърдечно да ви благодаря за посрещането, което получих. Почувствах се добре дошъл. Надявам се да продължавате да ме подкрепяте и в бъдеще! <3
  6. Здравейте на всички! Аз съм нов тук и се надявам на топло посрещане от ваша страна. Този форум изглежда като готино местенце, където мога да споделя интересите си с други хора и те с мен. Това е най-скорошният качен клип в Ютуб канала ми: https://www.youtube.com/c/NuraiHabib Много бих се радвал, ако го погледнете и оставите по един коментар. Да танцувам е нещото, на което се опитвам да се насладя най-много докато завърша училище. А к-поп стана голяма част от живота ми и ми повлия положително. Той ми даде посока в живота, по която да поема. ''I'm The one'' - ATEEZ е песента, на която хореографията научих и заснех. Ще съм ви благодарен, ако ме подкрепите. P.S. Градивната критика е добре дошла.
×
×
  • Създай нов...