Jump to content

mo chuishle

V.I.P.
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

About mo chuishle

 • Birthday 07/01/1986

Profile Information

 • Пол
  Female

Contact Methods

 • Skype
  MOKOUSHLA

Recent Profile Visitors

1,080 profile views

mo chuishle's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

4

Reputation

 1. Не се съмнявам, че авторът на изследването сам се досеща за варианта с изпращане на въпроси по електронен път, но ме помоли за координати на хората. Ще го попитам дали му върши работа виртуалната връзка.
 2. Мой познат и преподавател от специалност Японистика в СУ-Антон Андреев, подготвя научно изследване, посветено на манга и аниме обществата в България. В тази връзка той прояви желание да се запознае с членове на Истърн Спирит, които се вълнуват от японските комикси и анимации. Идеята му е да се срещне с тях и да им зададе няколко въпроса по темата. Ако проектът на Антон бъде одобрен, материалът с анкетите и други интересни факти ще публикувани под формата на статия в сборник на частния университет Бункьо-гакуин, Токио. Нека тези от вас, които искат да участват в проучването, ми пишат на ЛС, за да разменим координати и уточним как ще се процедира по-нататък. Поздрави!
 3. Мой познат и преподавател от специалност Японистика в СУ-Антон Андреев, подготвя научно изследване, посветено на манга и аниме обществата в България. В тази връзка той прояви желание да се запознае с членове на Истърн Спирит, които се вълнуват от японските комикси и анимации. Идеята му е да се срещне с тях и да им зададе няколко въпроса по темата. Ако проектът на Антон бъде одобрен, материалът с анкетите и други интересни факти ще публикувани под формата на статия в сборник на частния университет Бункьо-гакуин, Токио. Нека тези от вас, които искат да участват в проучването, ми пишат на ЛС, за да разменим координати и уточним как ще се процедира по-нататък. Поздрави!
 4. 루슬라나씨, 안녕하십니까? 제 이름은 마틴입니다. 만나서 반갑습니다!

 5. Честит Рожден Ден!Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

 6. Да, причината да се избере сериал е заради ограниченото време.
 7. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002419284741&sk=wall Добавяте като приятел и сте там. Митко, предложила съм те като приятел, снимките от последния път са публикувани на стената. Инициативата не е на корееца, а на Симеон Арнаудов, първият просто е изпратен, за да представлява страната. Нищо не пречи да се организират и лекции, и дискусии, и друг вид мероприятия, стига пространството да го позволява. Това с храната е въпрос на пари, време за подготовка и пространство, където да се направят манджите, без да е нужно да ги пренасяме. Затова залата не е най-подходящото място точно за това. Но всякакви други идеи, които са възможни за изпълнение на това място, са добре дошли. Комуникирайте.
 8. На 6 юни от 18.30 ч. в зала №1 на Центъра за източни езици и култури (бул. "Тодор Александров" № 79 ) колегите от специалност Кореистика ще изнесат представление по едноименната традиционна корейска история за Чунхянг. Исторята за дъщеря на кисенг, която се влюбва в местен управник, разказ за любовта, която преодолява всички трудности. Това е един от мотивите в корейската култура, с който всеки представител на този народ се отъждествява. Пълнете залата.
 9. А ето и нещо съвсем ново, което не е за изпускане http://www.apraagenc...vo-tailand.html
 10. Наскоро разговарях с ръководителя на този проект - Симеон Арнаудов, и той ме помоли да разпространя новината за пускането му действие в нашия форум. Нещата са още в начален стадий, и както Симеон споменава по-долу, има място за още развитие и идеи. Да се надяваме, че Центърът ще се превърне в едно ново място за обмен на идеи между всички хора, които се вълнуват от културата на Корея. Сега ви цитирам неговото обръщение и покана за първата корейска кино вечер, по време на която ще започне излъчването на сериала "Ловци на роби". За контакти: Симеон Арнаудов – simeonfromfreedom@yahoo.com Джеймс Канг - bulgariajames@yahoo.com Facebook страница
 11. "Студентите от специалност "Японистика" на СУ"Св. Климет Охридски" ви канят на 6-тия традиционен Празник на японската култура. В програмата очаквайте разнообразни сценични изяви, демонстрации, игри и изложби, чрез които ще ви запознаем както с традиционните японски бит и култура, така и с модерното лице на страната. Ще се радваме да посетите и благотворителния ни базар в помощ на пострадалите при земетресението в Япония. Събраните средства ще бъдат дарени на Японския червен кръст."
 12. Препоръчвам на всички хора, които посещават курса по корейски език в ЦИЕК да се явят на теста за начално ниво. Днес прегледах примерен такъв и считам, че ще се справят. Крайният срок за подаване на молби е идният вторник, ако решите да кандидатствате, подгответе си и снимка с размер за документи.
 13. Да, има и ниво за начинаещи. Таксата за явяване на изпита е 10 лв.
 14. За конферентната зала се влиза от входа откъм "Шипка". Качвате стълбите вляво от входа, на втория или третия етаж е, не помня точно. Утре конференцията е там, а в четвъртък-отново в ЦИЕК.
×
×
 • Create New...