Jump to content

Sunny1

Потребители
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sunny1

 1. Исках да напиша повече впечатления в спойлера, но изникна нещо и реших, че после ще допълня. Май ще го оставя така коментара, поне обяснява какво имам предвид с "Това е драма, която може да те вкара в психиатрия". :D
 2. Това е драма, която може да те вкара в психиатрия
 3. Тук интересна тема е приятелството между главната и съученичката й. За съжаление е често срещано в реалността. Не виждаш истинската същност на отсрещния докато не дойде момента и не му бъркаш в интересите.
 4. Много ми хареса сега съм на 5 еп. Много добре пресъздава идеята,че трябва да помислиш как ще се чувстват близките ти след предприетите действия. Всички актьори са много добри и има големи обрати.
 5. Изгледах двете серии. Интересна тема и се депресирах заради отношението на приятелката към главната, защото ми е познато. Тази актриса не ми харесва,но играе добре. Личи си,че полага усилия да успее в тази професия. Не знам дали, защото е отслабнала, но ме ми изглежда добре.Дано е спряла с пластичните операции.
 6. Подобно на Marry my husband. Все пак ще гледам
 7. Заслужава си гледането, радвам се,че успях да разбера кой е престъпника.
 8. Изгледах пак сериала, много е хубав Какво стана с главната актриса, вече не я виждам в нови проекти?
 9. Отдавна не съм попадала на сериал, който да не ме кара да прескачам и ме държи в напрежение. Всичко е на ниво -игра, подбор, сюжет... Ще ми се да изгледам нещо подобно.
 10. Хареса ми, гледах с англ. суб. Втората част ще я излъчват ли?
 11. Нетфликс е пуснал трейлъра с англ. суб. - първа част ще се излъчи на 20.8, втора - в края на септември.
 12. Никой ли не го гледа? Хареса ми, самата актриса не ми е любима, но се справя добре. Още съм на 2-ри еп.
 13. На 20 излезе първа част, някой знае ли къде може да се гледа?
 14. На 20 май ще излезе нова част от игралния филм, а на 24 юни още една. Честно казано филма от 2017 беше странен, но сега от трейлърите виждам, че ще е интересно.
 15. Стигнах до 10 еп., не е лошо - добра игра, интериор, костюми. Главната ми е малко глуповат, но не е дразнеща. Най-ме шокира как един такъв белег преобръща живота на 4-я принц, очаквах обезобразено лице, а то било като драскотина...
 16. По-странно е като изясняват неща по средата на улицата
 17. Страхотен сериал, но ми се ще да има повече моменти между главните.
 18. Надявам а се все пак да видим снимки като на сватбата на Park Shin-hye and Choi Tae-joon. Очакваме и сватбата на Shi Min Ah... Винаги съм мислела, че Lee Min ho ще се ожени, но явно не е срещнал подходящата...
 19. Гледах драмата още веднъж, понеже имах работа и прекъсвах.
 20. Бих искала друг сезон ако участват главните пак, например момчето да помогне на адвоката, нещо подобно...
 21. И аз се подведох от отрицателни отзиви, но реших да дам шанс и ми харесва. Още съм в началото, но ще го изгледам. Не знам Kim Ga On какво толкова рови в миналото на Kang Yo Han, и другите в системата не са светци. За мен Yo Han е социопат и има стрнна представа за раздаване на справедливост. До към момента не видях да е обвинил някого несправедливо, но ще видим в по-нататъшните серии.
 22. И аз така си помислих, но пък ми мина през ума, че може в него да се е събудила лошата страна покрай обвиненията. Уж благодари на адвоката, но звучеше страшно безразлично. Ако имах такъв адвокат не знам как щях да се отблагодаря, главният имаше моменти, в които никой не му вярва, дори родителите. Само адвокатът остана с него до края.
 23. Някой може ли да ми обясни какво стана накрая, когато Су Хьон хвърли цигарата, какъв беше смисъла на сцената?
×
×
 • Create New...