Jump to content

Aurora

Потребители
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aurora last won the day on March 13 2017

Aurora had the most liked content!

About Aurora

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

807 profile views

Aurora's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

20

Reputation

 1. Аз съм от тези, които не бяха гледали Игра на тронове. В момента HBO го повтарят от начало, защото предстои 7-ми сезон. Не съм особено въодушевена от видяното в първи сезон, но аз така или иначе не съм фен на този тип сюжет. Даже си мисля, че добрите корейски "исторически" сериали по нищо не му отстъпват. Но искам да споделя следното. Не знам дали само аз съм направила накакъв паралел, който видях с характеристиките на племето дотраки с прабългарите - военизирано конско племе, дългата опашка и другата препратка в името - адаптирано име на племе населяващо нашите земи преди нас. Още , когато във филма се спомена, че се раждат на конете си и те са свещени за тях, си спомних един мой преподавател по история, който казваше "българите са конско племе - раждат се на кон, живеят на кон и като слязат от него продължават да тичат" Хипнотизиращото виолончело в музикалната тема на сериала направо ме залепи.
 2. Искрен мъжки статус: "Гримирай се колкото си искаш. Все едно, ще ти гледам гърдите"
 3. А тъй! Тази статия имах предвид Тук
 4. Ако са последно преведените, четох много лош отзив за превода им. Опитах се да намеря статията, но не успях :/
 5. Изглежда много женствена и различна от стереотипа на корейските актриси. И разбира се, хубавица е. Ще си взема бележка и ще се поправя
 6. Ам', че пусни го без превод.
 7. Стария акаунт трябва да ти работи и в новия сайт. Аз имам една свободна покана Дай си мейла, ако искаш на лични.
 8. Към момента следя "Версай" по БТВ в събота от 22,00 ч - дворът около Луи XIV, Westworld по HBO - увеселителен парк с хуманоидни роботи. И пак по HBO още две сериала, които не знам дали ще продължа да ги гледам - Развод и Несигурни. Предстои премиера на Младият папа с Джъд Лоу и вероятно и него ще започна да гледам.
 9. Този е един от добрите примери. Няма да ти доскучае, защото са посъкратили локумите заради влизането в казармата на Ким Нам Гил.
 10. Ей ся гледах Стар Уорс-а. Добра заменка са направили, но наистина изглежда като някакъв друг филм. За мен хубавото е в това, че на един и същи продукт мога да видя различния почерк в производството му. Не се вижда всеки ден. Разбира се, че на новото поколение ще се хареса. Това си е чист римейк, а самата история си я бива. Актьорът, който играе Кайло Рен има странно изражение, въобще има странно лице. Но пък има много хубава осанка. Предполагам, че това е било важно при изборът му. Едва ли е далеч времето, когато ще гледаме "Джедаи срещу Годзила". Добро начало за още 10 от тази поредица. П.С. И го бяха дублирали...о-о-о-ф-ф-ф-ф!
 11. Вероятно Южна Корея е една от държавите, в които вместо да те пратят на психиатър ти предлагат нова пластична операция. Иначе, добър филм. Никога не си достатъчно съвършен за другия. Или пък за себе си.
 12. Много приятен филм. Аз го гледах без субтитри и много ми хареса.
 13. За такова филиране трябва да имаш много гъста коса с дебел косъм. На японците им се получава
 14. Аз, нали обичам да гледам стари филми, та вчера гледах Мисията невъзможна - престъпна нация Гледам Том ще снима още една. Може и на 60 години да играе Итън Хънт. Филмът си ме кефи - няма спор, но много ми стават тия измишльотини - оцеля под вода 5 минути - според хронометъра, намери се дефибрилатор в банския костюм на мацката, научи наизуст само с поглед безчетен брой банкови сметки. За мен тези "скокове" в сюжета са моменти, в когато сценаристите ги мързи да мислят. Просто предлагат някакво абсурдно развързване на възела. Ама досущ като корейците, само че в по-лустросана опаковка. Ето, затова не се засилвам да ходя по кината да ги гледам "пресни". И за пореден път гледах Жената на пътешественика във времето. Много обичам филми за пътуване във времето. Даже мисля, че те са ми фаворитите. Но сякаш в стремежа си да има щастлив край, авторите винаги в края стигат до парадокс. Само и само да нагласят щастливия край.
×
×
 • Create New...