Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
  • Мнения

    770
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    9

Всичко публикувано от Rossi Yankova

  1. Тази година ще излезе нейна нова драма с Ли Мин Хо, където играе астронавт.
  2. Продуктовото позициониране в корейските драми винаги е било интересна тема за обсъждане, като дори най-неопитния зрител виждаше последен модел телефон в джоба на марковото палто на бедната героиня. То си има дори правила от корейските регулатори. С парите от "скритата" реклама вероятно се покриват голяма част от хонорарите на звездите,
  3. Да, албумът е в неговия соло поп стил В март ще излезе втория дигитален албум на групата му "Чимиро" и там вече ще има рок в духа на 80-те и 90-те.
  4. Аз ползвам тази приставка на Хром. За Вибокс става, пускаш видеото и после зелената стрелка.
  5. Аз свалих едно клипче и реших, че няма смисъл да действам едно по едно. Не съм пробвала, но може ли да се свалят цели библиотеки?
  6. Днес Чанг Гън Сок публикува поредния епизод от своя видео блог на Ютюб канала си , в който ни показа как е посрещнал Новата година. Последните 3 минути на видеото бяха посветени на изминалата 2023 година, в които сподели мислите си на фона на бързо течащите спомени. А новата 2024 г. вече започна с обявяването на нов албум на 14-ти февруари, соло концерти в Япония през март и (макар че още не е обявено официално) участие в реалити шоу по Нетфликс, което вече се снима.
  7. Предишният ден бил разпитван 19 часа (!!) Полицията вероятно не е постигнала каквото иска и сега ще излязат с оправданието, че не са нарушили закона.
  8. Това не можеше ли да се постигне с грим?
  9. Тя е актриса, не е певица. Играе главната роля в драмата.
  10. Мисля, че gig911 не е дама, а вие оспамихте повечето теми ?
  11. Има коментари на определени сайтове, че се следва сценария на "Отнесени от вихъра" в чосонски вариант. Дори откъм второстепенните герои. Има ли нещо подобно?
  12. Да раздвижим темата След като се ожени през февруари 2019, Ли Пил Мо вече е щастлив баща на 2 момчета, родени през 2019 и 2022 г.
  13. днес изненадващо Чанг Гън Сок качи на официалния си Ютюб канал (първоначалния) няколко видеа от концерта на Team H в Осака. Какъв поздрав от отминаващото лято
  14. И втори сезон вече има български субтитри тук Добавям едно видео със сцени от драмата и мейкинг
  15. Драмата ще има китайска версия
  16. Мярнах този магазин днес. Някой от Пловдив посещавал ли го е? Изглежда съвсем нов. https://g.co/kgs/wZ6h4q
  17. Не е хубаво да се плашат така феновете Вече 4 месеца всяка сряда Чанг Гън Сок поставя на своя Ютюб канал рзлични по своята тематика видеа, като в тях има по неща да се види от всеки - и от змироките, и от широката публика. Повечето включват готвене или забавления, също така влог от японските концерти. Имаше епизод "Как не си купих Тесла", а едно видео как се яде супер лютива храна надмина милион гледания много бързо. Стана традиция да се чака ежеседмичната доза усмивки. Затова днес началният екран и описанието докараха много фенки до прединфарктно състояние [Важно съобщение] Ще се ожени ли най-накрая Jang Keunsuk?!
  18. Макар че това е официалният рожден ден на Чанг Гън Сок и той ще стане на 36 едва след 3 месеца, нека му пожелаем здраве, успехи и лична удовлетвореност. След наситените месеци юни и юли, когато приключи с турнето на групата си Chimiro и концерта на открито в Осака с другия си проект Team H, а също така подготвяше нов соло максисингъл "Shock", който ще излезе през септимври, Гън Сок обеща да се завърне с актьорско превъплъщение през втората половина на годината.
  19. И вчера, както всяка сряда през последните 2 месеца, на новия Ютюб канал на Чанг ГЪн Сокбе качен поредния епизод от неговия видео блог. Темите са различни, макар да преливат една в друга. Комбинацията между звездата и винаги леко учудения режисьор е супер смешна. Феновете се забавляват с различните препратки и намеци към тях, както и да откриват подаръците си из къщата и студиото на Гън Сок, а обикновените зрители обсъждат различните аспекти от живота му, които виждат. Хубавото е, че някои разбират, че медиите са им създали погрешна представа за него.
  20. Месец май беше пълен с музика, пътувания, забавни моменти и едни нов Чанг Гън Сок, щастлив от това, което прави. Турнето на групата му Чимиро мина през 5 японски града, като освен концертите в клубове се появи и нова традиция - улични представления или т.нар. busking. Започна като на шега в Нагоя, а после продължи в Сеул и обратно в Япония. Феновете гледаха на живо по инстаграм. На концертите в залите на японците им беше много непривично, че снимането на песните на бис бе разрешено, но за щастие качиха изпъленията навсякъде. Чимиро добавиха 3 нови дати през юни в много по-големи зали и ще издадат още една песен с лятна тематика.
  21. Концертът на Chimiro неочаквано започна с излъчване на живо по инстаграм!! Изненадата бе супер приятна, макар че предизвика леееека завист към тези, които изживяха цялата емоция.
  22. От днес по BTV Lady Щрака си човек каналите и изведнъж....
×
×
  • Създай нов...