Jump to content

Миш Миш

Потребители
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Миш Миш

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Миш Миш's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

23

Обществена Репутация

  1. Главната ми е супер симпатична, на постера не ми изглеждаше така. Но Майк ми се струва с много по-слабо лице от предишния му сериал с Яя. Правил ли си е нещо или е отслабнал много..... Иначе типичен тайски сериал. Ей, не измислиха нещо повече тези тайци, нещо по-различно от еднаквите си сюжети. Освен гейските, де. Явно цензурата това им разрешава, ама да се впуснат в друг жанр, не, в друго заснемане дори. Камерата е една и съща във всичките им сериали. Иначе приятен, със симпатични актьори и това ми стига за сега.
  2. Мда, не очаквах, че толкова скоро корейците ще пуснат и те такава тема. Явно наистина е мода. Но съм супер изненадана. Но в едно съм сигурна, че и тук ще има скоростен превод, както в другите теми, където взех да не влизам вече.
  3. И аз първият път като гледах Чуно този актьор въобще, ама въобще не го харесах, докато не повторих, потретих и вече не им зная колко са на брой гледанията ми и разбрах какъв готин екземпляр е! Великолепен в тази си роля, не мога да си представя, че някой друг би могъл да е по-добър от него!
  4. За кратко време втори сериал ми задържа вниманието. До 20 епизод съм и нямам търпение за другите серии. Рядко ми се случва в китайски сериал женска роля да ми допадне и да си паснат с мъжката. Историята увлича, мъжкият каст е великолепен. Как са успяли да съберат четири разкошни мъже на едно място? Забавлява и сестрата на единия разкош - Вей Вей, която в началото е глезена богаташка, в последствие търпи превъзпитание и ми се струва, че ще се сближат с Ли Мейя. Аууу, но пък за сметка на това сестрата на Главния е.... брр, доста студена личност. Не зная кой би могъл да живее с такова същество. Ще видим.
  5. Единствено бих го гледала заради Woo Do Hwan, но не и заради Минчо, който можах да изгледам само в БОФ. А иначе у дома имам една влюбена в него тийнейджърка, с която се "дразним" постоянно във връзка с неговата личност.
  6. Много добър сериал, но и много мрачен. В началото доста се бунтувах за избора на главна, но лека полека я приех. Luo Jin беше невероятно въздействащ с емоциите си, които във всяка серия бяха рев и сополи, но цялата история водеше до това. Мноого добър! През цялото време правеше впечатление семплостта, която особено при мъжете беше доста явна, но това беше целта - да се наблегне на емоциите, които изразяваха блестящо актьорите, както и на добрата история. Нямаше никаква показност откъм скъпи накити и дрехи! Баща и син или император и поданик до последно не измениха на желаниета и целите си. Втория главен, в ролята на принца, за пореден път играе лошия, но добре му се отдава, въпреки че искам да го гледам и в друга роля, защото е прекрасник голям.
  7. Да, много добър сериал. Гледах го преди две години и мога отново да го запачна. Един от малкото китайски филми, който ми задържа вниманието до края. Не можаха да ме изплашат многото серии. Разкошни актьори! Разкошна музика, която и до сега си пускам. Единствено ми липсваше мааалко повече да присъства и романтиката, която тук направо отсъстваше.
  8. Не мога да опиша всички емоции, които ме изпълват в момента. От години не бях осъмвала с някой сериал. До десета серия нито веднъж не съм превъртала. Олее, какви емоции, какъв хумор и заснемане на любовните сцени. Какъв Главен, малее тези китайци от къде ги бълват тези разкошни мъже. Такова стягане в корема отдавна не ми се беше случвало, освен като гледах Мима и Итън в последния им филм. Силно препоръчвам, като се надявам последните серии и те да са на ниво. И ОСТ-а е завладяваш, абе всичко
  9. За сценариста и режисьора нищо не зная, но Чанг На Ра така ми накърти в Обречен да те обичам, че сега ще ми е трудно да го започна този сериал, дори и заради останалият каст.
  10. Нали, нали? Тук романтиката беше в пъти по-добра, отколкото в Прасковите, въпреки че и там се наслаждавах с всеки изгледан епизод. Харесваше ми игриво-романтичните сцени с ГГ. Още един от любимите ми моменти.
  11. Един от най-хубавите китайски исторически приказки. Разкошен Итан - как само игриво се отнасяше с нашата, ехххх! Разкошна музика, завладяваща! Със сигурност ще го гледам отново!
  12. Защо, защо тази Кристъл я слагат да си партнира все с едни от най-готините актьори? Не зная дали дори Song Seung-Heon ще ме накара да успея да го гледам този сериал, а резюмето изглежда добро.
  13. След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп. Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам. Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.
  14. Линка с бълг. субтитри е объркан. Сложени са на сериите от корейската версия.
×
×
  • Създай нов...