Jump to content

excape

Потребители
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

excape last won the day on June 5 2018

excape had the most liked content!

Community Reputation

255 мочи

1 Follower

About excape

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. Баси, тази актриса продължава да ме дразни с гласа си ипоглед на застреляна.
 2. Въпреки че не се занимавам с наказателно, мисля че доста добре се справят с обяснението на терминологията, като най ми харесва. че в отделни казуси обясняват евентуално под какъв състав следва да бъде подведено дадено деяние и после как съда е отсъдил. Играта на всички много ми харесва.
 3. И аз тотално се изгубих, кой от настояще, кой от бъдеще...
 4. @Scarlet Heart, гледала съм го в един филм в един затвор, там беше бая разчупен, забравих името на филма, и в сериала по уебтун, психотрилъра и там се справи много добре.
 5. Такъв тип сериали много харесвам, така че ще се гледа, И ДА Хи е направо неразузнаваема без грим, обаче милата много бой отнесе за два епизода, чак жал ми стана. Харесвам сцени с много бой, но това гонене два епизода и на мен ми дойде много.
 6. Явно моите очи не са толкова детствени, ама явно от прекаленото четене на брутални манги, включително подобни, дори и тази съм я почвала, като добавим, че адски си харесвам корейските екшъни и трилъри, в които има голяма доза насилие, та на мен чак толкова кървав не ми се стори сериалът, но определено е много добър, и ще чакам с нетърпение втори сезон. А секс сцена има една, която буквално не и секс цена, показаха на оная с дебелите прасци /Не че основни японките не 90 % така) гърба и се качила на оня, нищо повече. Обаче максимално се изкефих,че показаха Шибуя, като знам, че лично
 7. Въпреки че главната не я харесвам, сериалът е доста приятен и си има едно темпо, което те кара да гледащ все повече и повече.
 8. Всъщност сериалчето е доста свежо и леко за гледане! Главната просто като гледащ, ти се иска да я схрускаш, но Eun Woo наистина трябва да започне да си подобрява играта.
 9. Многоми хареса, някои от ефектите също са добри, а и всяка серия си има някой момент, който те хваща за гърлото. Мангата е малко по-дарк. Не е толкова ужас след 1 епизод.
 10. Филмите от този тип, ме накараха да прогледам корейско.
 11. Не ме интересува, щом участва Хуанг Джонг Мин, ми е достатъчно да гледам.
 12. Не съм гледала Скай Касъл, май трябва да започна, защото този адски ми харесва, като си затварям очите за някои недомислици. ВИнаги съм чела коментарите ви относно такъв тип сериали и мислех, че все някога съм гледала такъв, но явно не съм. Чак с такива чудовищни родители, а оттам и децата им, не съм гледала, цялото общество им красиво отвън, а проядено отвътре.
 13. Мда, на мен също. Харесвам много сериали като Алис и лисунгерите, но някак ми вървят бавно, едва сега догледах последните три серии на Алис, а чакам с нетърпение Сърч и Кайрос, а от романтичните комедии, Старт ъп и Досоласол.
×
×
 • Create New...