Jump to content

ONEPIECEFTW

Потребители
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About ONEPIECEFTW

 • Rank
  Посветен
 1. И мен ми хвана окото това филмче. Пишете, когато излязат английски субтитри, за да го изгледам.
 2. Не гледай там, не ги добавят всички. От анидб-то ще гледаш само в описанието там ако има епизоди.
 3. Къде ги видя тези 8 епизода? 24 епизода ще са.
 4. Като каза 12 епизода... Може и да са 12, само виж как са го озаглавили сезона. Но да ти кажа честно май 12 епизода ще е по-добрия вариант, защото от следващия сезон направо да почнат с мачовете от националното първенство и ако има някакви тренировки, лагери и т.н. Наистина май е по-добрия вариант. Нямам търпение за тоя мач, откакто споменаха за "Шираторизава" исках да видя мач срещу тях. Искам да кажа, че супер се изкефих, когато Кагеяма пусна топката и натри носа на Ойкава... Време беше да му го върне за първия мач. Мен лично Ойкава не ми допада, не знам защо Когато играя волейбол винаги съм
 5. На това му гледах един епизод и спрях. Такива драми не са за мен. На мен ми дай екшън, фантастика и спорт. :Д От зимния сезон нито едно заглавие не ми допадна. Голяма тъпотия беше. Дано пролетта е различно.
 6. Няма начин да е ОВА. :Д Мача с "Шираторизава" е много дълъг в мангата и поне ще му отнеме 12 епизода, за да го направят. ТВ серии ще са си, споко. Може би даже ще е 25 епизода отново и ще ни покажат някои мачове от националното първенство.
 7. Скоро ще има превод. Със сигурност няма да остане. Все пак ми е любимо <3
 8. Не. Чака се блурейките. Изглежда обещаващо от кадрите там.
 9. Питай автора Просто Ушио взе, че го кръсти Тигър, 'щот му приличал на такъв. Никъде не са споменали, че е тигър.
 10. Браво на J.C Staff. Анимацията ме изкефи, а си мислех, че ще е някаква дървена. Това настрана. Анимето е много забавно и ми хареса. Второто добро аниме след Ушио и Тигъра. Президентката ми хареса най-много Гадна е цензурата, но се търпи. Ще се гледа и BD-то. Определено е попадение.
 11. МНОГО ДОБРО! Ужасно много ме изкефи! Любимото ми за сезона засега, едва ли ще се промени. Просто сцените между Ушио и тигъра са много забавни, всичко е направено много добре. Не очаквах да ми хареса толкова. Анимацията също е отлична. ОП-а кърти отвсякъде - и видеото, и музиката. Браво на Маппа! 10/10!
 12. Стабилни OP/ED/OST. Хареса ми, ще продължа да го следя. А и няма никаква цензура. Изкефи ме онази сцена, където .
 13. Има новела, която все още върви и се прави манга по нейната история, само че художничка е Аракава Хирому(Fullmetal Alchemist, Silver Spoon).
 14. Благодарим. Втори се бави, понеже чакаме превод от Kaitou. Добре беше втори епизод, ся да свърши тая война и ще започне интересното. П.П: Чаптърите са дълги, тъй че ако има провлачване - няма да е много. Досега 1 епизод - 1 чаптър.
 15. ❖ Заглавие: Arslan Senki / Легендата за Арслан ❖ Жанр: Екшън, Приключенски, Драма, Фантастика, Историческо, Шонен ❖ Държава: Япония ❖ Продукция: Liden Films + Sanzigen ❖ Тип: ТВ серии ❖ За повече информация: AniDB ❝ В проспериращото царство на Персия се намира столицата Екбатана, град на разкош и великолепие, управляван от непобедимия и страховит цар Андрагорас. Арслан е младият и любопитен персийски принц. Но въпреки усилията, които полага, му липсва това, което е нужно, за да стане подобаващ цар като баща си. На 14-годишна възраст Арслан заминава за първата си битка, ала пер
×
×
 • Create New...