Jump to content

NellyQ

Потребители
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NellyQ

 1. Девети епизод определено е най-добрият досега! Смях се, плаках, имаше сладки моменти, имаше неочаквани обрати.
 2. Perth, милия, не успя да се задържи с една екранна половинка, но пък всичките му партньори са такива сладури (особено Mark Siwat ми е много любим). Plan си е сладкиш и ми е интересно да го видя да си партнира с Perth и дали ще си подхождат повече с него, отколкото с Mean Нямам търпение и за КаоUp, скриха ми шапката в Lovely Writer Не съм сигурна, но мисля, че Million Boys ще е продукция на GMM? Интересно, предвид, че нито един от актьорите не е от GMMTV, и че не беше в представените планирани продукции за 2021г. Нямам търпение да вида какво ще сътворят!
 3. Нямам търпение! Режисьорът никога не ме е разочаровал с продукциите си, и кастът винаги е много много добър - този път също не е изключение!
 4. Влюбена съм в режисьор Backaof още от момента, в който изгледах Dark Blue Kiss, в последствие и другите му продукции (Our skyy, He's Coming to Me, Still2gether). Тук, не само, че не че разочарова, но и ми хареса повече, отколкото очаквах. Начинът на заснемане много ми напомня на корейски сериал от 2016-2017г., не знам дали наистина методите имат нещо общо. Смея да кажа, че Мix се нарежда в личните ми Топ 7 на най-добрите актьори, който съм виждала в BL сериал, макар това да е първата му работа като такъв, и да има само един епизод. Earth ми е страшно сладък, както и останалите познати лица от
 5. Трейлърът изглежда просто великолепно! Определено изглежда доста нетипично (и доста по-интересно) в сравнение със средностатистически БЛ сериал, а защо не и от средностатистически лакорн! Макар и само трейлър, актьорската игра за мен е отлична, харесва ми чувството за хумор и загатването на bdsm елемента ме хвана неподготвена. Очаквам с нетърпение да видя какво ще сътворят!
 6. В този епизод вече се показа, че колкото и да са пораснали - Тарн и Тайп са си Тарн и Тайп! Радвам се, че най-накрая има раздвижване в сюжета след няколко не толкова...запомнящи се (?) епизода. Финалната сцена я гледах поне 4 пъти, не съм мислила, че тази страна на Тайп ми е липсвала толкова . Не съм се съмнявала в актьорските заложби на Gulf, но с играта си в този епизод се изстреля в личните ми топ 5 на талантливи тайландски актьори. Та като съм започнала да пиша, защо пък да не изкажа и цялостно мнение за сезона досега? Имам нестихваща любов за слънчицата Техно и Чамп от първи се
 7. Много свеж сериал, не съм гледала нищо подобно! Тау е страшен сладур, както винаги , а Мild ме отвя, нищо общо с ролите, в които съм я виждала и се справи чудесно! Joss е ново лице, но също се справи добре с ролята си! Много ми хареса и начина, по който е сниман сериала, изглежда много красиво и оригинално, много подхожда на историята. Само се чудя така ли не намериха някоя тениска за Joss, която да не му е къса (не че се оплаквам)
 8. Разкошен сериал! Всеки епизод ме изненадваше, постоянно имаше непредвидими обрати, актьорската игра беше на ниво, особено Gun - това момче просто ме отвя, цялата му аура се променя и нямаше нищо общо с ролите, в които съм го виждала. Препоръчвам The Gifted с две ръце ~!!
 9. Khaotung най-накрая получи главна роля и ще си партнира с любимеца ми Podd - не мога да бъда по-щастлива! И Mike и Toptap отново ще бъдат двойка! Определено очакванията ми са високи!
×
×
 • Create New...