Jump to content

allana

Потребители
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About allana

 • Rank
  Глупаче
 1. Ще ми препоръчате ли някой сериал от типа на Pride или Buzzer Beat, няма значение дали японски, корейски или друг азиатски ще е, единствено искам да e с бг превод, че доста се измъчвам с руския Предварително благодаря
 2. И аз изгледах сериала на един дъх. Доста време ми отлежава в лаптопа, и все го подминавах, но нещо в самото заглавие не ме привлече. А като го почнах нямах спиране. И се смях и плаках и пак се смях. Супер е, леко и приятно за очите. Точно сега лаптопа ми ме предаде и не мога да търся други филми с главните герои, нооо със сигурност ще го направя.
 3. Там съм задължително. Подписката пред самата Виенска ли ще е, да не се оглеждам като гърмян заек само
 4. И на мен ми хареса сериалчето, леко приятно, ненатоварващо. Вярно действието се развива бавно и доста мудно, но пък актьорите са приятни за гледане. Очаквам и последните 8 серии да се преведат за да го доизгледам, но до сега съм очарована. Всички са големи образи, само неразбрах защо сключиха този договор.
 5. И аз тук да попитам същото, за сега съм само на 10 епизод, ама като знам че след 18 няма субтитри и не ми се бърза да ги гледам. Така направих с Моята принцеса - изгледах непреведените серии на английски, и само след 2 дни пуснаха превод на всички епизоди. Не че искам да ме разберете погрешно - просто да си знам че някой прави субтитрите и да си трая с гледането на непреведените, а не после да се ядосвам че съм се минала Благодаря много за буквичките и на тези дето са налични .
 6. Здравейте и от мен, и аз съм от новите попълнения. На 31 г. съм от Сливен, имам син на 4 г, който се чувства пренебрегнат от моята нова мания - корейско кино . От доста време чета форума, но не се регистрирах и аз незнам защо, днес най накрая си направих регистрация. Отивам да Ви чета и да си избирам сериалчета .
×
×
 • Create New...