Jump to content

Отличници

  1. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      72

    • Мнения

      8164


  2. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      45

    • Мнения

      12516


  3. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      43

    • Мнения

      5824


  4. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      42

    • Мнения

      4337


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/09/24 in Мнения

  1. Честита 16-та годишнина, Eastern Spirit! През тези години форумът се превърна в ценно място за всички, които обичат азиатската култура и изкуство. Благодарение на страстта и усилията на екипа, много хора откриха света на източноазиатските филми, сериали и музика, и създадоха истинска общност на единомишленици. Нека следващите години донесат още повече успехи, вдъхновения и нови приятелства. Поздравления за всичко постигнато и наздраве за бъдещите успехи! И понеже аз съм човек на числата, ето малко статистика: Във форума текущо има 11717 форумни теми на сериали, филми и анимета. В тях има резюмета, линкове и всичко необходимо. Категорията с най-много теми е Японски сериали с цели 2076 Зад гърба ѝ са Китайските с 1934 Във всички категории има общо 1656 превода на Eastern Spirit (че това са си повече от 100 на година или по един превод на всеки три дни ) Първенец там е Корейски сериали с общо 395 преведени. Още веднъж честит празник!
    22 points
  2. Някой се интересуваше от пълната статистика с преводите на Eastern Spirit, слагам я тук:
    10 points
  3. Честит Рожден! Честит празник на основателите, последователите и ценителите на хубавото - източно и нашенско !
    10 points
  4. Честити ни 16 години форум! Това, което ще пожелая, е към хората, защото това е форумът - хората с общи интереси и различни мнения, събрани на едно място! Пожелавам ви да сте здрави, за да сме тук заедно! Пожелавам ви да имате повече свободно време, за да гледате азиатски филми и сериали и за да четете и пишете в любимото кътче Истърн спирит! И поне веднъж годишно по някоя екскурзия до Азия! И после да споделяте тук преживяванията си от там! Пожелавам на преводачите да се множат - и те, и преводите им! Алтруизъм и благородни сърца да има в гърдите ви! Продължавайте да намирате мотивацията и късчето добро, за да вършите доброволческата си работа! Дори един човек да усмихнете с вашия превод и да го покаже, струвало си е. Нека източният дух гори у всички ви и разпалва нови и нови сърца, които да пламтят в красивите източни багри! На екипа - да 'илядим!
    10 points
  5. Честит празник! Щастлива съм, че сме още тук и заедно. С вас душата ми пее. Нека е за още много години!
    9 points
  6. Честита годишнина! Много здраве и цялата година да ни е на голям късмет! Дано с времето да поправим заедно и тази лека несправедливост в японския раздел - най-много дорами, но най-малко преводи! Хаха!
    8 points
  7. Честит рожден ден! Желая на целия екип здраве и късмет. Благодаря за огромния труд, време и усилия, които влагате. При възможност и нужда ще се включвам, за да помагам.
    8 points
  8. Честит рожден ден на всички, благодаря на преводачите и хората,които отделят от личното си време да ни правят щастливи и запознават нас с азиатската култура и филми.Мили хора бъдете живи и здрави,и още много вдъхновение ви пожелавам.
    8 points
  9. Честити 16 години, прекрасни хора! Благодаря ви от сърце за неуморния труд и радостта, която ни носите! Бъдете здрави, щастливи и успявайте във всичко! Продължавайте в същия дух и ви пожелавам да вдъхновявате все повече и повече хора да се занимават с преводи! При мен се получи, така че още веднъж - благодаря ви от сърце!
    8 points
  10. Честита годишнина - 16!!! Благодаря, че Ви има!!!! Зареждате ни с великолепна енергия, карате ни да се усмихваме, да плачем, да се вълнуваме, да искаме да сбъднем мечтите си!!! Пожелавам на целия екип здраве, да продължавате да ни радвате с прекрасните преводи и бъдете благословени!!! Страхотни сте!!!
