Jump to content

KPOHOC

Потребители
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 тофу

About KPOHOC

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

103 profile views
 1. Да и аз съм супер радостен че ще получи превод.Много ми хареса още в началото.
 2. Поради пандемията доста от каналите решиха да прeдложат нови неща.Така светът се запозна с Корейското кино и ето на един от по известните ни телевизии предложенията.Да определено си заслужава да си гледа, въпреки убиствените критерии в тяхното кино си е направо богат избора от сорта за всекиго по нещо Netflix K-Dramas.
 3. Благодаря за насочването към правилното място.И аз силно се надявам тези два сериала да бъдат преведени.Все пак са празници и се надявам на чудо
 4. Abyss (2019) - Един интересен сериал който незнайно защо е пропуснат като предложение за превод. Надявам се някой да види това и да изяви желание за превод. The Uncanny Counter (2020/2021) - Един в момента вървящ сериал който е с доста интересен сюжет.Не вярвам някой да се захване но нали са празници, може и да стане чудо!
 5. Не е лошо да го добавите.А пък и гледам и Amazing Rumor (The Uncanny Counter) също е забравен или просто няма свободни хора.Голяма радост беше за мен да се превеждат на момента на излъчване на The Eternal Monarch,Goblin и Faith.
 6. Някой може ли да се заеме с превода или ако знае за такъв да ми пише?
 7. Мдаа.Объркването е от моя страна за което се извинявам.Оказа се че друга група от друг сайт е направила превода.
 8. Определено трябва да се замислите над това къде качвате субтитрите.Понеже сайтовете с времето биват спирани или хаквани и после няма от къде да ги намерим освен да се молим на хората който са ги направили с надежда че ще видат поста ни или Личното.
×
×
 • Create New...