Jump to content

Ko_Erin

Потребители
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

257 мочи

1 Follower

About Ko_Erin

 • Rank
  Посветен
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Смешки зад камера и един страхотен Сяо, който си пее du du du du /цък на 1.19мин./ п.с. много ще му отива и да бъде кпоп идол!
 2. Не съм гледала американския оригинал на сериала и може би затова сега корейския ми харесва. След два изгледани епизода определено се зарибих и го гледам с интерес. Шики с тази пострижчица ми е малко необичаен, но пък много добре се справя засега в ролята си. Темпото е добро, актоьрите си личи, че умеят да играят. Чакам си и другите преведени епизоди с нетърпение.
 3. Любима мелодия, от много любим филм.
 4. Има ли нещо, по-сладко и очарователно на света от този прекрасник
 5. Много се радвам за Ибо. За периода 26.04. - 09.05. той е номер 1. Другия наш човек е на почетното 3-то място този път. Много се радвам и за двамата, искам все така да ги виждам само и единствено по първите места.
 6. Страхотни сте! Тъкмо се чудех какво да гледам и видях, че сте почнали превода на сериала. Зареждам се да го гледам, Шики ми е много любим. Сега докато го чакам с първа роля след казармата ще се подгравям с този сериал.
 7. - И да се оплача от моя търтей! Лежим си онази вечер на дивана, зяпаме филм и ядем чипс. Телефонът ми лежи в кухнята и чувам, че получих СМС. Ставам аз да видя какво е съобщението и чета СМС-а от него: - Душко, тъй и тъй вече стана, донеси една студена бира от хладилника. Аз понеже не съм още наясно само да попитам: - Тук има ли ред, или се излагаме кой, кога има време
 8. На тия жеги, които ни предстоят освен да си пеем сред полята какво друго ни остава
 9. На самурайските мечове пише: "Не ме вади без повод, не ме връщай без чест!" Същото трябва да пише и на мъжките гащи
 10. Един от най-любимите ми филми - Под небето на тоскана. Този филм няма да се уморя да го гледам никога. Има всичко, романтика, смешни моменти, щипка драма, но най-вече невероятно красивата Тоскана и la dolce vita.
 11. В момента чета Палецът на свободата на Маги и Цветин Шущаркови. Книгата е супер интересно четиво за всички любители на пътешествията. Открих Маги и Цветин чрез блога им за пътешествия - Вълшебния Керван. Прочетох го целия. Признавам си тези двамата много ме вдъхновиха с историите си от цял свят. Пътуват на стоп, с минимални средства, само с една раница на гърба. Даже са стопирали и яхта и с нея са стигнали до Южна Корея. Като видях, че имат и издадена книга веднага си я поръчах. Много интересни истории за непознати близки и далечни страни, човешка доброта и помощ
 12. Животът е прекрасен, има си и добри и лоши моменти. Лошите ги има, за да може да ценим хубавите. Усмихвайте се повече, на едни напук, на други искрено. п.с. /всеизвестни клишета, ама верни/
 13. Гледахте ли руския военен парад? ако ни нападнат, ще ни превземат само с оркестъра Нощес се закашлях, а жена ми не се събуди. Кихнах, а жена ми отново не се събуди. Отворих един шоколад и чувам: "Дай и на мене два реда" Светът се управлява от три велики нации: едните пият белина, вторите одеколон, третите гризат прилепи!
 14. Понякога се чудя ние хората роби ли сме им или само слуги на техни величества
 15. Ама напълно вярно си е
×
×
 • Create New...