    8 points
  11. Честито на форума! В някои страни вече може свободно да консумира алкохол и да бачка. Да иляди и ние покрай него! Честито и на всички потребители, преводачи и модератори, които всеки ден неуморно се грижат за приятното ни прекарване тук, превеждат като машини и допринасят с интересно ново съдържание. Не забравяйте да им благодарите, защото това е единственият им стимул да продължават да го правят. Един коментар в темата или към субтитрите не коства много, но значи много.
    8 points
  12. Включвам се и аз. Сега трябва да проверя как става работата със зареждането тук в Испания.
    8 points
  13. Two Lights: Relumino (두개의 빛: 릴루미노) Българско заглавие: Завръщане на светлината Страна: Южна Корея Жанр: романс, мелодрама Продължителност: 30 мин. Превод: snowmoon Прогрес: 100%
    7 points
  14. Честит 16-ти рожден ден на любимото ми форумче. Скъпи приятели,пожелавам ви от все сърце да сте здрави,щастливи и с възможности за прекрасни пътуване до любимата ни Азия. Тук през тези години намерих спасение и утеха от животът ми.Вие го направихте много по-различен и по-добро.Изключително съм благодарна на целият екип,че сте създали това малко място,този отдушник.Чрез вас намерих и продължавам да намирам нови приятели.Тук научавам всичко за музика,кино и за всичко свързано с любимото ми Азиатско. Още веднъж благодаря ви искрено,че ви има.Обичам ви.Продължавайте да ни радвате. Наздраве от мен
    7 points
  15. Честит Рожден Ден Eastern Spirit!
    7 points
  16. Епизод 1 онлайн
    7 points
  17. Когато ми писне в къщи,отивам на работа...И тук не ме търпят,обаче поне ми плащат. --------------------------------- -Искам да си тръгна от работа по-рано днес! Имам уважителна причина. -Каква? -Писна ми! --------------------------------- Вчера на работа симулирах настинка,за да си тръгна по-рано. Днес шестима колеги не дойдоха,защото съм ги заразил...
    7 points
  18. Честита 16-та годишнина, съфорумци! Благодаря на колегите за неуморния труд и нерви. На тези, които ще се събират, пожелавам приятно прекарване! Надявам се също към екипа да се присъединяват все повече хора, желаещи да превеждат и редактират, да доставяме все повече щастие и преводи на зрителите. Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".
    6 points
  19. Шефе и аз съм у тайфата, както каза @helyg. Днес направо се оплетох като "пате в кълчища", че и повече...добре, че е тя да ги разплете
    6 points
  20. Честито и на двете! Напомням, че остават само още 2 дни до крайния срок. Кой преварил, той заварил.
    6 points
  21. И аз се включих. Като габровка се надявам да получавам повече отколкото давам Шегувам се, разбира се
    6 points
  22. "По-добре късно, отколкото никога", както се казва. Изгледах го и аз днес най-накрая! Всичко в този сериал беше невероятно и много ми напомни на времето, в което започнах да гледам корейски сериали и всичко ми беше непознато, и исках още и още. Имаше си всичко - и екшън, и драма, и смях. Много съм доволна, пък и успях да видя Ji Chang Wook като младок, след като наскоро изгледах и The Worst of Evil и имах нужда от още сериалчета с него.
    6 points
  23. Много приятен сериал, който изгледах на един дъх. Чудесна игра на Kim Jae Wook и неговата партньорка. Лек и усмихнат сериал
    6 points
  24. - Защо не следиш теглото си? - Не го подозирам в нищо.
    6 points
  25. Сал адресна регистрация не стига. Кат' не гледаш, щеш да се омоташ, бабата трябва да има и внук-принц и е баба по бащина, ма не баш точно. И баща ти трябва да е шофьор на принца( то т'ва Шанхай - пет човека на кръст, как да не са всички навързани като свински черва).Разбра ли ся, де е разковничето! Че и на Пепеляшка тряа се прайш. Ама не на ква да е Пепеляшка- хем внучка на бабата на принца, хем дъщеря на шофьора му, че и гадже на бизнес партньора му. Аааа, забравих и подчинена на принца. Въобще така ги навързаха всички до един, че счупиха направо съвпадомера. Скоро такава съвпадомания не бях гледала. Ама нали е Кайчо на преден план, лъснат и костюмиран,като излязъл от кутия, зяпам него. Явно е решил да разпусне с това, между тежките проекти.
