Jump to content

kapris

Потребители
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

About kapris

 • Birthday October 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  You`re Beautiful, Sorry, I love you ,Mars,My Girl,Loving You a Thousand Times,Pride и други.
 • Любими филми
  Baby and Me.,200 Pounds Beauty,

Recent Profile Visitors

739 profile views

kapris's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

2

Reputation

 1. Изгледах го, хареса ми, ъъъ общо взето.Главната винаги ме е дразнела, но другите ми харесват.Става за гледане, ако не се опитва да мисли човек.
 2. Не помня пускала ли съм тук този линк, животът в Пхенян, показан от една рускиня, живееща там, в посолството.
 3. Да ви шашна ли с един високорейтингов?Сигурно всички знаете за какво говоря. По същото време гледах и един много по-хубав, но останал незабелязан.(Signal)
 4. Жалко,че не знам английски.За мен клипа беше двама се кривят неприятно и говорят ужасно.Особено жената си криви ужасно устата.
 5. Напоследък гледам да са повече криминални и побеснявам от подкупните шефове на полицията, прокурори и адвокати, които всячески помагат на престъпниците.И тъпите, както ги представят ченгета,които винаги са една крачка след престъпниците и така до последната серия, когато вземат та си свършат работата.
 6. Нещо историческите ме изнервят.Колкото и да ги хвалят, не успявам да ги догледам.А други дори не ги започвам.На мен ми дай криминални филми и сериали.
 7. А който гледа напоследък корейски сериали, случайно да е забелязал дразнещия нов прийом - да връщат и повтарят кадъра? Вярно, не е по 3 пъти, от три различни гледни точки, както при целувките, но пак е дразнещо.
 8. Просто не разсъждаваме едностранчиво и виждаме и хубавите и лошите неща!
 9. Имаме си една много хубава поговорка :Едно си баба знае, едно си бае, та и тук нещо такова се получи.
 10. И младите естествени звезди харесвам.Естествени.То си личи кои са естествени.
 11. Харесвам естествените по-възрастни актьори като Seong Dong Il.Затова и гледам криминални, там няма толкова оперирани и са по-естествени.Изобщо харесвам естествените жени и мъже.
 12. Пощата ми се препълни със съобщения .Като чета, някой яко се е зомбирал на тема корейци. Аз затова напоследък гледам повече филми ,криминални и такива сериали.Те показват доста повече от всеки сладникав сериал, колко са се "американизирали" корейците .
 13. Изгледах първата серия, на Lee Joon много му подхождат такива роли, направо все едно за него са писани, какъв психарски поглед вади. На набедения за убиец от 100 км му личи,че не може да е той.И това връзване защо никой не го взима предвид?Тигъра знае,че е сгрешил и май прави опити да се прикрие или да натопи сина.Само за това се върна.Не видях ,кой ровеше из доказателствата, май ще изчезнат?Лекарката май е детето свидетел?
 14. В Струните на сърцето, още в началото на първи епизод куфара на ГГ излезе на лентата без колелце, после имаше колело, после пак падна при слизането от бордюра. И в още два три се виждаха микрофоните на звукооператорите.Скоро гледах един японски и там имаше нещо такова с дневници и се чудих как се оказва дневника на две места.В Човека от звездите, като отвлякоха от болницата ГГ, телефона и остана на леглото, после се оказа в колата до нея!
 15. Ох, слава Богу, не съм единствената,която не харесва Kim Hyun Joong, но си траех, нали е всеобщ любимец. Сега с късата коса пък съвсем погрознял ми се вижда. Не знам защо, но съм го кръстила "мърдата" и много му отива.
×
×
 • Create New...