Jump to content

В. Лятото

Потребители
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 манджу

About В. Лятото

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

352 profile views
 1. Запомних ги вече, дълго, кратко. Само се чудя той не се ли води продължение на Eternal love 1 и 2?
 2. Благодаря, тъкмо си го намерих. Ми то, такова заглавие как да се запомни!
 3. Търся заглавието на сериала, дето му викате Прасковките. Онзи ден ми попадна в една тема и не си го отметнах. Ровя се с търсачката, така, иначе, не ми излиза.
 4. Започвам да гледам и... Абе бива ли да се спи с риза и панталон?! Ама не може така!!! Нека някой мъж да каже, удобно ли е да спиш с риза, и то тясна???
 5. Като го пуснат декември по кината (в БГ едва ли ще го излъчат) горе долу кога да го очакваме в онлайн платформите? Какви са наблюденията ви след премиери по кината?
 6. Да бе, много странни тия китайци. Планират по 5 сериала годишно на звезда, реализират 2 и после 3 години се чудят кога да ги пуснат за излъчване То това е от февруари, т.е. преди ковида, който обърка много неща...
 7. Бъркам ли нещо заглавията? Имам спомен, че ще пускат My strange friend
 8. Вчера си пуснах отново първа серия и попаднах на това: 20 мин.и 40сек. Та, питам се (още не съм гледала 6-та серия) майката жива ли е или не е? Но очевидно тази, която той нарича майка, му е биологична майка, личи си, че ѝ пука за него като за човек с нейна кръв. Знам ли? Много неща са съмнителни. И нуната, още от първия момент на появата ѝ е много съмнителна. (Имам предвид кака му) Сега прочетох поста на @Gia13 и ми се изясниха доста неща. Дали?...
 9. Още един проект на Park Bo Gum и Gong Yoo, който се очаква да излезе в края на 2020 - Тук
 10. Много хубав филм! Да, темата е клише, но аз успях да видя и съпреживея тяхната история. Играта на двамата главни беше много добра. Чета, че за момчето това е било дебют, или нещо такова. Покъртителни сцени, особено (някой може ли да ми обясни как се създава скрито съдържание, спойлер) срещата в затвора, ярка, емоционална, запомняща се! Благодаря за превода!
 11. Поздрав от мен с песента на Лан Джан с Бг превод от Диди. Тя би била благодарна, ако някой може да и даде съвети и насоки как да подобри преводите си.
 12. В романа се говори за самоусъвършенстване в безсмъртие, като се минава през различни нива на самоусъвършенстване и те са с различни наименования. За западните читатели за по-разбираемо (?) е обобщено култиватори.
×
×
 • Create New...