    6 points
  26. Направих си труда в този пост да дам малко повече информация за Биткойн и да развенчая някои популярни митове. Време за четене: около 3 минути. 1. Какво е Биткойн и как е възникнал? Генезисът на Биткойн в разгара на Глобалната финансова криза от 2008 г. не е случаен. Биткойн протоколът е проектиран като алтернатива на традиционните финанси, които изгубиха голяма част от общественото доверие заради последвалия икономически колабс. Архитектурата на Биткойн предлага радикално нова финансова и монетарна структура, която може да оперира без намесата на всякакви посредници и доверени лица (банки, борси, агенти и брокери). С фиксираната си емисия от 21 милиона монети протоколът предлага и решение на проблема с инфлационните политики на централните банки, които също търпят тежка критика през последните 15 години. Като криптовалута Биткойн притежава отлични парични характеристики. От гледна точка на преносимост и трайност ефективността му е на оптимално високо ниво. Фалшифицирането е практически невъзможно, а инфлацията на запаса му в дългосрочен план е клоняща към нула. Посочените по-горе характеристики са само част причините, които обясняват високия интерес към Биткойн днес. Тук е важно е да се отчете факта, че Биткойн мрежата (подобно на Интернет) не се притежава от един инвеститор или компания. Това се отнася, както за мрежата, така и за прилежащата технология и цялостна инфраструктура. Контролът върху системата се осъществява от самите потребители, които с помощта на безплатен софтуер с отворен код извършват постоянен мониторинг на нейните операции. Тази мрежа привлича към себе си значително внимание, защото доказва на практика, че съществува работеща финансова система без наличието на ясно определена йерархична структура на собствеността. 2. Чувал съм, че Биткойн е измама. Има ли нещо вярно? Негативният обществен имидж на Биткойн е функция от възприемането му като заплаха за монопола на правителствените валути и монетарните политики на централните банки. Въпреки че системата Биткойн никога не е била успешно хаквана или компрометирана по някакъв начин, критиците й, посредством зле информирани и пристрастни медии, й приписват множество злоупотреби, кражби и финансови измами, извършени от различни лица и организации. Като средство за размяна, Биткойн не е застрахован от възможността да бъде използван за криминални дейности, но същото важи в пълна сила и за традиционните валути като долара, еврото или нашия лев. Централните банки гледат на Биткойн като директно предизвикателство срещу техния монопол над монетарните политики. Страхът от загубата на този контрол не е съвсем неоправдан, тъй като Биткойн мрежата функционира напълно автономно и работата й не се влияе от опити за регулация или упражняване на натиск върху което и да е лице или институция. Това от своя страна поражда неловки опити за регулаторен контрол, които подклаждат силно преувеличени опасения за извършване на незаконни дейности и заплахи за финансовата стабилност. Междувременно предубедени (обикновено правителствено субсидирани) масмедии се възползват от тези опасения, често публикувайки „сензационни“ мнения на личности с доказан конфликт на интереси, изопачавайки фактите и правейки манипулативни, зле аргументирани изводи. 3. Законен ли е Биткойн? Биткойн е законен за употреба в повечето страни по света, включително в България. Макар шепа държави (като Китай, Иран, Египет, Боливия и Ирак) да са наложили частична или пълна забрана върху него, преобладаващата тенденция клони към приемственост и интеграция, вместо към забрана. Множество страни признават приноса му като иновативна технология за спестяване. Затова в повечето юрисдикции Биткойн е напълно законен. 