Jump to content

JuJkA

Потребители
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by JuJkA

 1. Даммм, тя е малко дразнеща,даже не малко... Тя е направо побъркана и She's completely insane е много подходящо заглавие за ролята й, ама ще се изтърпи в името на Хьонг Джун :panda-145:

 2. И аз се чудя дали са почнали да го превеждат, но за сега информация относно английски превод се губи. Не мисля,че ще има много целувки :) Просто това беше добра стратегия за началото на сериала :) Ама знам ли :)

 3. Няма уточнено английско име, срещат се поне 5 английски имена, но най-големият фен клуб на Хьонг Джун превежда името като Sunshine Girl :) Относно 19+... категорията е променена, 2ри епизод е 15+, а и повторенията на 1ви ще са също с 15+ :)

 4. Даваха 1 и 2 епизод :) Хьонг Джун се справи повече от отлично, мацката е страхотна. Колкото до името това име не е официално, предполага се че официалното английско име е Sunshine Girl или My Shining Girl :) А за сцената, просто гледах с отворена уста, беше много добра и не беше вулгарна, беше хубава. Браво на Бейби Джун :)

 5. И аз броя секундите до излизането на двата клипа,дано да е скоро защото мисля,че мога да полудея до тогава :lol:

 6. Концерта беше изключителен: присъствие,стайлинг, хореография - БРАВО!!! Не можех да си намеря място от щастие,докато го гледах. И аз не можех да отлепя поглед от Дракончето, нереално красив. А на пародията много се смях,всички си изпълняваха прекрасно ролите, Дракончето беше по-красиво от момиче даже и с тази рокля и това червено червило направо ме разби :lol: ТОР, както винаги беше много добър, SeungRi толкова добре се превъплати в Оска,че отначало даже човек може да се заблуди и да си помисли,че е истинският актьор, Taeyang беше много смешен с тази коса :D А Daesung в ролята на майката ми докара болки в стомаха от смях, съседите сигурно са си помислили,че съм луда,няма такъв смях, толкова добре се представи, а с това неговото Smell.. Ah let's smell... Smell for you, too ше остане в историята :lol: :lol: :lol: Тази пародия е #1 за мен :)

  Обожавам клипа на Tonight, Дракончето е толкова хубаво и стилно, ТОР елегантен,както винаги и с последните му думи,направо ме праща да спя веднага :P Daesung толкова много се е променил и разхубавил, SeungRi е порастнал за мен, а Taeyang си ми е все същия кеке ^^

  И честити 100 000 продадени копия от албумчето им! Пожелавам им още много по 100 000 :)

 7. Страхотни са :) Техните концерти винаги са били грандиозни и сега завръщане след 2 години,представям си какво изживяване е било :)

  Пародиите им винаги са #1 и много смешни :)

   

   

  Можете ли да ми кажете дали ще може да се гледат специалните им концерти онлайн? И ако може някой да ми даде линк :) Ще съм много благодарна :)

×
×
 • Create New...