Jump to content

Neotrazima

Потребители
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Neotrazima

  • Рожден ден 06/10/1975

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Местожителство
    Добрич
  • Любими сериали
    всички корейски сериали
  • Любими филми
    всякакви

Последни посетители

827 профилни разглеждания

Neotrazima's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Всички ваши мнения за края на драмата звучат достоверно. Според мен режисьора е оставил зрителя сам да реши какъв е края.
  2. Подкрепям мнението на lenazai. Ако не беше So Ji-Sub пълна боза.
  3. В замунда попаднах на сериала Chuno, който много ми хареса и започнах да търся субтитри, за другите серии. След известно време разгледах Eastern Spirit по обстойно. Установих, че ми допада и така попаднах тук.
  4. Филмът, който наистина ме развълнува и просълзи е A Moment to Remember, никога няма да го забравя. От сериалите road number one Също така и любимият от най-любимите сериали Emperor of the sea. Момента, когата пирата беше отвлякъл госпожицата на бойното поле и я заставяше да се омъжи за него, също така самият край на сериала.
  5. Аз също подкрепям мнението на danko6. Филмът, е много хубав и с оригинална тематика. 6-ца и от мен.
  6. Eli_li, благодаря за хубавата тема! Чон Куанг Ньол, за първи път го гледах, в Чумонг и още тогава спечели моята симпатия. Той е много талантлив, харизматичен и всяка роля, която играе се раздава сто процентово.
  7. Оригинална тема, от време на време има някакви комични ситуации. Спайката много по-добре се справя, от колкото онова дърво Ерик. Иначе сериала става за гледане. Това е моето лично мнение.
  8. Мария от Lobbyist. Много силна и оптимистична личност.
  9. Всички обичат Рейн, е този сериал мога да го гледам по цял ден, за мен лично е много забавен. Други любими са ми с участието на Song Il Gook и Bi Rain.
  10. Song Il Gook - Han Go Eun в сериала A Man Called God. Тази мадама най-много му подхожда, спорид мен В сериала Chuno Jang Hyuk- Lee Da Hae и също така Lee Da Hae-Oh Ji Ho. Save Your Last Dance for Me Ji Sung-Eugene. Hyun Bin-Song Hye Kyo в The World That They Live In. Park Yong Ha-Park Si Yun в A Man' s Story. Сериала Still, Marry me Park Jin Hee-Lee Pil-Mo също така Park Jin Hee-Kim Beom. И други за който в момента не се сещам.
  11. За мен лично, най-неприятна знаменитост е Lee Byung Hun. Има нещо, във визията и по точно в погледа му което не ми харесва( погледа му е като на хищник), така го определям. Като актьор се справя много добре. Друг, който също ми е доста неприятен Lee Jae Yong. Той е от по-старото поколение актьори, причината е същата. Е то нямаше сериал, в който да не е там, направо да се побъркаш се едно нямат други.
  12. Jumong, гледах го много отдавна, но остави трайни спомени, в мен. Сериалът, който ме е държал будна по цяла вечер. Перфектна актьорска игра на Song Il Gook, а и на останалия колектив. С една дума, уникален.
  13. И аз гласувах, Ha Ji Won вече има, с моя глас 51%. Надявам се тя да спечели.
  14. Аз също не съм съгласна, с ( 3-то място на Song Seung Heon; 11-то на Kim Bum; 19-то Kwon Sang-woo и на 20-то място So Ji Sub), но няма какво да се направи. Все пак това са техните мъже и тяхната класация.
×
×
  • Създай нов...