4. Ще бъде ли забранен Биткойн? Критиците често спекулират, че веднъж превърнал се в заплаха за валути като долара и еврото, Биткойн ще бъде забранен от правителствата по света. Това предположение обаче е малко вероятно по ред причини. Растящият пазарен дял и официалното му приемане от публично търгувани компании и страни като Ел Салвадор, както и благосклонното отношение на множество влиятелни фигури във финансовите и политически среди, правят потенциалната забрана на Биткойн все по-трудоемка. Регулаторната благословия за борсово-търгуваните Биткойн фондове и получените лицензи за търговия с Биткойн деривативи от банки, допълнително свидетелстват за приемствеността от страните на запад. Опитите за забрана на Биткойн биха били не само политическо предизвикателство, но и икономически рискована маневра, защото на този етап това би засегнало негативно множество компании, банки, фондове и инвеститори. Нещо повече: децентрализираната и устойчива на цензура структура на Биткойн го прави лесен за трансфер в юрисдикции с благоприятна регулация. Макар някои страни да се опитват да забранят Биткойн, подобни опити само демонстрират устойчивостта му и се превръщат в ефективни маркетингови средства, които стимулират разрастването му и подчертават стойността му. 5. Какво са сатове (сатошита)? Сатовете са по-малката деноминация на Биткойн. Един Биткойн е съставен от 100 000 000 (сто милиона) сата, както едно Евро е съставено от 100 цента или един Лев от 100 стотинки. „Сат“ е съкратено наименование от Сатоши – в чест на псевдонима на анонимния създател на Биткойн. 6. Какво е Lightning? „Светкавичната мрежа“ (или накратко “Lightning”) е вторичен протокол, изграден върху базовата инфраструктура на Биткойн, който позволява светкавични плащания с малки или почти никакви такси. Биткойн функционира посредством глобална база данни, наречена блокчейн. Блокчейнът позволява всички трансакции да бъдат архивирани в публичен регистър, който не може да бъде манипулиран, променян или фалшифициран. По тази причина всяка трансакция се смята за окончателна и неотменима, когато бъде запазена в блок, който е проверен и валидиран от всички потребители в мрежата. Създаването на нов блок с валидни трансакции се случва приблизително на всеки 10 минути. Отделно, за включването на отделна трансакция в блок изпращачът й заплаща такса, която в зависимост от натовареността на мрежата, може да е относително висока. Ако искате например да си купите нещо в магазина с Биткойн, ще бъде непрактично да чакате 10 минути, докато трансакцията ви бъде потвърдена. За тази цел е създадена „Светкавичната мрежа“. Lightning използва Биткойн като разплащателно средство и основа, върху която изгражда собствена мрежа от безброй платежни канали. Подобни канали работят на принципа на кредитни сметки с даден търговец (например „Амазон“). Трансакциите, които се обработват в тези канали, са от една страна невероятно бързи (почти незабавни) и от друга, изключително евтини. На теория Lightning мрежата може да обработва хиляди пъти повече трансакции в секунда от Visa или MasterCard срещу нищожна част от цената. Lightning мрежата е също и технологията, която вече използваме за запове във форума. Бонус: един документален филм по темата, който горещо препоръчвам.
    6 points
  27. Много приятен.Всички образи се развиват добре. Няма скука, няма превъртане. Какво уважение към ученето и учените...Ех, времена.... Сега като гледам на какво е заприличало, ми става тъжно. Сестричката на главния и братчето на годеника на главната сладури прекрасни. Харесва ми този тип сериали,много хора, много съдби и много любови. Препоръчвам го.
    6 points
  28. Невероятем филм и прекрасна актьорска игра. Не знам какво повече бих могла да добавя към по-горните мнения. Определено си заслужава да се гледа!
    5 points
