Jump to content

lady of the lake

Екип Субтитри
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

473 мочи

7 Followers

About lady of the lake

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив
 • Любими сериали
  Bride from the century, You're beautiful, My love from another star, Signal, Nobunaga Concerto, Hana Kimi, Ouroboros

Recent Profile Visitors

1,268 profile views
 1. Най-накрая и аз успях да го изгледам сериала. Беше ми много мъка в началото, на няколко пъти спирах и после пак продължавах. Радвам се, че видях истрията им отново, но имаше какво да се каже за сценария и режисурата на този втори сезон. Предполагам сте го коменторали, няма да повтарям казани неща. Огромно благодаря за субкитe на @HikariDu! Винаги успяват да внесат нужната колоритност на сцените, за да не се чувстваме изгубени в превода. Изключително много се забавлявах с неповторимия изказ на Но, с мрънкането на Клюкарката и Со (или както аз му казвам още от първи сезон - Корейска адж
 2. За мен това е сериалът на въздишките и на емоциите, които нямаха нужда да бъдат изказани гласно. Всеки път, в който Пуфа въздъхнеше примирено, безпомощно или пък с приседнали думи на обич в гърлото, въздишах и аз. Емоцията, която успяваха да покажат и двамата, без онова излишно бръщолевене и възклицаване, трогваше страшно много. Тихо, нежно, спокойно и чувствено... Точно като животът в това малко селце. И няма да споменавам, че си изревах очите на девети и десети епизод @felicyti, ти викай продуценти и режисьори за продуктовото позициониране, аз имам да си поприказвам
 3. Аз малко позабравих финала, но мисля, че бяха от Love by chance сезон 1... Сега ме подсещаш да пусна пак последния еп да видя Спешъла за Лонг не съм го гледала и не мога да кажа мнение. В началото много ми допадаше образът му, но после доста ми мина в графа "минус" и никак не ми е било интересно каква е неговата история.
 4. Преди време бях попадала на фен превод на новелата в wattpad, но за съжаление преводът беше доста труден за четене и се отказах. Не съм проверявала скоро дали няма някой нов фен превод там. ако има нещо, обикновено там се появява.
 5. За съжаление сайт нямат, но може да се пита под снимките във фейсбук или профила им в инстаграм. И аз от тях съм си пазарувала и доставката до Пловдив става с който куриер предпочиташ - Спиди или Еконт.
 6. Да ти кажа честно и аз не разбрах дали са свързани По-добре го гледай с идеята, че е отделна история, нямащо общо с 2те луни. Просто има припокриване на имената на героите. Иначе става някаква пълна каша-маша. Ако трябва да се търси някаква хронология, би трябвало този тук сериал да е след първи сезон на 2те луни, но то и това не пасва поради ред причини и събития в 2те луни. А и май новелата, по която са снимани тези серии, е на друг автор...
 7. Много са ми сладкиии! Как само се гледат докато уж трябва да говорят на нас зрителите
 8. Я, има почнат превод на новелата? Интересно!
 9. Аз от много време съм му мераклийка на филма... Но го има само с хард вградени субтитри и никакъв отделен файл с тайминг... Ако някой може да помогне с намиране на отделни субтитри, бих се захванала с него с най-голямо удоволствие.
 10. @Vduhnovenie, работи се по сериалчето. Можеш да следиш прогреса му в темичката ни в настоящи проекти
 11. Благодаря ти от сърце, че ми даде възможност да се насладя с кеф на сериала на български! Благодаря ти, че винаги влагащ сърце и душа в преводите и ги правиш така мили за нас! Благодаря! Ти си знаеш!
 12. От линковете за сваляне с англ. субки виждам, че ги има качени 13 и 14 епизод. Но не знам преводаческата група, която се е заела с проекта, дали има някакъв конкретен график, по който качва превода на бг.
 13. Добре, явно сценаристът ме мрази!! Може ли такова нещо?? Ох, и сега как се чака до другия понеделник???
 14. Много различна история. Докато в началото започна по онзи мил, сладък начин, който кара сърцето да трепка радостно, изведнъж се засегнаха едни сериозни теми, които някак, в другите подобни проекти, се подминават. И двамата актьори ми бяха някак странни в началото, но рошавият, отнесет от вихъра Юки, с тази слънчева усмивка, много бързо избута настрани всичко останало. Очарователни, мили, топли... Споделям мнение с @felicyti за милото значение на линиите и мъничките детайли. Сцената, когато се срещнаха за първи път на линията и когато се разминаха... Красиво като танц! Погледи
 15. Леле! Първо финалът на седми епизод! После финалът на осми епизод! Сега финалът на девети!!! А стига бе! ще ме побъркат тези хора! Вече не знам какво да мисля и кого да подозирам, и .... Така ме заплетоха, като пате в калчища съм! Само знам, че от години не съм тръпнала така в очакване на следващия епизод на някакво криминале!
×
×
 • Create New...