Jump to content

locotribal

Потребители
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About locotribal

 • Rank
  Глупаче
 1. Не можах да открия субтитрите в сайта. Може ли някой да помогне?
 2. Много забавно сериалче, стана ми от любимите.Свалих го заради главния актьор, който в тази си роля направо ме разби, страхотен образ. Главната в началото наистина е дразнеща, но после ми стана симпатична.
 3. Здравей! Може ли да те помоля д акачиш някъде или да ми изпратиш субтитрите за Loving You a Thousand Times, защото никъде по нашите тракери няма сийд и съм свалила сериала от asiatorrents, но няма как да го гледам. Благодаря предварително.

 4. Страхотна тема! Намерих я късно вечерта и я изчетох на другия ден. Абонирах се за темата и се надявам отново да почнете да споделяте по-активно. Единствената ми представа за Южна Корея беше от филмите и сериалите, в следствие на което добих малко захаросана представа за стилът на живеене на корейците, казвам малко, защото при мен го няма ахването и захласа. Нещата, които споделихте ми помогнаха да добия по-реална представа за страната и ме накараха да искам още по-силно да отида там и да опитам от всичко, дори и от тези гадни манджички, които за мен са пълни с цвят.
 5. Eastern Spirit е едно отнай-страхотните неща, които съм откривала в интернет! Само като гледам колко много информация и полезни неща има в този сайт, направо ме хваща яд, че няма да мога да изгледам, прочета и науча всичко. От скоро гледам азиатско кино, в частност най ми допада корейското, и просто се чувствам като някой откривател, който навлиза и навлиза в все повече непознати територии на нещо ново- култура, изкуство, музика, та даже различната духовност и чувства, които носят азиатците. Наистина, това е нещо изключително. От както се потипих в това, вече ми е толкова безинетересно и безвк
×
×
 • Create New...