  29. От Пекин успях да се свържа само тук, хехе и сега задачата ми е да снимам на живо някой билборд с реклама, щото ясно, че него, както и Джонето заради когото съм тук, надали ще видя на живо. но и тази мечта може пък да се осъществи, знае ли се?!
    5 points
  30. Best Choice Ever (承欢记) Страна: Китай Също така известен като: Cheng Huan Ji По новелата на: Yi Shu - "Stories of Mai Chenghuan" (承欢记) Година на излъчване: 2024– Април – 09 до 2024 – ? – ? Време на излъчване: Понеделник - Неделя 19:30 Жанр: Романтичен, Драма, Семеен Канал: CCTV, Tencent Video Епизоди: 37 Режисьор: Tian Yu, Wang Cheng Xin Субтитри: Английски Участват: Yang Zi като Mai Cheng Huan Xu Kai като Yao Zhi Ming Niu Jun Feng като Xin Jialiang Xu Ling Yue като Mao Yong Xin Zhang Yao като Mai Chengzao He Sai Fei като Liu Wanyu Yao An Lian като Mai Laitian Wu Yan Shu като Chen Shuzhen Xu Ya Jun като Xin Zhishan Deng Ying като Chen Dejing Qian Yi като Yao Renfu Lu Zhao Hua като Zhang Ziyu Wang Zi Wei като Zhu Baoqiao Guo Yun Qi като A Dong Gong Bei Bi като Zhang Peisheng Qu Zhe Ming като Fang Da Sun Zhi Hong като Song Huaimin He Feng Tian като Zou Nan Guan Ling (关凌) като CEO Zheng An Di като Daniel Hu Dan Dan като Xin Jiali Chi Peng като Master Feng's daughter Liu Xiang Ge като Duo Duo Xu Xing като Liu Wanrong Cai Gang като Lao Cui Xu Yu Lan като Aunt Zhou Wang Yu Ning като Zhu Zheng Feng Xi Yao като Wu You Yu Zhi Hui като Xue Li Yu Xiao Dong като Fang Zhihong Li Xiao Ning като Luo Mingli Zhang Rui Jia като Yao Zhiming's mother Scotty Cox като An Bo Zhang Yan Bo като Ding Ding Li Lin Fei като Chen Anyi Zuo Xiao Long като Liao Gang Guo Yu Xin като Li Li Zhang Fan като Fang Jie Zhu Zi Qian като Qiu Qiu Резюме: Mai Cheng Huan е обикновено момиче от Шанхай. Тя се готви да се омъжи, но отношенията със семейството на младоженеца се влошават заради проблем с парите, а прекомерната намеса на майката в делата на дъщерята ускоряват раздялата. Опитвайки се да запази уважение към родителите си и в същото време да остане вярна на себе си, Mai Cheng Huan постепенно се освобождава от опеката на властната си майка и се насочва към работа. Баба и по бащина линия поверява на момичето управлението на хотел, където Mai Cheng Huan става работен партньор с професионалният мениджър Yao Zhi Ming… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    5 points
  31. Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!
    5 points
  32. Сериалът е страхотен! 11/10 му давам. Харесва ми криминалният жанр, а този сериал определено беше реализиран чудесно. През цялото време държи в напрежение и кара зрителя да си задава въпроса кой е убиецът. Дори когато се разбра кой е в действителност, аз лично до последно се чудех дали няма нещо скрито... Искам да благодаря на @fractal, че започна да го превежда преди време, иначе най-вероятно щях да го изпусна. Скоро започваме да го пускаме и с БГ превод Само още малко търпение...
    5 points
  33. Здравейте, приятели! С оглед предстоящия празник на форума и честването му молим да отбележите в анкетата, ако ще присъствате. Имате 7 дни за реакция. Мероприятието ще се проведе на 11 май 2024 г./събота/. Според бройката заявили присъствие ще определим мястото за събиране.
    5 points
  34. Харесвам и двамата, но този път ще го чакам завършен щот тая простотия с Hit and run ми изкарва киселото. Обаче тая част "Mai Cheng Huan е обикновено момиче" и после " Баба и по бащина линия поверява на момичето управлението на хотел"... и аз искам така! Имам надежда, часта с обикновеното вече е налице, ся остана да си направя адресна регистрация от Шанхай и да намеря една баба дет да ме напрай шеф и сичко е готово
    5 points
  35. Един Кайчо за настъпващия след няколко часа рожден ден на @lukreciana, че и новият му сериал започна днес, като по поръчка за нея. Да илядиш Лу и да си щастлива! И така и така честитя, често със закъснение, но днес съм отличничка и от рано, да честитя и на @Rino, щото открай време си вървят в комплект! Наздраве и на двете и да си изкарате прекрасно настъпващият след има-няма два часа рожден ден!
