Jump to content

Ko_Erin

Потребители
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ko_Erin last won the day on June 2

Ko_Erin had the most liked content!

Community Reputation

518 мочи

1 Follower

About Ko_Erin

 • Rank
  Посветен
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Вземи си сладко де, защо не искаш? - Ох, искам, как да не искам! Сърцето ми казва ДА, но задникът ми крещи НЕ! - Слушай сърцето си, задника го остави, голям е вече, сам да се оправя!
 2. Пак ще кажа: Не гледайте кой с кого си like-ва и коментира, а кой с кого - не. Там е интригата. ======================================= - Ще бъдеш ли моя и ще ми готвиш ли, докато смъртта ни раздели? - Кире, ако аз готвя, смъртта ще ни раздели много скоро.............. ========================================================== Днес в парка видях една луда да си говори с котката. Прибрах се и разказах на кучето, и двамата много се смяхме..........
 3. Нещо малко офтопик, но пък важно. Днес е световен ден на борбата срещу насилието над животни. Символ е лилавата лентичка, която всеки един от нас се надявам да носи в сърцето си! Животните са наши приятели, нека не ги нараняваме и да не оставаме безучастни и бездушни, когато видим че някой упражнява насилие срещу тях. Надявам се да доживея да видя един по-добър и хуманен свят, когато нито едно животно няма да бъде подложено на страдание или експлоатация
 4. Честит рожден ден на любимата ми усмивка в Корея! Пожелавам му да е много здрав и щастлив. Да излиза скоро от армията и отново да ни радва с таланта и присъствието си. Чакам го с нетърпение да се завърне от служба и да продължи да прави качествени и интересни сериали
 5. Ох, изгледах първи епизод. Голям кеф. Интересен ми е, има забавни моменти, Джонито е супер як пич. Докторката верно преиграва леко, но пък е много хубава. Рядко така китайка /от хан мнозинството/ да ми хареса. Динамично, разнообразно, отпускащо..... сериалче като за лятото. Супер, дано да поддържат това темпо докрая. Нищо ново под слънцето не е като сюжет, но е направен добре, поне на първо четене мисля, че това ще е едно от попаденията за сериали тази година.
 6. Хора, страхотни се. Благодаря ви от сърце. Откога си го чакам този сериал. Джонката е голям сладур и специално заради него чаках да го гледам с бг субс. Веднага го зареждам. Това ли беше китайския римейк на слънчасалите, дето уж не било техен римейк?
 7. Жената-чудо 1984. Хареса ми, най-вече посланието на филма. Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне и трябва да си готов да платиш цената.
 8. С най-голямо удоволствие!
 9. От времето, когато бях голям фен на момчетата
 10. Из пост във фейсбук група за Квартал Лозенец - София: Обяснете ми моля, как е възможно в такъв престижен и скъп квартал на София да вали такава градушка и такъв дъжд!? Плащам по 1400лв. за 48кв.м. ултра, мега, гига скъп апартамент! Мерцедеса ми е навън и не знам какво става с него. Ще полудея от притеснения. Това вече е пълно безобразие, нямам думи. Как е възможно в този престижен квартал да вали дъжд, все едно сме в някой бедняшки район!?
 11. Всеки един от нас рано или късно се е сблъсквал с онова приятно чувство в стомаха, когато най-сетне е открил читав сериал. Започва да го гледа в захлас, сюжета, актьорите и цялостната обстановка така го запленяват, че докато не довърши сериала няма мира. Е, този сериал е точно......... обратното на описаното! С кански мъки изгледах два епизода, като ще му дам награда за най-успешно приспал ме сериал. Главните се надявах да компесират не толкова добрия си външен вид с добра игра. Уви и тук греда! Целия първи епизод бях така "пленена" от жълтите грозни зъбки на Shin Hyun Soo, че друго не запомни
 12. Тоя сериал някакси ми е минал през плета и съм го пропущила. След като толкова много го хвалите веднага го почвам. Джуно ми идва като екстра бонус.
 13. Майка към синчето си: - Ей момченце, всяка твоя беля е бял косъм в косата ми! - Кат гледам баба и ти не си била цвете за мирисане!
×
×
 • Create New...