Jump to content

Scarlet Heart

Екип Субтитри
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scarlet Heart last won the day on July 25 2019

Scarlet Heart had the most liked content!

Community Reputation

402 мочи

About Scarlet Heart

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

971 profile views
 1. Интересна, днес я споделих. С още 2-3 скрийншота на гледанията в Нетфликс - Ако не ви се клика, обяснявам. Вчера е била на първо място, като е минал Hospital Playlist. И го настига на седмична база. Последните 7 дни е в топ 10 в 16 държави. Зрители има.
 2. Много приятна пета серия. Няма особена динамика в действието, но пък не доскучава. Имиджът на плейбоя съвсем се схлупи. Второстепенните двойки са ми интересни също. Някой прегледа ли анимето, да отбележи основните точки, че да не се тормозим с подобни мисли .
 3. My thoughts exactly. Не го виждам като сваляч и всичко определено е в главата й. Още повече че щом тя самата го мисли за плейбой и инициира това помежду им, би трябвало да съзнава, че тази връзка няма бъдеще. Нали в последния излъчен епизод (4) отиде при него, то си е по нейно желание, досега момчето не я е излъгало нито веднъж. Това не е нито безнравствено, нито неморално. Като цяло му симпатизирам, поне на това, което е показал досега. Набито ми е много дезориентирана и нерешителна.
 4. Е, е, е... Вчера в Нетфликс е бил на трето място по гледане за Южна Корея. На четвърто място е за миналата седмица. Добре се справя и в Азия. Историята е младежка, свалят се двамата, ама нещо не могат да се разберат. Вероятно и аудиторията им е по-младежка. Не върви да го гледаш на телевизора в кухнята, докато баба ти ти бута мръвка върху купичката с ориз.
 5. Ох, да ви се оплача. Аз от превъртане на женските побоища нищо не разбрах от сюжета. Много са примитивни.
 6. Този сериал го чакам с по-голям трепет от моите преводи. Благодаря ви, момичета <3
 7. Филмът разглежда проблема за връзките и каква стойност им отдават младите съвременни хора. Лек е, но не е слаб, просто не задълбава толкова. То и героите не задълбават особено в отношенията си. Има малка заигравка накрая, която за едни е приятна изненада, за други - разочарование.
 8. Тц, въртят едно и също, страстите се поохладиха даже. Крясъците на истеричките си вървят успоредно през цялото време.
 9. Приказката приключи, хепи енд. Ама това го знаем, щото сме гледали оригинала. Наивна история и наивно представена. Малката се търпеше, Джаспър е разкошен, но дори и той не ми задържа интереса до края. Другите две двойки ми бяха по-интересни на моменти, но към финала всичко доскуча. Никога няма да свикна с отвратителното озвучаване в китайските драми. Всякакви странични звуци заглушени до нула, а героите озвучавали сами себе си в студио.
 10. Чудесен сериал. Прекрасна игра на актьорите. Останах с положително чувство след края. Смислени образи, без лигавщини. Някои моменти ми идваха наивни, главно в епизодичните истории, но се преживяват. Прекрасно превъплъщение на И Дже Хун.
 11. язък бе, при такъв главен. Почвам го , после ще пиша отзиви.
 12. Български субтитри ТУК и ТУК Благодаря на helyg за помощта. <3
 13. 229 downloads

  Превод: Scarlet Heart Редакция: helyg
×
×
 • Create New...