    5 points
  36. Аз, @bond, още снощи го приключих, но нещо трудно си структурирам мислите по темата. Що не ви хареса сЕстрата, бре, хора? Те, двамата с братчето, а.к.а. пишман -жениха, претърпяха такава огромна положителна трансформация, че само адмирации на сценаристите мога да добавя. Чудесно изиграни образи, страхотни актьори. Моите поздравления, ще им проследя филмографиите. Точно успешните комедийни елменти бяха основно тяхна заслуга, еле пък на муцунките на Богинчето. Съгласна съм с @lukreciana , доста герои и сюжетни линии пуснаха и определено не успяха да "довплетат" историите им в ограничената бройка серии. Основно ми остана висящо какво се случи с баш злодея Люмин, явно ще трябва да повторя някои моменти от последните серии. Направо пропуснаха да "пуснат и малко повече подробности" относно уж втората голямата лИбовна история, между смъртния култиватор и още по-древната "триглава ламя". Само ни показаха как се запознаха и после , хоп ... след 20г - сватба. Набързо ни преразказаха големите перипетии. И пак нашите двама главни го играха хем арбитри, хем -свахи. И пак беше голям майтап. Като цяло основият фокус беше върху тяхната история, но и те наистина приковаваха вниманието с изключително партньорство, пълнокръвно присъствие и магнетична химия. Явно са се стиковали и съвместната работа им се получава. А и те видимо играха леко и свободно образите си. Затова им се получаваха и драматичните, и романтичните, и комедийните моменти. Че и така коментираните из ФБ множество целувки. Героинята на Жанилчето почти през цялото време демонстрираше поведение и мислене, характерно за мъжки образ, докато на древния бог, сякаш беше отредена мекотата и съзерцателността на женското начало, нищо че когато се налагаше си беше и бог, и войн и мъж на място. Да не се размотавам, че нещо не ми върви писането. Като цяло сериалчето ми хареса, на мен ми беше достатъчно бърза скоростта на развитие на действието, основната история беше добре сбита и стикована, без твърде много локуми и разтягания. В по-стари времена можеха да го разводнят поне двойно с разни сръдни и караници между главните, поводи имаше достатъчно /все някой от някого беше скрил, недоизяснил или премълчал нещо/ , но за приятна изненада двамцата тук бързо се изясняваха и не се прищифръкваха толкова на гордост и инат. Хареса ми, как богът се разбунтува срещу Законите на Небето, хареса ми как Принцесата на демоните успя да надскочи вмененото си чувство за дълг и да помисли и за себе си, харесаха ми ретроспективните им истории на двамата - дадоха една добре обоснована основа за посоката на сюжетното развитие. Хареса ми и тати - феникс и неговата двойна саможертва. Хареса ми и древната триглава ламя. Хареса ми, че почти всички герои бяха положителни, или с развитие на образите станаха такива. Дори в трагичния образ на Мофан запазиха до последне зрънце Доброта / и Любов , естествено/ . Харесаха ми много оригинални хрумвания, иронични намигвания и тънки заигравки. Харесаха ми още много неща, но да не изпадам в детайли. Мда, всъщност рядко хваля толкова някой "парцален" сериал, но този си заслужава. Наистина! Дори и български буквички заслужава, ама някога, в някой друг мой живот.
    5 points
  37. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Весел празник и много усмивки!
    4 points
  38. @cucyta, Цуции, честито! Слагай софрата, ида
    4 points
  39. Сериалът ще го дават премиерно по Btv Story с българско заглавие "Господин Кралица" от 17-ти април всеки делничен ден от 22:30 и повторение на следващият ден от 11:30 часът.
    4 points
  40. Карма, Фройд и развалена кола - напълно бях забравила колко очарователни могат да бъдат супер нелогичните лимки на корейските сценаристи, ако са подходящо комбинирани. Супер сладък сериал!
    4 points
