Jump to content

Amaia

Потребители
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amaia

 1. Много харесвам актьорите в главните роли. Дано да ме зарадват заедно в интересен и приятен за гледане сериал.
 2. Много симпатичен филм. Остави ме с приятно чувство в сърцето и усмивка на устата.
 3. Ето за това отношение към работата, с която сте се захванали - свалям Ви шапка ! Благодаря за труда! Знам английски, но чакам да се насладя на българския превод. Знам, че чакането ще си заслужава.
 4. Благодаря за превода и че го качвате онлайн. Благодарение на тази опция мога да гледам навсякъде ( напоследък всяка седмица съм на различно място)
 5. Моля, пуснете малко сийд в Мастърса, че от два дни стои на 75%. Прецака ми се диска и загубих много филми, а този специално много искам да го пусна на една приятелка.
 6. Преди година и половина, когато започнах да гледам корейско, това ми беше третия сериал. След всички суперлативи, които изчетох за него бях леко раздвоена. Хем ми хареса, хем не видях нищо чак толкова велико в него. Сега след изгледани сигурно повече от 100 сериала, реших да го повторя и вече втори ден съм на седмото небе от кеф. Всяка минута ми носи удоволствие. Интензивността на действието. Мимиките на актьорите. Обратите. Всичко е просто съвършено. Едва ли ще остана само с едно повторно гледане .
 7. Само 40 дни останаха . Ей сега ще минат.
 8. Току що повторих сериала, че имах нужда от нещо за оправяне на настроението. Ако има и други с такъв проблем - не се колебайте.
 9. Всичко написано се покрива напълно с моето отношение към сериала. Не ми доскучава. Не тръпна от нетърпение да дочакам следващата серия, но с удоволствие я пускам, когато излезе, за да видя какво са сътворили. ( Спокойно бих могла да мина и без съседите, но подозирам ,че за в бъдеще ще изиграят ключова роля.)
 10. След изгледана осма серия твърдо го възприемам като комедиен сериал. Смятам така да го гледам до края
 11. Трябва малко драма, за да съберат Катеричко с адвокатката. Как иначе ще станат екип? Трябва им общ враг.
 12. Не, но ако го препоръчваш трябва да го започна
 13. Много слаби екшън сцени. Аз по принцип съм доста толерантна и преглъщам големи недомислици, но тук яко се изнервих. Тези тълпи от агенти и спецчасти, въоръжени до зъби, дето ги разбива една слаба девойка ми идват вповече. Ще продължа да го мъча, защото темите за пътуването във времето и времевите парадокси са ми интересни още отпреди да започна да гледам корейско и ми е интересно как ще завъртят сюжета, но нямам големи очаквания.
 14. Това да си лягат да спят с риза и вратовръзка, а много често даже и с палтата, е едно от нещата, които най-много ме дразнят в корейските сериали. Коства ми сериозни психически усилия до го игнорирам. Понякога имам непреодолимо желание да се вмъкна в компютъра, да ги съблека (без значение от кой пол са ), да ги завия и да се върна да си догледам спокойно серията.
 15. felicyti , благодаря за обновения плейлист! Благодарение на него обърнах внимание на този сериал и не съжалявам. Нова съм в корейските сериали и има много какво да наваксвам от минали години. Lee Min-Ho го гледах за първи път в The King: Eternal Monarch и реших, че този дървен красавец не е моят актьор. Добре, че попаднах на "Вяра", за да го оценя както подобава. Фен съм на този тип сериали - пътуване във времето , фентъзи, романтика и др. подобни и може би затова този много ми хареса и с удоволствие си затварям очите пред някои дребни недостатъци. Всички актьори бяха страхотни
 16. Тази реклама десет пъти подред я гледам и все не мога да си фокусирам погледа на надписите, за да разбера какво се опитват да ми продадат .
 17. Преди това, на 5 февруари ще можем да се насладим на “Space Sweepers” по Netflix. Източник. Очаквам с нетърпение
 18. Благодаря за онлайн плейлиста! Благодарение на него изгледах тази драма и не съжалявам. Пълна е с клишета, но крайният продукт ми достави голямо удоволствие. И особено ми хареса краят.
 19. Благодаря за бързия превод! Предчувствам голямо удоволствие след няколко часа ....
 20. Абсолютно съм съгласна с казаното .... Филма е истинска перла в жанра си.
 21. Изчаквах излъчването на сериала да завърши, за да мога да му се насладя без големи прекъсвания. И малко се увлякох в чакането.... Но не съжалявам за чакането. В почивните си дни си устроих истинска "Джун Ги - фиеста". Хареса ми всичко - и интригата, и играта на актьорите, и финала. И Джун Ги и Мун Че Уон заформиха страхотен дует. Без да са сладникаво мелодраматични ме убедиха в силата на чувствата, които изпитват един към друг. Интригата през цялото време беше на ниво ( С няколко дребни развлачвания, за да станат 16 сериите). Препоръчвам филма с две ръце! Благодаря на
 22. Това е един от малкото корейски сериали, които съм зарязала. Добутах го до осма серия (не е като да не съм му дала шанс ). Започнах го с големи очаквания, но нещо в постъпките и мотивацията на героите изключително много ме дразнеше. А съм изгледала докрай доста сериали, пълни с откачени персонажи, които действат абсолютно ирационално.
 23. Благодарение на вашите постове обърнах внимание на този филм и не съжалявам . Току що го изгледах и ми оправи деня.
 24. Много хубав филм. Забавен, трогателен и в същото време засягащ сериозни въпроси. А Park Seo Joon и Kang Ha Neul са много добри като неопитни, малко наивни, но изпълнени с решителност да защитават тези, които се нуждаят от защита. Благодаря за онлайн опцията!
×
×
 • Create New...