Jump to content

papushinka

Потребители
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

About papushinka

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,349 profile views

papushinka's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

3

Reputation

 1. ейш! Муцунооо, къде си бе?

 2. Аз ни в клин, ни в ръкав да се обадя с изключително смисленото мнение: Хонг Ги много се е разхубавил. Направо е "разцъфнал". Страшно сполучлив стайлинг в този промоцикъл (като цяло за момчетата). Много са хубави и песновките, абе направо са бонбони.
 3. Шини, преустановявай работа. Ще го окепазиш с тоз превод, ама ха!!! Малко ли филми "развали" вече, че искаш и този да докопаш...
 4. Що мрънкаш тогава, бе? Не стресирай момичето, калпазанке. Знам, че си силно териториална, ама... Спорна, Шинке.
 5. Съжалявам, ама трябва да се постараете, ако искате да ни биете по идиотски сън:
 6. Ето телефона отпред: Не е Note II, защото той е заоблен, по-дълъг и камерата му е по средата на задния капак, а не от десния край. Ето снимки. Ама не мога ви помогна с повече, такъв телефон за пръв път виждам. Дори не ми прилича на Galaxy. По-скоро на LG Optimus. Дори подозирам за този.
 7. Съжалявам, че като преводач съм пропуснала да изкажа мнението си по-рано. Силно въздействащ за ценителите на подобен тип кино. Не че се изисква нагласа, за да го гледаш, но трябва да имаш афинитет към по-арт продукциите. Децата се справиха отлично, играта им беше автентична и неподправена. Като цяло това ми хареса най-много във филма - колко "сурова" беше история. Доближава се сякаш до документалното кино. И да, в подобен тип филми, където мълчанието казва повече от самите герои, не очаквайте нещо да стане. "Нещото" се случва главите и душите на зрителите.
 8. Определено препоръчвам. Много добра роля на Ким Ха Нъл, показа си класата. Очарована съм от образа на полицая. Толкова очарована, че съм готова да им простя за всички други тъпи полицаи в корейските филми. Кученцето беше страхотно, но това не е изненада за никого. Сигурно филмът си има минуси, но на мен ми хареса толкова, че нито един не ми направи впечатление. А това се случва много рядко. Особено в този жанр. Благодаря за субките.
 9. Добре дошла и на теб, goddess_. Много правилна тактика имаш. Наистина доста хора започват с корейското, но губят много, ако си останат само с него. Налазвай и тайландците. Пожелавам много приятни мигове във форума на всички прясно новодошли. Не се притеснявате да бъдете по-активни.
 10. Ами... освен и аз да се изкажа пак... Пустите хапчета съдържат хормони от групата на прогестерона. Метаболизират се в черния дроб, причиняват също диабет, увреждат надбъбречните жлези, увеличават риска от образуване на тумори. Има и други видове хормонални терапии, които също не са "невинни хапченца за спокойствие". Ето този път, за да не съм голословна, предоставям тази =true&lightbox[width]=80p&lightbox[height]=80p"]статия. Аз лично също смятам, че кастрацията е по-доброто решение за животинче, което няма да създава поколение, но все пак всичко зависи от собственика. Важното е той да направи информиран избор - както и да прецени, че ще отглежда животното, винаги е по-добре да знае евентуалните последствия от това.
 11. Страхотен сладур е, но апелирам да се има предвид, че наднорменото тегло при котките е много сериозен проблем. Дебелата котка е като бомба със закъснител и е върпос на време да се разболее. Диабетът и чернодробната липидоза са достатъчно сериозни състояния и не изчерпват всички възможности. Не го казвам с лошо, а като човек, който си изпати от подобно нещо.
 12. KazeShini, жертвам се на Still Walking в момента ( и ти хубаво каза за кафе, ама още си чакам... ) и на едно текущо корейско сериалче. Имах творческа пауза, но ще започвам да набирам скорост пак, няма как. Ти какви жертви имаше предвид точно? pinhead, извинявай, че оспамвам, душа.
×
×
 • Create New...