Jump to content

b_a_d

Потребители
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно b_a_d

  • Рожден ден 08/12/1994

Contact Methods

  • Уебсайт
    https://www.goodreads.com/author/show/20284900.Kami_Choi_Ilieva?ref=nav_profile_l

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Tokyo, Japan
  • Любими сериали
    Playful Kiss, Skip-Beat!, The King Of Dramas, She Was Pretty, Oh My Ghost & more.
  • Любими филми
    Frivolous Wife, Star: Radiant Love, High School Debut, Paradise Kiss, He Was Cool & more.

Последни посетители

1632 профилни разглеждания

b_a_d's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

90

Обществена Репутация

  1. Напълно съм съгласна, дропнах го веднага след първи епизод. Опитах се на няколко пъти да го гледам, но не можах да издържа мъчението.
  2. Току-що видях, че превеждате сериала, който адски много исках да гледам с превод на Бг, направо щях да пукна от щастие! Благодаря ви от сърце!
  3. Изключително много се зарадвах, когато видях, че сериала се превежда наскоро, когато открих този прекрасен видео едит на сериала: Обожавам такива филми/сериали/книги с насилие както е представено тук между главните.
  4. Отлагат го и него, не е ясно кога ще го излъчат по Btv Lady. Разочароваха за кой ли път, добре че тук хората са го превели целия. Има да чакам да видя батко Рейн по ТВ-то.
  5. Когато и името ми и цялата ми история видя отново на някой азиатски филм/сериал, ще бъде изключително несъмнено. Невероятен актьорски състав!
  6. Драмата ще я дават в ефира на Btv Lady от 4-ти април всеки делник от 19:30 ч до 21:00 ч с повторение на следващия ден от 10:00 ч до 11:30 ч. Най-после ще я гледам, дойде й времето на тази драма!
  7. Уникални са главните, влюбих се тотално още в първата серия, надявам се да няма поне веднъж много сълзи, да си продължи да е толкова сладко, шеметно, лудо и романтично.
  8. От вчера го дават по Btv Lady от 23:00 часа, дано само не го прекъснат или спрат, че пак ще ги прокълна! Статията Започна шеметно, много е готин се очертава, отдавна се канех да го гледам ама все не стигах до него, за това много се радвам че го пуснаха и него по ТВ-то.
  9. Пълен ужас, аз дето не харесвам едва двама-трима азиатски актьора, тези тук, двамата главни, които обожавам направо ме забиха у стената с тъпата си актьорска игра, Park Min Young с ужасната си прическа, постоянното кокорене на очите, лудеенето което обикновено ме кефи навсякъде другаде, тук само за първите два епизода направо ми се прииска да я утрепя! Ще го дропна в MyDramalist и ще е вторият азиатски сериал който си го е заслужил. От Btv постъпиха супер долно като съкратиха орязвайки "Angel's Last Mission:Love" , който е съвършен, истинско изкуство, само и само за да пуснат в ефира тази глупост, която въобще не се трае нито за секунда, чак ми се ще тая главната с тъпата си прическа и безумно кокорене в Лечителят да я утрепят, много ще се радвам! (и без да си пийна си падам леко психо) Отделно Park Min Young ще си я гледам и ще й се кефя само когато е с дългата си коса. (двамата главни ще ги гледам другаде и тях)
  10. b_a_d

    Super Junior

    @kandala Ще направиш ли пост за това какви награди спечели сега Siwon от 2022 Asia Artist Awards? Не видях тук такъв пост, пропуснато ли е да се напише за това?
  11. Ще си чакам послушно бг превода на тази прелестна красота аз.
  12. Да, да и пак ДА! Толкова исках да гледам актрисата от Mr. Queen и по телевизията, сега ще стане с този изключителен сериал, радвам се също че е и преведен, да му се кефя двойно и на него. http://tvnovellas.blogspot.com/2022/12/btv_9.html?m=1 Премиера за в Бг ефира по Btv Lady на 19.12.2022г.
  13. Мангата си я купувам и чета още от началото на годината, пристрастяваща и обсебваща е, точно по мой вкус. Очаквах с нетърпение да излезе и на екран, но сега като видях актьорите на плаката много се разочаровах. Въобще не пасват, както се случва с други японски актьори, които сякаш са излезли буквално от мангата, но пък играта им може да ми хареса, гледах сега малко и актрисата се оказа много сладка, ала главният изглежда неестествен, никак не пасва с образа от мангата, как ще го изтрая и свикна, нямам никаква идея. И все пак ще се надявам на бг субс някой ден. Семилио и другите са ги докарали горе-долу. Живея и Умирам за такива сцени:
×
×
  • Създай нов...