Jump to content

mimi136

Потребители
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mimi136

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mimi136's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, преди доста време създадох темата и се редвам , че е станала толкова популярна. Нямах време да я следя честно, но хвърлях по едно око. Научих много интересни неща и ще се радвам, ако споделяте още. Имам въпрос към тези, които живеят там: Много ли са различни корейците от българите, като характер, поведение? Лесно ли ви приемат в компанията си или са дистанцирани? Харесва ли ви там и мислите ли да се върнете в България ? Малко съм като папарак , но ми е доста интересно понеже мисля да продължа обучението си там
  2. Когато започнах този сериал не очаквах, че ще ми хареса толкова много! Много ми хареса! Усеща се много силна химия между главните герои и си пасват идеално!
  3. Много хубав сериал... Напоследък забелязвам разчупеност в корейските сериали Ако има нужда от помощ със субтитрите съм насреща !
  4. Не е задължително щом не дават по новините информация хората да не се информират и да няма паника- има вестници, интернет...Но е хубаво щом няма паника! А за облака дано да е така, защото днес попаднах на тази статия : click me
  5. gorchiza, въпросът ми не беше колко често говорят по новините за случващото се в Япония, а каква е реакция на населението. Извинявам се , ако не съм била ясна Мечтателю , благодаря Как върви корейския? Напредваш ли?
  6. Бях заета и нямах възможност да влизам често, но виждам ,че се е заформило нещо като дискусия. От една страна аз съм съгласна с mike , че може би идеализираме малко корейската култура / поне аз/ , но това аз си обяснявам с липсата или по- точно изчезванетто на важните човешки ценности и морала в България. Говоря от личен опит, това виждам почти всеки ден. Но не мисля, че има човек в този форум, който да не е наясно , че видяното във филмите е 1. Може би това, което те искат да видим, т. е. хубавите страни и 2. Че е едно към едно с реалността. Аз прочетох дневниците преди време, малко се разочаровах, но после се замислих и прецених, че всеки има свои виждания и желания за това, какъв да е света около него. Тоест, на нея може да не й харесва, но за други там да е идеално. Мечтателю, интересно ми е как реагират корейците на случващото се в Япония? Има ли паника, страх? Готови ли са да помогнат на Япония?
  7. Мечтателю, то си е цяло майсторство да пресечеш улицата значи А иначе как върви ученето? По- различна ли е корейската учебна система от нашата?
  8. gorchiza, не разбрах каква точно е забележката ти, но така или иначе темата е " За Южна Корея"- свичко сързано с нея , както и лично мнение и преживявания dimbland, благодаря много, мисля , че ще е полезна на много хора. Аз лично ще разгледам обстойно
  9. Да не ви казвам, че леля ми мен ме убеждава, че корейците са били много зъл и отмъстителен народ. Не мога да го повярвам това и това си е! Но мисля ,че в скоро време и в България корейската култура ще стане популярна. Тогава българите ще разберат, дай Боже, колко много имаме да учим от тях ! P.S. gorchiza , ти къде точно си ?
  10. Освен, че не се говори за международни програми и като цяло българите са резервирани спрямо Южна Корея. Мисля, че това се дължи на липсата на информация. Пример, мен много често ме гледат като луда като кажа , че искам да уча там. Мечтателю, а ти на колко си години?
  11. Бях заета и нямах възможност да влизам в темата нооо сега съм много приятно изненадана. Та, Мечтателю, много се радвам за теб и се надявам с времето да ти хареса още повече! Дано не съм нахална, но ми е интересно примерно в твоя университет каква е таксата и дали е скъпо като цяло? П.С. Радавам се ,че си толкова отзивчив
  12. Сигурно е така Тогава скоро ще очакваме да споделиш впечатления
  13. Две седмици наистина не са много , но са достатъчно , за да добиеш представа за някои неща А ти учил ли си корейски?
  14. Здравей :) Попаднах на темата ти за това, че искаш да отидеш в Корея. Не си само ти да знаеш :) и аз съм в тази група. Ако искаш можем да обменим 'опит' или по-скоро кой какво знае. :) На колко си? :)

  15. Ами тогава ако имаш време разкажи къде си, как замина, какво ще правиш там, за колко време... Малко те нападнах с въпроси, ще ме извиниш :D
×
×
  • Създай нов...