Jump to content

rudimi

Потребители
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 тофу

About rudimi

 • Rank
  Посветен
 • Birthday July 25

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Въпреки всичко аз много ти благодаря за превода naia! Фен съм на японските сериали и в частност на Кимура. За това ти благодаря
 2. Аз също съм голям фен на Кимура и в частност на японското кино. А доколкото разбирам и ти Ная също. Винаги си подбираш най-доброто от излезлите заглавия. Аз не бих те пришпорвал за превода но наистина много много ми се иска да го догледам, така че когато можеш давай! Успех!
 3. Просто, кратко и ясно!!! Нямам какво повече да добавя към казаното от теб Lawandula
 4. И аз съм на клончето. Страхотен сериал се очертава. Дано не го оплескат към края. Иначе добре заплетен сюжет и чудесна игра на актьорите
 5. След толкова много добри отзиви няма как да не го гледам въпреки че не си падам много по дългите сериали
 6. Дали ще се намери някоя добра душа да го преведе? От отзивите които чета по-горе мисля че и на мен би ми допаднал. Хайде МОЛЯ направете го. Благодаря!!!
 7. И мен ме бройте на клончето. стига да има превод
 8. Сериалчето е обещаващо. Дали ще се намери добра душа да го преведе?
 9. Поздравления Ная! Винаги се кефя на подбора на преводите ти и се възхищавам на това че подбираш чудесни японски сериали на които аз съм голям фен. Успех в превода!
 10. Има го във "Viki" на 100% преведен.......Излъгах ви без да погледна до края за което съжалявам. Има го преведен на 100% наистина но до 5-ти епизод
 11. Въпреки всички несъответствия и глупости с така наречената балканска "нефтена" държава изгледах 3-ти и 4-ти епизод с удоволствие. Може би се дължи най-вече на химията между двете двойки които са много чаровни. А това с кораба беше върха на сладоледа със Сръбските имена по него и с циганските физиономии на децата и арабите.И мнооого благодаря за експресния превод!
 12. След изгледани 2 епизода бих казал че доста обещаващо. Каста е наистина страхотен. Както Ная каза малко по-горе трябваше да го снимат в България а не в Гърция. Колкото до играта справят се засега блестящо (поне според мен). Да се надяваме сценаристите да не оплескат нещата по-нататък. Значи след всичко казано до сега и аз съм на клона и чакам с нетърпение следващите епизоди.
 13. Прекрасен сериал Ная! Отдавна го бях свалил но чак сега му дойде ред да го гледам. Не знам дали ще ме разбереш но по нещо ми прилича много на "Звездопад". Изобщо изглежда аз съм един от малкото фенове на Японското кино (повечето са "корейци" или "китайци"). Много стойностен филм-поне за мен. Затова съм много благодарен и за превода и за това че го споделихте с нас феновете на японското. Ти Ная изглежда умееш чудесно да си подбираш преводите за което едно огромно "Благодаря" от мен!
 14. Благодаря ти Ная, за сериала и за буквичките.Отдавна го чакам Най-вече заради Кимура и Уето (и двамата са ми сред любимите японски актьори).А иначе ще видим какво са ни забъркали режисьорите и сценаристите
×
×
 • Create New...