  41. @Lawandula, @ftisland, @bond, @asha, @seal_reinforce , да сте живи и здрави, и благодаря за хубавите пожелания!
    4 points
  42. Минавам съвсем накратко да кажа, че концертите на Джун Кей бяха очаквано превъзходни, то как иначе с това гласище. Да изплакнем око с тийзър снимките, които са били сред продавания мърч. И да пусна със закъснение последната му песен в корейската й версия, която той пусна като дигитален сингъл. Онлайн рилийзи на Command C+Me /Kor. ver./ Melon FLO Genie Bugs VIBE И още една новина от типа "след дъжд качулка" /тоест позакъсняла, но не и забравена/ е, че Джун Кей и Никкун ходиха да участват в IDOL RADIO LIVE IN YOKOHAMA. Една снимка оттам оставям и едно клипче от влога им. Колко обичаме само моментите, когато са 2РМ - кратко видео с малко приказки и две песни И изпълнение на Еверест само на Джун Кей оттам
    4 points
  43. Честит рожден ден, @Rino! Честит рожден ден, @lukreciana! Момичета, от сърце ви желая здраве и любов! Наздраве за вас!
    4 points
  44. Честит рожден ден днес на @lukreciana и @Rino.
    4 points
  45. Филмът толкова ми хареса, че седнах и го преведох Aз само Avistaz ползвам, така че само там съм качила субтитрите.
    4 points
  46. За малко и последния влак да изпусна... То с моята скорост на схващане, и това си е геройство Сега, ако кажете, че не се е получило, директно се гръмвам!
    4 points
  47. Кай, Сехун и Лей също отбелязаха годишнината на EXO. Кай с пост в Weverse: "Здравейте, тук е Кай. Хора, 8 април е нашата 12-та годишнина. Все още се справям добре. И вие се справяте добре, нали? Година след година, всеки път, когато настъпи 8-ми април, поглеждам назад към времето, което израствах и създавахме спомени заедно с всички вас, и това ме прави истински щастлив. Преди да се усетим, са изминали 12 години и мисля, че тези спомени ни направиха това, което сме днес. Сега съм малко далеч и това е малко разочароващо за годишнината, но бих искал празнуваме нашата 13-та годишнина лице в лице. Благодарен съм и ми липсвате. Всички. EXO-L, обичам ви!" Сехун качи семпла снимка на стори в Инста с текст: "12L" Лей се включи в канала си в Инстаграм с гласови съобщения на английски, корейски и китайски. : На английски: "Хей, хора, тук е Лей. Днес се навършват 12 години от дебюта ми и съм благодарен, че дебютирах като член на EXO - една от най-великите групи в света. Оценявам цялата ви любов по пътя. Тази година ще се завърна при вас! Ще се върна с моя студиен, английски албум и концертно турне. Нямам търпение! Ще се видим там. Обичам ви, хора!" На корейски: "Здравейте, аз съм Лей! Днес е 12-тата годишнина от дебюта ми... да... невероятно е! Времето мина бързо... Имах голям късмет да стана член на такъв страхотен екип, нашия EXO , и получих много помощ от много хора в Китай, така че съм в 12-та си година. Много съм благодарен ~ Вие винаги ме подкрепяте, много ви благодаря! Тази година аз ще дойда при вас, хора. Run Back 2 U с моя албум, музика и концерт, за да се запозная с вас... Винаги съм благодарен!" Може да го чуете в спойлера. Накрая една обща снимка на шестимата, които вчера се включиха на живо в Инстаграм. Това се случи за първи път от 2019 г., Obsession-ерата, а аз направо щях да падна, не можех да повярвам на очите си. Нужно ли е да казвам колко готини бяха? Още един повод за усмивки. Сухо официално получи наградата от името на EXO за Изпълнител #1 за района на САЩ на 11-те TOP TEN AWARDS (TTA). Думите, които е казал: "Тази година се навършват 12 години от дебюта на EXO и мисля, че получихме тази награда благодарение на продължаващия интерес и любов от страна на EXO-L по целия свят. С членовете подготвяме различни неща тази година, като допълнение към фен срещата на EXO, която ще се проведе скоро. EXO-L~ Винаги се грижете за здравето си и бъдете щастливи и тази година. Благодаря ви! We Are One! Нека обичаме!“ Изт.TenAsia
    4 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...