Jump to content

mari227

Потребители
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

mari227 last won the day on Февруари 15 2020

mari227 had the most liked content!

1 Последовател

Относно mari227

  • Рожден ден Юли 22

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mari227's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

223

Обществена Репутация

  1. Не съм го гледала, но попаднах на опция за гледане онлайн с български субтитри линк
  2. Гледах го в края на миналата година и направо ме "хвана за гърлото". Може би защото съм преживяла подобно нещо. Имах един преподавател по литература, който казваше, че и най-посредственото произведение(той имаше предвид поезия, но мисля, че важи и за другите жанрове), може да ти се стори шедьовър, ако кореспондира с твоите преживявания. В никакъв случай не казвам, че филмът е посредствен, напротив, но просто не е за всеки. Доказателство е, че мненията са от осанна до разпни го. Аз обичам такива филми и сериали-бавни, меланхолични, в които очите казват всичко. Радвам се, че са избрали Teo Yoo, а не Choi Woo Shik за ролята, както е било замислено, защото нямаше да се получи същата атмосфера. Най-малкото не си подхождат възрастово. Всъщност аз го започнах заради Teo Yoo. Красив филм (поне за мен беше такъв) за една обикновена история, която може да се случи навсякъде по света. И искрени благодарности на преводачите, че имах възможност да му се насладя с български буквички
  3. Изгледах го преди няколко месеца и мога да кажа, че на мен ми хареса. Беше ми доста интересен. Може би защото не съм гледала оригинала. Нямаше го типичното сравнение, когато гледаш римейк на успешен сериал(както стана с мен, когато гледах корейските Костюмари и да си призная-не ми хареса). Така че препоръчвам го.
  4. Темата за живота и смъртта винаги е малко или много депресираща, но тук беше представено така, че човек някак без да се напряга излишно, може да приеме този естествен ход на живота. Поне за мен беше така. Всички истории за последното желание бяха много трогателни. Важно е за всеки човек да преследва и да може да осъществява мечтите си " ...защото животът е изгубено благо, когато не си го изживял така както би искал"- мотото на един стар филм с Мишел Пиколи. Не е нужно да имаш някакви грандиозни мечти, важното е да можеш да се радваш на малките неща в живота и да си заобиколен от хора, които те обичат и подкрепят. Мафиотската част беше малко аматьорска и скучна, но какво да се прави-винаги има и минуси за съжаление. За актьорската игра мога да кажа, че беше великолепна. Просто е наслада да гледаш как с една мимика или поглед Ji Chang Wook и Song Dong Il казват всичко без думи. Sooyoung също се справи много добре. Аз си я харесвам във всички роли, които съм гледала.Какво като е певица-момичето си играе много добре(за разлика от Krystal и Uee, които са ми меко казано антипатични). Не знам защо има такъв нисък рейтинг в Корея, но на мен ми хареса и съм много благодарна на преводачите, че са я избрали за превод
  5. mari227

    Търся...

    С този стана. Благодаря
  6. mari227

    Търся...

    И аз преди свалях така, но от известно време въпреки, че посочвам сваляне в mp3, се сваля в mp4. И да, на компютъра се възпроизвежда, но ако го прехвърлиш на флашка и искаш да го слушаш на друго устройство не става. Поне при мен-пробвала съм в колата и на един стар телефон, който използвам само за музика.
  7. mari227

    Търся...

    Ето тук като въведете 문명진(Moon MyungJin) - 하루하루 излизат 19 резултата за песента. Аз всичко си свалям от тук в mp3 формат. Не помня да не съм намирала нещо досега.
  8. Да, съгласна съм с всичко, което сте написали. Тя осъзна, че
  9. Много приятно филмче, остави ме с усмивка на лицето. Първо чух песничката в Youtube и ми хареса(нали съм аджума) Пък за щастие се оказа, че има и превод, а и може да се гледа онлайн, за което много благодаря.
  10. Сърдечни благодарности за превода на този хубав сериалПриключих го снощи и не мога да спра да мисля за него. Даже изгледах още веднъж последните две серии за да намеря причина, която да ме убеди, че този финал беше логичен. От десетките мнения и рецензии, които прочетох ми направи впечатление мнението на една писателка-финалът трябва да остави зрителя тъжен или усмихнат, но не разочарован. Мисля, че това е причината много зрители да са гневни заради финала. Сценаристката не можа да ме убеди, че този край е най-логичният. Аз не съм против един сериал или филм Това ме разочарова накрая и като изключим финала драмата беше написана много добре. Образите на всички герои бяха изградени отлично и изиграни също толкова добре с изключение на възрастната Хи до. Забележката ми е към образа, не към играта на акртисата-сякаш беше друг човек.
  11. Започва на 6 август от 22 часа, ще се излъчва в събота и неделя.
  12. ftisland, Много благодаря
  13. Не е като да не ми харесват такъв тип сериали, даже напротив, но този нещо не можа да ме грабне. Може би не съм била в подходящото настроение, след като толкова хора го харесват. А иначе играта на всички актьори ми хареса. Благодаря на преводачите за хубавия превод
×
×
  • Създай нов...