Jump to content

eligocheva

Потребители
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от eligocheva

  1. @k-drama-monk мисля си,че прекалено политизираш изкуството и за това няма как да му се насладиш.За мен е логично от вече втората по големина спрямо населението страна да излезе нещо качествено (и предполагам не само едно).
  2. Ей,хора първо да ви благодаря за информацията,фантастиката е един от любимите ми жанрове.След като прочетох темата тук веднага си купих книгите,прочетох "Трите тела"на един дъх и веднага си изтеглих сериала.За първи път ми се слуава да гледам сериал който представя книгата по лесно смилаем начин и всичко което е било трудно да си обясниш и представиш ти става ясно.Отдавна не бях чела хубав фантастичен роман,невероятен е!!! В момента чета "Тъмната гора" и няма да се успокоя докато не прочета и трите.Имате ли идея дали ще има 2-ри сезон след като са продали правата на Netflix
  3. Аз ще бъда кратка,изгледаните до тук серии ми харесват.Резюмето на @Indira ме накара да се посмея доста и да призная,че мога да се приобщя към "женското население на Китай (и не само)над 10 и под 100 години".Благодаря ти от сърце на теб и редактора ти @mrnkaloto за всички качествено и бързо преведени серияли и се надявам дълго време да си останете толкова продуктивен екип!
  4. Прекрасен сериал! Чувствата ме заляха като вълна и ме стиснаха за гърлото! Всичко беше красиво ,героите ,цветята,рибките,котката,природата,обичаите,носиите,картините може да пропусна нещо! Ще ми остане в любими! Така наречената забранена любов я видяхме в различните и форми,но на мен много ми хареса начина по който беше представена! Задължителен за гледане за всички романтични души! Отново благодарности на екипа @Indiraи @mrnkaloto без който нямаше да мога да се насладя на това бижу!!! Забравих да спомена и невероятния саундтрак.
  5. Когато нещо е хубаво и те докосне,няма как да не реагираш.Не знам дали е темерут каката,но е много красива и с малкия им се получи много добре.Разликата в годините не биеше на очи. И края беше добре изпипан и позитивен. Големи благодарности на екипа за превода,
  6. И аз препоръчвам сериала.Беше ми интересен през цялото време и ме държеше в напрежение.Благодаря на @Kaya за бързият превод и това че любопитството ми за всеки следващ епизод се задоволяваше бързо
  7. След такова супер интригуващо резюме на сериала ,нямам търпение да го изгледам.Благодаря на екипа за превода
  8. Много меланхоличен,но силен сериал.Хареса ми всичко,но най вече това ,че се припознах в много от размислите на героите,което ми даде надежда и разбрах,че не само аз се чувствам несигурна в изборите и решенията които вземам.За мен сериала е 10/10.
  9. Изключително съм благодарна за алтернативните варианти за онлайн гледане,тъй като аз не мога да гледам от V BOX .
  10. Вече съм в листата фенове на "Not me" не харесвам особено двамата главни,но тайландците този път са направили нещо по-различно.Музиката е много подходяща и приятна има динамика и ги няма обичайните клишета.Препоръчвам!
  11. Японското както винаги на високо ниво. Много ми допадна!
  12. Радвам се ,че го избрахте за превод. И двамата главни са ми любими. Целувките са за вас.
  13. Гледах го за първи път в White Christmas (2011) и си казах ,това момче е доста грозничко. Сега го гледах в Doom at Your Service (tvN, 2021) е няма друга такава харизма очите ми останаха в него и гласа му супер секси.Определено ще гледам и други продукции с него.
  14. Благодаря ти @niran невероятна си !
  15. Страхотни сте! Благодаря ви от сърце! Мислех да го мъча на руски.
  16. Аз пък си гледкам тези двамцата и са ми доста интересни
  17. Много красив сериал,музика,цветове,костюми.Като видях 58 серии се замислих дали ще издържа докрая,защото никога не превъртам.Вече си имам и двама любимци в Бин Бин се влюбих в един друг сериал,но Венго с този поглед и студено изражение.След като прочетох всички коментари реших,че вероятно си заслужава и не съжалявам за отделеното време.Благодаря на @seal_reinforce чиито превод и коментари ме убедиха да го започна.
  18. Еххххххх този "Бинченцо Казанова" малко остана до края!
  19. Гледам,че никой не е коментирал и е ясно защо. Голяма скука с леки проблясъци на интрига в 4-ти и 5-ти епизод.Защо се напъват да правят втори сезон след като нямат идея с какво да го запълнят и сюжета са си го изсмукали от пръстите.Вкарали са и крими момент.....освен всички други дивотии.
  20. Невероятен сериал!Много ми хареса!За съжаление красива утопия!Искам да вярвам,че може да съществува такова приятелство между петима.Да има толкова мили,добри,кадърни,съпричастни и отзивчиви лекари някъде по света!Определено влиза в графата любими!Не липсваха и комични моменти,заслужава си отделеното време!
  21. Много сладурско,не съм го приключила все още,но съм много доволна.Наистина е страшно позитивно,усмивката не пада от лицето ми.Благодаря ти @Indira,че реши да го споделиш с нас.Припомних си и мили ученически спомени и определено започнах да ставам фен и на китайското(ядене)филмово изкуство.
  22. Доста по-добър втори сезон изпълнен с много " емоционално" напрежение! Очертава се да стане поредният ми фаворит в жанра.
  23. След изгледани два епизода смятам,че от самото начало е ясно,че сериала е пародия с голямо чувство за самоирония и засягане на наболели техни проблеми!Мисля да му дам шанс докрай.
  24. Сбърках много,че започнах да гледам сериала преди да е преведен изцяло........сега нямам търпение за следващите епизоди. Момичета @gal и @WildFlowerневероятни сте.Оказа се ,че съм попаднала на любим жанр и всяка серия е много интересна....Сяо Джан няма да го коментираме, както винаги е на ниво.
  25. Гледах го онлайн на руски ,но ако изчакаш и не си много нетърпелив/a ще го има и преведен! Малко по назад в темата са изброени много......има и доста преведени :Tarn Type 1 и2 ,Why R U?,Until we meet again
×
×
  • Създай нов...