Jump to content

Deranox

Потребители
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Deranox

Recent Profile Visitors

577 profile views

Deranox's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

12

Reputation

 1. 7 години подготовка за да изберат накрая това дете за главен. Как може толкова младолик да сложат ? Кога започва ?
 2. Колеги, как така сериалът се снима от 7 години като пише, че снимките са започнали от август 2016 ?
 3. Развалиха ми хубавата драма! Толкова нелогично го направиха, а Че Кьонг я изкараха пълен ретард с тези й действия. Ако го бяха оставили до половината на последния епизод щеше да е супер, но не ... трябва хубаво да разводним драмата. Липсват и сцени. В превюто от миналия епизод има сцени, които липсват в новия епизод, а щеше да е хубаво да ги има. Общо взето добре като цяло, но този край ме остави със смесени чувства, а можеше да я запомня като наистина добра!
 4. Това заглавие ме стресна. Как бихте го превели ?
 5. На същото мнение съм, НО кралят не може да я има току така. Първо е женена за принца и второ е дъщеря на 2-рия по власт човек в кралството. За да я има трябва да ги разведе и да я направи наложница, което няма да стане. Изкараха, че краля има 1 единствена наложница, което е меко казано глупаво. Корейските сериали май не могат да изкарат и 20 епизода преди да започнат да затъпяват. Дано се придържат към историята за края иначе ще го развалят.
 6. Последният епизод нещо не ми хареса ... Взеха да претупват нещата и да стават безсмислени неща както в много други сериали. Май и този ще има претупан край. Така е ... 18 епизода измислена драма и накрая историята от 5 години реален живот в 2 епизода.
 7. Сериалът е много добре измислен, в сравнение с други. Маската беше пълна пародия примерно.
 8. Къде го прочете това ? Имала е деца и то не едно и две, но да, остава сама. Малкият кога е полудял като брат си ? Никъде не съм чел такова нещо за него, а само, че е бил изключително слаб крал-марионетка. Зор зор за трона и накрая нищо не постига. Това в драмата сигурно няма да го видим или ще бъде описано с няколко думи.
 9. Наистина изглежда, като че ли ще свърши след 1-2 епизода, но за щастие епизодите са приключени, а и 6.Х % от цялата нация не е малко. Вярно, не е 15% като Маската, но и това не е малко, предвид че говорим за 50 милиона население.
 10. Добре, че се е разминало. Сегашния каст е просто уникален. За първи път виждам толкова добри попадения. Децата и големите си приличат изключително много.
 11. Маската ме разочарова напълно, а този сериал ме радва изключително много. Страхотен актьорски състав и сценарии.
 12. Не мога да опиша, колко съм разочарован от този сериал. По-разводнен и глупав сериал не бях гледал. Беше добър докато имаше истинска драма и насилие " Кралица за седем дни" е в пъти по-добър, но няма идоли и не е толкова популярен, което е жалко.
 13. Нямам думи колко як сериал са направили! Особено след вчерашния епизод. С нетърпение очаквам следващия. Да си призная, всички азиатски сериали, които съм гледал досега в един момент се изчерпват, но имат планирани 50 епизода при оскъдни исторически сведения и разтягат локуми до безкрай и са отврат за гледане докрая. Този е единствения сериал, който ВСЯКА серия е вълнуваща и става нещо интересно. Друго, което много ме радва, е че кралят и всички други мислят логично и са хитри, което отсъства често в подобни сериали.
 14. Визията на актьора в комбинация с лудостта на героя крещи "ще те скъсам " Много див и привлекателен вид има на моменти.
 15. Ако се придържат поне малко към историческите събития - да, ще има "сладко-кисел" край. Много добър сериал, радвам се, че го започнах. Кралят ме радва изключително много. В един момент е алчен, озлобен и е готов да убие всички, а в друг се сеща, че семейството е важно и се възспира. На никого не остава длъжен, дори и на министрите. Доста реалистичен персонаж са изградили, за което браво. Рядкост е в тези сериали.
×
×
 • Create New...