Jump to content

Sunny1

Потребители
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sunny1

 1. Заслужава си гледането, радвам се,че успях да разбера кой е престъпника.
 2. Изгледах пак сериала, много е хубав Какво стана с главната актриса, вече не я виждам в нови проекти?
 3. Отдавна не съм попадала на сериал, който да не ме кара да прескачам и ме държи в напрежение. Всичко е на ниво -игра, подбор, сюжет... Ще ми се да изгледам нещо подобно.
 4. Хареса ми, гледах с англ. суб. Втората част ще я излъчват ли?
 5. Нетфликс е пуснал трейлъра с англ. суб. - първа част ще се излъчи на 20.8, втора - в края на септември.
 6. Никой ли не го гледа? Хареса ми, самата актриса не ми е любима, но се справя добре. Още съм на 2-ри еп.
 7. На 20 излезе първа част, някой знае ли къде може да се гледа?
 8. На 20 май ще излезе нова част от игралния филм, а на 24 юни още една. Честно казано филма от 2017 беше странен, но сега от трейлърите виждам, че ще е интересно.
 9. Стигнах до 10 еп., не е лошо - добра игра, интериор, костюми. Главната ми е малко глуповат, но не е дразнеща. Най-ме шокира как един такъв белег преобръща живота на 4-я принц, очаквах обезобразено лице, а то било като драскотина...
 10. По-странно е като изясняват неща по средата на улицата
 11. Страхотен сериал, но ми се ще да има повече моменти между главните.
 12. Надявам а се все пак да видим снимки като на сватбата на Park Shin-hye and Choi Tae-joon. Очакваме и сватбата на Shi Min Ah... Винаги съм мислела, че Lee Min ho ще се ожени, но явно не е срещнал подходящата...
 13. Гледах драмата още веднъж, понеже имах работа и прекъсвах.
 14. Бих искала друг сезон ако участват главните пак, например момчето да помогне на адвоката, нещо подобно...
 15. И аз се подведох от отрицателни отзиви, но реших да дам шанс и ми харесва. Още съм в началото, но ще го изгледам. Не знам Kim Ga On какво толкова рови в миналото на Kang Yo Han, и другите в системата не са светци. За мен Yo Han е социопат и има стрнна представа за раздаване на справедливост. До към момента не видях да е обвинил някого несправедливо, но ще видим в по-нататъшните серии.
 16. И аз така си помислих, но пък ми мина през ума, че може в него да се е събудила лошата страна покрай обвиненията. Уж благодари на адвоката, но звучеше страшно безразлично. Ако имах такъв адвокат не знам как щях да се отблагодаря, главният имаше моменти, в които никой не му вярва, дори родителите. Само адвокатът остана с него до края.
 17. Някой може ли да ми обясни какво стана накрая, когато Су Хьон хвърли цигарата, какъв беше смисъла на сцената?
 18. Страхотен сериал, радвам се, че дадох шанс, не си падам много по историческите драми, но много хора почнаха да го хвалят. Благодаря на предводачите за бързият превод.
 19. Самата идея за зомбита писва, всяка година излиза филм на такава тема. Когато гледах the Silent sea и там очаквах извънземните пак да се появят, както става във всеки филм фантастика за космоса, но ме изненадаха с нещо по-интересно.
 20. Ако не очакваш екшън и любовни сцени, бих казала, че е интересен, има си мистерия и плашещи моменти. Има и нелогични сцени Засега съм на 5еп., въпреки всичко си заслужава гледането.
 21. Страхотен сериал! Наистина в началото е пълна каша, докато разбера какво точно става. Има си нелогични моменти, все пак фантастика, но криминалната част е много добра.
 22. Следя я в инстаграм и се чудя дали не си е правила нещо на устата, много различно изглежда?
 23. Като разбрах кой участва нямах търпение да излезе, Jun Ji Hyun много се е променила. Чак не можах да я позная...
×
×
 • Create New...