Jump to content

rapunzel

Потребители
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rapunzel

 1. Вече и в българските модни сайтове може да се види статия за стила, който налагат корейските женски групи. линк
 2. Свежо. Идва ми много добре- забавно и без много много драма. Но, определено 10ти епизод беше един от най- слабите(дори финалът му не ме впечатли с нещо поне малко по-"шокиращо"). Както и да е, ще видим по- натам какво ще стане. . Както и да е, до сага май това беше това, което ме издразни. Любимият ми герой на 100% е братът. Е, няма такъв образ! Почти няма сцена с него, на която да не съм се смяла.
 3. Обожавам Standing egg.. http://www.youtube.com/watch?v=AZ9kOgFy6qg
 4. Хайде само лятото да дойде по- бързо..
 5. Започна много обещаващо! Напоследък като че ли никой от новите сериали не ми хареса достатъчно, за да го чакам с нетърпения, но този е съвсем друг въпрос. Умрях си от смях почти през цялото време на 2 епизод. Историята я заплетоха колкото можаха, сега само да видим как ще я разплетат .
 6. http://www.youtube.com/watch?v=sd1F0ayh0-g&feature=related
 7. 1. Най-добър филм Come Rain, Come Shine The Front Line Blind 2. Най-добър сериал Me too, flower The Greatest love 49 Days 3. Най-добър актьор Yoon Shi Yoon (Me Too, Flower) Lee Minho ( City Hunter) Eric (Spy Myung Wol) Ча Сънг Уон (The Greatest Love) Ji Sung(Protect the Boss) 4. Най-добра актриса И Йо Уон (49 Days) Park Shin Hye (Heartstrings) Park Min Young (City Hunter) 5. Най-добър финал The Greatest Love Protect The Boss Flower Boy Ramyun Shop 6. Най-лош финал Lie to me- eдин от най- слабите сериали тази година 7. Най-добра целувка Yoon Shi Yoon и L
 8. 2NE1, мисля, че две мнения по въпроса няма. Тази година изкараха много добри песни..
 9. Unstoppable High Kick Държава: Южна Корея Алтернативни заглавия: 거침없이 하이킥 / Unstoppable High Kick /High Kick! Жанр: комедия, ситком Епизоди: 167 + 4 специални ТВ канал: MBC Период на излъчване: 6.11.2006 - 7.7.2007 Режисьор: Kim Byung Wook Сценаристи: Song Jae Jung(송재정), Lee Young Chul Участват: Kim Hye Sung като Lee Min Ho (17) Jung Il Woo като Lee Yoon Ho (brother, 16) Jung Joon Ha като Lee Joon Ha (father, 43) Park Hae Mi като Park Hae Mi (mother, 45) Lee Soon Jae като Lee Soon Jae (grandfather, 70) Na Moon Hee като Nah Mun Hee (grandmoth
 10. Накрая, че ще са заедно, е ясно. По- интересното ми е как ще стане така, че да си паснат идеално и да са наистина щастливи. А и да не забравя да спомена, колко ме радва Min Hyuk- голям сладур е, с този си наивен поглед разбива...е, и дано накрая и тази да вземе да се влюби в него, че ще е доста тъжно да го гледаме с разбито сърце. Айде очаквам с нетърпение новия епизод...
 11. Kang Eun Seok Cho Ae Rin Приятно ми е. Доста са странни и първото не съм сигурна дали не е и по- скоро мъжко , но ми харесват .
 12. И това ако не е страхотна новина!!!! Аз вчера разбрах на кино вечерите, когато казаха, че ще се излъчва Ирис по Бтв. Идеше ми да подскоча от радост. Със сигурност форумът много бързо ще се разшири, особено като и ТОР ще е на екрана .Относно сериалът няма какво да кажа, освен че си заслужава всяка серия. Сома дето ще е дублиран и ще се загуби донякъде усещането, което създава корейския.
 13. Страхотна си... Скоро забелязах темата и чух почти всичките ти кавъри и останах очарована. Определено имаш талант, пееш страхотно, а приветствам избора на песни!! Хайде успех и очаквам да качиш още много песни.. Файтинг!!
 14. И аз съм от желаещете, ако някой има - e-mail: waikiki_viki@abv.bg
 15. Не мога да кажа, че сериалът беше нещо супер ново и уникално, но пък беше забавен. Гледаше ми се точно такъв, лек и летен филм и точно това получих.
 16. Моят предполагам е очевидно от къде е... Общо взето го избрах, защото мисля, че е забавно и по- различно.Е определено и детето в мен проговори докато се чудех какъв да е никът ми.
 17. Абсолютно съм съгласна. Музиката беше зашеметяваща. Особено соловите им изпълнения... пренасяха в друг свят.Що се отнася до танците- бяха много по- различни от това, което някога съм виждалала. Най- вече използваха китките си, които не знам как огъваха така, но изглеждаше нереално. И разбира се, да не пропуснем храната след това - уникална. Като цяло много ми хареса всичко..
 18. Един от най- добрите. И това може би е достатъчно, за да опише сериала. Имаше моменти, в който си изплаках очите, особено към края с историята за Малката Русалка. Но, смехът като че ли не оставаше по назад- този анцуг с лилавите пайети направо ме разби, те такова чудо не бях виждала . Всичко си беше на ниво и определено е в топ 10 на драмите ми.
 19. Сериалът, заради който се запалих по корейските драми... наистина страхотен. Отдавна го изгледах, но все още помня моментите, в който умирах да се смея. Иначе както в доста от сериалите историята се развива добре, всичко е чудесно е точно в последния епизод сценаристите решават да го прецакат. И все пак си заслужава да се гледа.
×
×
 • Create New...