Jump to content

Ariel

Потребители
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ariel

  • Рожден ден Август 27

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

483 профилни разглеждания
  • lazeto

Ariel's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

4

Обществена Репутация

  1. Много интригущаво.Със сигурност ще го погледна филмчето
  2. Като за филм,направен по аниме беше доста сполучлив.Приятен за гледане И музиката също е много готина
  3. Абсолютно подкрепят мнението на komito!!!Тъкмо започнах 1-ви сезон,но ме грабна още в самото начало,още от първия епизод.Не е просто някакво блудкаво шоуджо аниме,а има история,има смисъл.А Шуурей наистина мисли.И просто не мога да си обясня,как за толкова години,в които гледам аниме,това не е попаднало в полезрението ми.Определено влиза в ТОП!Препоръчвам горещо!
  4. Започнах да го гледам и ми се струва много симпатично.Сцените на насилие не са показани брутално и е подходящо е за релакс,забавно е.Определено ще си го догледам,че и втория сезон ще изгледам.А Такизава Хидеаки е просто уникален.Сладък е и много премерено играе.Определено ми харесва.Ще се гледа!!!
  5. Ariel

    Nyan Koi! (2009)

    Това аниме като го гледах определено ми стана едно от любимите.Беше много сладко,а и котките бяха големи образи.
  6. Ariel

    Dagashi Kashi (2016)

    Весело е,неангажиращо,подходящо за разпускане.На мен лично ми хареса,макар че доста негативни мнения изчетох в анимес-а(но и доста положителни в MAL-а).Сая и Коконотсу ми допаднаха адски.Много готини ми се струваха и двамата.Сая беше някакъв абсолютен мастър във всякакви видове игри.Коконотсу пък беше непоклатим в целта си да стане мангака и да не се занимава с магазина на баща си.Положителни образи като цяло.Готино си е анимето.
  7. Ariel

    Tonari no Totoro (1998)

    Още един шедьовър на Ghibli.Много успокояващо и красиво аниме.
  8. Първото ми филмче на Ghibli.Незабравимо!Много приказно и направено с много въображение.Невероятно,както и всички филми,правени от тази компания.Просто японската анимация е на изключително ниво.Винаги са били много по-добри от западните компании.Харесвам Дисни и Пиксар,но до там.Истинското очарование за мен е в японската анимация.
  9. Ariel

    Howl no Ugoku Shiro (2004)

    Невероятно аниме.Толкова приказно и толкова красиво,със стойностна история и ярки персонажи!Любимо!
  10. Ariel

    Shiki (2010)

    Определено много му се изкефих на това аниме.За отрицателно кратко време го изгледах цялото.В началото малко тегаво ми тръгна,но после просто нямах търпение за следващия епизод.Доста ме заинтригува.Имаше си философията и малко хорър,хареса ми и това,че изместваше фокуса от един персонаж към друг.Първо си помислих,че Мегуми е главната,после пък стана Натсуно,после Тошио,после дойде кървавата битка между хората и шикитата....Но определено Натсуно си ми беше любимец от началото до края,затова и ми стана адски тъжно накрая като умря.Просто си държеше на идеалите и си имаше принципи.Пръв ги разкри шикитата,дори и когато стана Джироу не спря да помага на Акира и Каори и продължи да се бие с шикитата.Тошио също много ми харесваше и се радвам,че оцеля.Него също го харесвах,защото излезе извън рамките и допусна възможността за съществуването на шики.Пък и си беше пич.Мегумито малко ме дразнеше на моменти,макар че беше доста свободомислеща и доста правилни неща каза преди да умре.На мен определено ми хареса това аниме.
  11. Помня,че го гледах ,когато бях на 7-8 с БГ аудио и ми направи много голямо впечатление.И даже ми харесваше повече от Ю-ги-о,което по него време беше абсолютният хит с всичките кроасани и албуми с лепенки.Определено си е стойностно това анименце.Заслужава си.
  12. Ariel

    K-On! (2009)

    На мен ми е много симпатично това аниме.Принципно харесвам музикалните анимета и това не прави изключение.Даже бих могла да кажа,че когато излезе беше според мен най-доброто за сезона.
  13. Ariel

    Chrono Crusade (2003-2004)

    Още едно аниме,което ми е много много любимо!!!!Кроно и Розет ми бяха адски симпатични.Определено ми е фаворит,и религиозната тема е интересна,и сюжетът и героите,и арта.Имаше си и комичните моменти, и драмата,и философията.За мен винаги ще си остане едно от най-добрите анимета,правени някога!
  14. Това ми е едно от най най най-любимите анимета!!!!!Обожавам гооо!!!!!А с тези сладкиши....аххх как ми се яде като го гледам.....Толкова бях вдъхновена,че си записвах всяка рецепта от епизодите,за да си ги правя и аз нещата.Определено ми е е едно от любимите-много сладко,хубава история,герои,арт.Всички епизоди до един са много интересни.50+ епизода се гледат за отрицателно време.Много леко е за гледане.
  15. Ariel

    Zero no Tsukaima (2006-2012)

    Е това ми е фаворит!!!!!Уникално анименце просто.Всичките сезони съм си ги изгледала с голям кеф!Има си развитие,добър хумор,история,арт,герои.....абе всичко си е ехеее,на ниво!!!Много е добро!
×
×
  • Създай нов...