Jump to content

sve

Потребители
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 тофу

About sve

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 07/17/1980

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Фен съм и на BLACKPINK и на BTS, за съжаление в момента явно някой се опитва да скара феновете и на двете групи, защото и към видеото на БТС коментарите са същите, като на BLACKPINK. Едно и също. Дразня се много, когато някои хора си нямат работа и се гаврят с труда на групите. Вярно е че понякога феновете и те прекаляват, за което не съм съгласна. Дори и да съм луда по двете групи когато нещо не ми харесва , стайлинг, прическа или песен си го признавам. Успех и на двете групи. Песните им са страхотни.
 2. Сериалът е истинско бижу. Много добра игра на всички. Отдавна не бях гледала толкова добър сериал от първата до последната минута. Смятах да пиша много, но felicyti го е написала точно. Ако някой се чуди дали да го гледа, направо да започва,
 3. Сериалът по чудо ми хареса. Главната нещо не ме спечели с играта си в My ID Is Gangnam Beauty или просто така са и казали да я изиграе, но тук е прелестна. Голям шемет и образ.
 4. Филмът - “Bring The Soul: The Movie” ще го дават в Сinema city на 07, 08, 09, 10 и 11.08.2019г. от 17.00ч. Билетите вече са пуснати.
 5. Здравейте, за тези които не са успели да гледат филмът “BTS World Tour: Love yourself in Seoul” ще го пускат отново на 09,02,2018 от 17,00 поне така пише на сайта на синема сити. А относно концерта беше страхотен, а атмосферата невероятна . Тези момчета всичките са фантастични. За първи път ми се случва да харесвам всичките в една група. Разбира се имам си и любимци, но им се кефя максимално на седмината. Толкова съм се смяла с техните изцепки от предаванията и клиповете им, че забравих да гледам сериалите. Големи са сладури и знаят как да се забавляват.
 6. Невероятен сериал. Първата серия ми беше малко скучна, но след това започна пълния купон. Страхотна игра на всички актьори и особено на шефа и прокурора. Много ми хареса прокурорът, за айдъл се справи блестящо. От началото до края сериалът си беше едно голямо шоу. Сценарият беше изпипан перфектно. Поначало гледам повече романтични сериали, но тук не ми липсваше. Наистина много добър сериал без почти никаква драма. А относно дрехите на Нам Гунг Мин и мен ме дразнеха, но там му беше чара. В много сериали облеклото е основен проблем, как само ги измислят и ги обличат, но тук си бяха на място
 7. Вчера прочетох, че ще има втори сесон, който ще излезе февруари 2018г. Главните са потвърдили участието в продължението.
 8. Голям сладур и прекрасен актьор. Стана ми един от любимците.
 9. Много ме кефи целият сериал.Главните са ми толкова сладки и готини, макар и лудички,но точно тук им е чарът. А и химията им се получава.
 10. Прочетох днес, че Moon Chae Won е отказала ролята и на нейно място ще е Shin Se Kyung и тя е потвърдила участието. Май повече предпочитах първото предложение. Повече я харесвам.
 11. Сериалът е много свеж, готин. Главните са много сладки. Хареса ми, но и аз като предния коментар не знам къде и беше проблемът на главната. Режисьорско решение ли беше да седи като препарирана всеки път като я целунеше или тя си е такава. Не съм я гледала другаде, за да съм по в час. Разбирам първият, вторият път добре, ама той щеше да я изяде, а тя като пълно дърво не помръдна тия устни по нататък. Само в тези моменти ми развалиха малко драмата,но иначе си заслужаваше отделеното време. Сериалът е много свеж, готин. Главните са много сладки. Хареса ми, но и аз като предния коментар не зна
 12. Може ли някой да каже къде може да се гледа сериалът с английски субтитри, че не успявам да го намеря. А много искам да го гледам.
 13. Ще се омъжва, доколкото разбрах сватбата ще е на 21.05.2016г. Бъдещия и съпруг е колегата и от сериала "Blood" - Ahn Jae-Hyeon.
×
×
 • Create New...