Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22 2019

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

679 мочи

1 Follower

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

3,141 profile views
 1. Преди време бях толкова щастлив да я видя заедно с Рой на първо и второ място в класацията на МелОн. Сега доживях и да я чуя да прави кавър на негова песен... Те това е... Което му е драснато - рано или късно се случва!
 2. От има-няма месец ходя да потропвам при Чановете, та нашенските ритми са ми влезли отново под кожата. Това са единствените две сръбски, които - при все че не харесвам чалгийски визии и текстове - ме радват с игривите си мелодии (и тромпета във втората!).
 3. Едно трабантче се натриса в S-класа на светофара, слизат четири мутри от нея, вадят трабантаджията - възрастен човек и му викат: - Аре са, бате, вади кинти да платиш щетите! - Ми неам бе, момчета! - Не ни интересува! Обади се на някой да донесе! - Ма няма кой бе, хора! Сина ми работи нещо с пингвини, в зоологическата ли, не знам... - Изобщо не ни дреме! Викай го тука да носи парите! Обажда се трабантаджията на някой и след 15 минути се изсипват три джипки с барети, слизат с маски и размазват от бой мутрите! Качват се обратно по джипките, а едната барета отива до трабантаджията,
 4. Последният, на който ударих 10/10 и то с удоволствие... Модерно френско кино в най-добрата му светлина. История за втория шанс в живота.
 5. Първата картинка от горния пост ме подсети...
 6. Хора, чета ви вицовете, дето ги помествате, и си мисля... Тези или само "това" правят по цял ден, та за друго не се и сещат, или такава суша ги е споходила, че вече даже и вицовете им подсъзнателно все натам клонят.
 7. Пфф... Въобще и нямам намерение да скромнича. Последната година беше толкова полезна да пресея познати и приятели - по стабилна психика и степен на интелигентност--- Читавото се отдели от плявата като олио от вода. Та така... Вратите ми са отворени за всички, освен за анти-ваксъри и "конспиратори"!
 8. Чудих се, дали да не напиша, че на снимката съм този, с когото една млада жена би си легнала, но се замислих за изолациите и карантините през изминалата година и осъзнах, че критериите може би вече не са това, което бяха.
×
×
 • Create New...