Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content Count

  825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

338 мочи

1 Follower

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Последните три минути на финалната серия Браво.
 2. Сега .... картофът дето е ГМО ли е виновен, че е ГМО или този, който го е модифицирал. За втори път съчувствам на персонаж - психопат.
 3. Екстра финал се очертава. Нямам търпение за последната серия. Възхитена съм от серила. Ще ми се да изгледам още някой сериал с леко зъл И Сын Ги - ходи му.
 4. Пфу, голям бъркоч - кой, кого, кога, къде, как, защо?! Обаче И Сын Ги е брилянтен в ролята си, а сериалът интересен. Имам минимум надежда
 5. Чанг На Ра - чудничко. Харесва ми. Първите две серии - интересно.
 6. Заради И Сънг Ги и темата за ДНК-прогнозите се прежалих, въпреки че не обичам такъв тип филми - серийни убийци, кървища и т.п. Изгледах излезлите 13 серии наведнъж - просто не можах да се въздържа след първата. Сега пък не мога да дочакам следващите 7. Сериалът е супер. Просто трябва да се изгледа наведнъж, за да те грабне. Силно съм заинтригувана как ще се разплете цялата интрига около децата психопати. Ако ми изпортят добричкия герой на И Сънг Ги ще ги гътна сценаристите. От друга страна пък ми изглежда забавна идеята той да е бил главният лошко от самото начало и гениално да е метнал всички
 7. Изглежда интересно като изключим ПШХ.
 8. И на мен Пуканкови най-ми допадат. Очаквам обаче от третата двойка забавни моменти - изглеждат диви и неконтрулируеми.
 9. Необичаен формат. Реших да изчакам да излязат всички серии, че да го изгледам наведнъж. Стерилната ми фен-корейска душа не можа да понесе толкоз "откровености и натурализъм" още във втора серия. Все едно гледам "Сексът и градът" в една, две степени по-откровено и по-натуралистично.
 10. За мен това е една от най-добрите корейски драми за тази година. Всяка серия е истинско удоволствие.
 11. Благодаря Ви, целувки и прегръдки на всички съфорумници - дистанционно
 12. Майката или е главатарят на бандата или е дошла до поразчисти ситуацията около синчето си. Много е яка. Тия двамцата бивши добре се изясниха, но никак не ми харесва идеята, ако вземат да отсвирят Дерек и да ги съберат пак. Като изключим Инч Хай, шефът на Интерпол групата също е много странен.
 13. Изгледах 7-те серии наведнъж. Сериалът е лек, забавен и интересен. Харесвам лошко и се радвам, че е в главна роля. Ерик е сладък маймуняк както винаги и прави химия даже сам със себе си. Мисля си, че Софи е жива. Тя и лошко се обичат, а жена му е само за прикритие. Накрая ще й бие шута и със Софи ще се изстрелят да си живуркат на някой екзотичен забравен остров. Ще ми се обаче лошко и жена му да си останат заедно. Такова невинно притворство излъчва, че при все това ти става жал за него.
 14. Следя сериала с наслаждение и отвращение. Choi Jin Hyuk прави майсторско превъплъщение на зомби. Невероятен е. Обичам да слушам зомби-гласа му докато си разсъждава. Забавлявам се и със зомби-хумора му. Отвращава ме само зомби вида му. Б-р-р-р. Гнусни са ми на вид тези зомбита и това си е. Според мен той е бил бодигард на отвлеченото и убито момиченце и е бил убит докато се е опитвал да я спаси. Сцената с гащите, ризката и елечото на баба беше просто шедьовър. Ами каква уста отвори да отхапе кратунката на журналистката. Напомни ми заа Кумчо Вълчо от Червената шапчица.
 15. В жанра на сериала трябваше да запишат и "черен хумор". Дано в последната серия да дадат обяснение.
×
×
 • Create New...