Jump to content

meri2003

Потребители
  • Мнения

    837
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    4

meri2003 last won the day on Февруари 21 2017

meri2003 had the most liked content!

1 Последовател

Относно meri2003

  • Рожден ден 12/10/1976

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Царево

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

meri2003's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

370

Обществена Репутация

  1. Разкошотия. Точно такава забавна приказка романс ми се гледаше.
  2. А някой случайно да знае кой е изпълнителят и как се казва песента, която звучи в края на 9-та и в началото на 10-та серия. В 7-те OST-а, които са излезли я няма.
  3. Навих се за сериала заради оригиналната версия и двамата главни. Дедективът и бащата на главната се оказаха бонус - и двамата много си ги харесвам. Обаче ..... от как гледах реалити шоуто "Аз живея сам" с Im Soo H yang, все ми е пред очите къв "мърльо" беше там и не мога да го възприема вече на сериозно и като красавеца какъвто е на външен вид. По този повод сега симпатизирам повече на дедектива. Главната в тази й роля я усещам някак дистанцирана от живота, от събитията и хората около нея. В историята за кисенг двамата главни бяха разтърсващи. Тук нещо не им вярвам. Иначе с нетърпение чакам всяка следваща серия на сериалчето.
  4. Седма серия ми беше най-интересна от всички изгледани до тук.
  5. Твърде натуралистичен за моя вкус, но ще го доизгледам. През всичките 6 серии, които изгледах не ме напусна усещането за опасност, провал и т.п. Цялата атмосфера на филма е някак мрачна и изпълнена с нищета. Не забелязах дори времето да е слънчево. Надеждата не е надежда и бъдещето не е бъдеще, просто трябва да преживееш живота, защото те има и да го напуснеш както всички преди теб. На любителите на подобни жанрове ще им хареса. Минчо е гадюха тука. Чакам да видя как ще приключи неговата история. Иначе и той на тюфлек е заприличал - може вече на мода са поправенките, вместо предишните точилки. А, и кво й беше забраненото на "любовта" им, че не разбрах -
  6. Сериалът е рядко смислен тайландски лакорн. С удоволствие и наслада гледам всяка серия. Като кутия с шоколадови бонбони с ликьор - красиво, сладко и опияняващо. Главният е ново лице за мен и вече съм му фен. С нетърпение очаквам да излязат всички серии с превод и да го изгледам още 1-2 пъти наведнъж.
  7. Кристълката изглежда абсолютно безлична до него - никакво екранно присъствие и сходство между екранните партньори. Когато главният е в сцена с първата си любов имаш усещането за мъж и жена и за химия между тях
  8. Сериалът е сравнително "интересен". Само на мен ли ми се струва или наистина Гофретко е станал Козунак (може пък да е от прическата му) и като че ли преиграва в този сериал.
  9. Мангата я изчетох два пъти, а сериала го гледам на инат. При все, че много харесвам двамата главни поотделно, нещо ми липсва в този сериал. От тия жици не се получава никакво късо съединение. Даже статично електричество не се усеща.
  10. Жалко.... Качествен актьор - наслада за зрителя.
  11. А на мен неочаквано ми хареса. Въпреки, че харесвам всички актьори в него, смятах, че ще е поредната разочароваща тъпня и го бях отписала за гледане. Ама от скука взех, че изгледах първите четири серии и ме изненада приятно. Сега нямам търпение да чакам сериите една по една. До момента сериалът е лек и емоционално неангажиращ. Не очаквам да бъде нещо впечатляващо и запомнящо се. Просто нещо забавно и разтоварващо за гледане.
  12. Последните три минути на финалната серия Браво.
  13. Сега .... картофът дето е ГМО ли е виновен, че е ГМО или този, който го е модифицирал. За втори път съчувствам на персонаж - психопат.
  14. Екстра финал се очертава. Нямам търпение за последната серия. Възхитена съм от серила. Ще ми се да изгледам още някой сериал с леко зъл И Сын Ги - ходи му.
×
×
  • Създай нов...