Jump to content

Indira

Екип Субтитри
  • Мнения

    425
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

12 Последователи

Относно Indira

  • Рожден ден 12/19/1977

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Телом във Варна, духом в Шанхай
  • Любими сериали
    Goblin, Fated to love you, A love so beautiful, Le Coup de Foudre
  • Любими филми
    Always, Be with you, Silenced, The swindlers, Close range love

Последни посетители

2108 профилни разглеждания

Indira's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

1.4k

Обществена Репутация

  1. Моята "перла" сред корейските онгоинг сериали. Моето меко одеало и чаша ароматен чай. Тайното ми място пълно с топлота, изключително добри актьори и брутален саундтрак. Идеално за почивка на изтерзаната ми романтична душа - бавно, красиво и много човешко.
  2. Да! Да! Да! Ето това е корейския стандарт при семейните чеболски драми. Любовни триъгълници, подлости, алчност, обсесии на килограм, не добре заметени тайни и съдба, която ти дава втори шанс. Подходих към сериала с голяма доза притеснение, че ще е нещо от типа "Пентхаус" или "Глори", а не ми се гледаше толкова тежка драма. От друга страна пък присъствието на Sung Hoon действа много съблазнително. Никога не съм го смятала за добър актьор, но пък има какво да се гледа по него. И честно казано бях изненадана - той е започнал да играе много добре. Красивия пън в бяла риза от "My secret romance" е станал актьор, който задържа внимание и вълнува не само с външен вид. С главната направиха страхотна двойка. Повярвах им на 100%.
  3. И тук се закачих за пореден път на кукичката на онгоингите. Харесвам такъв тип сериали, а този обещава много романтика, подлост, сълзи и искрено се надявам - хепиенд. Мащехата и лелята дразнят яко. Доведения брат е психар, за когото обаче някак странно тая надежди, че ще се освести. Малкия племенник е бонбон, а секретаря и слугинята ги виждам като втората двойка.
  4. Жесток! Първи еп ми подейства като шамар. Отдавна не бях изпитвала толкова ярост и безсилие едновременно. Каста ми харесва. Мисля, че актрисата в главната роля е идеална. Има онова детско, леко глуповато излъчване, което всъщност се търси за 30 годишна жена живяла на самотен остров 15 години. Да не пропусна и един от главните герои в сериала - музиката. OST-то е страхотно.
  5. Първи еп го започнах маааалко предубедена. Вече съм на 4-ти и нямам търпение за следващите. Много добро и зарибяващо сериалче. Каста е супер, идеята и тя. Хумора е на над тоалетното ниво и химията започна да се усеща. Стискам палци и нататък да върви все така. Само на мен ли ми се струва отслабнал Song Kang?
  6. Много добри първи два епизода. Каста ми хареса, въпреки, че главния май не съм го гледала никъде до сега. Вкараха романтика, хумор и крими нишка. Сега се надяваме сценаристите да задържат вайба до края и да не оплескат хубавото сериалче.
  7. За да преведа този сериал има две причини: молбата на племеницата ми и вдигнатата вежда на Юта Фурукава. Струва ли си или не ,не виждам смисъл да коментирам, тъй като това касае само моето желание и личното ми време. На мен поредната вариация върху "Красавицата и звяра" ми хареса, но аз съм романтична душа и обичам да плувам в сладък шербет и розови листенца към поредния хепи енд.
  8. Мдаа, особено, ако изчакате и бг превода. Няма как да подминем поредния секси маршал
  9. Z Tao няма ли да пробва със спасяващо дишане уста в уста да съживи рейтинга? Или той много праведен го раздава и няма да цАлува в този сериал. Щото Губернатора е майстор в това отношение, ама явно е втора-трета цигулка тука.
  10. Учудващо другарките рускини се бавят с превода. Сега видях, че и Li Jiu Lin (суровия губернатор от Circle of love) е в каста. Ще се жертвам заради него, Тао и кучето да го прецъкам на английски.
  11. Ех, защо, защо? Любимия ми Джан Хан и никакъв, дори и минимален повей на романтика...Каква загуба ?
  12. Снощи го гледах и много ми хареса. Четох някъде отзиви, че бил доста объркан. За мен си беше ок, но аз съм чела само мангата, не съм гледала анимето. А Рен Мегуро с русата перука, висок и красив, беше феноменален.
  13. Ще се опитаме бързо да го преведем, но все пак са 40 епизода. Това в най-добрия случай са около 2 месеца работа. Не знам дали ще предпочетем, както до сега да качваме при 100% преведен и редактиран сериал или ще опитаме да върви текущо. Времето ще покаже, но превод ще има. И то не само заради Джонито. То тук е набутан супер мъжки каст - и Дади Тан, и Уан Дзъ Ци, и Джан Лин Хъ плюс чудесна актриса в главната роля.
  14. Forever Love Вечна любов Страна: Китай Година: 2023 Жанр: романс Епизоди: 30 по 15 мин Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Форумна тема Прогрес: Превод: 01-30 - 100%
  15. My Everlasting Bride Моя завинаги Страна: Китай Година: 2023 Жанр: романс Епизоди: 24 по 15 мин Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Форумна тема Прогрес: превод 01-24 - 100%
×
×
  • Създай нов...