Jump to content

thedemon

Потребители
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно thedemon

  • Рожден ден 06/03/1999

Contact Methods

  • Уебсайт
    https://www.facebook.com/sladuran4etyyy

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София
  • Любими сериали
    Определено "А Gentleman's dignity (2012)"<3
  • Любими филми
    "Fly high"... и ощее мноооого мнооого

Последни посетители

785 профилни разглеждания

thedemon's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

6

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Преведох ви главната схема с връзките в сериала където ги има и имената на героите. (С бутони "ctrl." и "+" можете да увеличите изображението.) Надявам се да ви е от полза!
  2. @Lawandulaмного благодаря за пожеланието !
  3. Хора само на мен ли ми се струва или главната мацка е одрала кожата на xiumin от ЕХО?
  4. Големи са!!!!И Со Джи Соб и Канг Джи Хуан! Уникална игра, уникален филм...Обожавам такива филми, ужасно много ми допадна препоръчвам със всички възможни крайници и му давам 20/10!!!
  5. Аз съм гледала миналия , School 2013, хареса ми , въпреки че нямаше и капчица любов, но идеята за двамата приятели (предполагам че това е сериала) ми беше доста оригинална, за 3 изгледани епизода, мноооого мътни неща, малко мудно ми изглежда всичко, реших да го почна заради Дже, и защото една приятелка ми го препоръча горещо, е аз не изгарям от желание и не блести особено, но няма да се отказвам. Нищо че стайлинга на Дже ме отказа още в първия епизод, Русо на Дже .... ами ... НЕ! Високия не е лош Хан И Ан (не знам защо е Хан Ю Ан при положение, че аз чувам И, може би съвсем съм оглушала, на 16 хаха xD), не е типичен красавец, но е чаровен по свой си начин, а момичето, сладка е, (май съм я гледала някъде , пак с това име, не знам може да се бъркам), но ми втръсна от главните героини с луфт между бедрата една педя. Искам да гледам сериал където главната да е повече от 50 кила, и да не се върти филма около отслабването ѝ, да я хареса момчето такава каквато е ! (Говоря от позицията на човек, който не тежи 40 кила с напикан дюшек xD)
  6. Има ли някаква вероятност някой от учениците на господин Канг да си спомня банковата сметка на която трябва да се преведат парите ??? Благодаря предварително !
  7. Изгледах го на един дъх , макар че признавам Мин У ми е слабост, как така съм изпуснала негова роля... Сори ама стайлинга не мии харесва малко ми напомня на Full House 2, там направо се гавреха с тях, тази къдрава купа, ами не, не ми харесва... и аз си го спомням по мускулест бе , много отслабнал ми се вижда, но си го обичам!!! Най- много ме кефи с длъжката правичка косичка на изпълненията във Full house 2 , за изпълненията поне му придаваха вид.... Малко за директора Хи Чул или нещо подобно, не обичал двойни игри, а ? Този сексаф сексаф ама , на мястото на главната щях да му тегла една.. нали се сещате и да хода да си гледкам цветя с нашия човек ... П.С. Мое, предположение за края на драмичката, която ме накара да рева от смях! Каръка! ахаха... и тя и тя Каръчка излезе хахах
  8. Исторически сериал може би новата версия на Хонг Гил Донг аз супер много се забавлявах.. има и романтика естествено
  9. Една приятелка ми спомена за един корейски хорър филм, с много красив и безпощаден убиец като главен герой който преследва малко момиченце и филма завършва с масов бой и убиецът бива убит с едни ножици от едно по- голямо момиче? Да ви е познат? Моля, помогнете ни със заглавието. Благодаря, предварително!
  10. Понеже, нямам работа.. някой би ли ми казал хубав корейски филм , няма значение жанра, важното е да има БГ субтитри.... Благодаря предварително !
  11. За гей тематика се сешам единствено за един корейски филм който ми е любим казва се "Сладкарница Антик" (Antique bakery), с български превод е. Съжалявам ако преди това някой го е споменал. P.S: Не можах да прикача линк, съжалявам така и не разбрах как става
  12. Има ли някоя добра душичка която да ми каже филмче, което е по-скоро с убийства или някаква "мистерия", мисля че се води, от типа на "Confession of Murder " (ако може с , ще съм супер благодарна).Тази вечер ще гледам филма на Т.О.Р, не знам английското заглавие,но знам, че се казва "Задължението", или поне така е на българския постер. Ако някой се сети моля да "свирка" т.е да пише или тук или на ЛС, както му/ви е по-удобно предварително.
  13. Здравей и добре дошла,eastern_flower! За училищни комедии се сещам като заглавия "Shut up!Flower boy band", "Dream high" и двата са музикални... "To the beautiful you" ако може да се води училищен със Сулли от f(x) и Мин-хо oт SHINee, "Meckerel run" със И Мин-Хо който е много забавен но е и доста кратък, "I am Sam"- със актрисата от "City Hunter" Park Min-Young, "Sungkunkwan Scandal"-този е исторически и пак е с училище участва Micky Yoochun и засега това се сещам, ако има нещо пиши ми лично ще се радвам да ти помогна. :)
×
×
  • Създай нов...