Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/18/2021 in File Comments

 1. Аз гледам тези сериали от повече от 10 г и съм безкрайно Благодарна на хората които полагат толкова труд да направят субтитрите. Огромно Благодаря! За съжалеение винаги ще има такива на които не им харесва нещо , моля не се ядосвайте на такива коментари. Очакваме с нетърпение новите серии.Благодаря!
  7 points
 2. Абе толкова ли е трудно да не се караш? Работим по един начин и точка. Като не ти харесва, не коментирай и не ги тегли, вместо да се караш... И не всеки прекодира. Зарязала съм останалите проекти, за да превеждам това щото мрънкате, ако не качим до обяд в дадения ден, то пак ще се намери за нещо да се мрънка. Аз ви казвам Благодаря. Ей така...
  7 points
 3. Много приятна изненада.
  7 points
 4. Благодаря за торента и за прекрасния превод!!!
  7 points
 5. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ И РЕДАКТОРИТЕ! Удоволствието от качествен сериал е винаги много по-голямо с Вашите субтитри! (към момента на писането на този пост 7 от 9 епизода имат български субтитри)
  6 points
 6. Абсолютно неетично (да не казвам друго) е да плюеш на труда на хората по този начин. Ако някой иска да превежда, вратите са отворени, теми има как точно може да стане. Но под субтитри, над които е работено с дни, да се пишат подобни коментари, не ми го побира главата от къде ви идва смелостта.
  6 points
 7. Уау! СТРАХОТНИ СТЕ! Любим сериал, който ще гледам пак с български превод ;-)) БЛАГОДАРНОСТИ!
  6 points
 8. Благодарим ти!
  5 points
 9. Сериала е страхотен , гледайте без да се замисляте. Благодаря за хубавите емоции и страхотния превод!
  5 points
 10. А, пак ти от онова сайтче. Нови профили правим, а? Помолих те най-учтиво да не си рекламираш субтитрите, които са под всякаква критика между другото, под нашия труд. Линк си сложи в групата си във ФБ. Следващия път няма да съм толкова учтива, прекрачваш границите.
  5 points
 11. Благодаря ви много за преводите! Страхотни сте! Да сте здрави!
  4 points
 12. @LukeLuka ако искаш и тея хора лично да дойдат до вас и да ти превеждат на уше?
  4 points
 13. Благодаря, хубав ден
  4 points
 14. Поздравления към екипа, които подготвя субтитрите, много добра работа. Успех занапред !
  4 points
 15. И аз "сърдечно" Ви благодаря за глупавите коментари под почти всеки епизод на анимето в Замунда. Нека Ви напомня, че двата сайта, в които толкова упорито развявате своите претенции, са български. Ако толкова Ви се гледа аниме на английски, потърсете го, където трябва. Има чужди торенти за тази работа. Аз на английски не превеждам. Благодаря за съвета, но като цяло и Вие може да си спестите труда да пишете толкова коментари и да потърсите безценните английски субтитри на друго място, без да вдигате такава врява.
  4 points
 16. Изказвам ви своята искрена благодарност и признателност! За отделеното ценно лично време, за безвъзмездния ви труд, за усилията, знанията и уменията, за да ни правите щастливи!
  4 points
 17. Ами ще се наложи да почакате. Няма да кача нов епизод, докато всички не си намерят субтитрите, дето ги търсят, че ми писна от оплаквания. А пък тия, дето не ги намират, смятат, че това били жълтурски простотии за подрастващи. Та ще почакате за ново...
  3 points
 18. Няма още. В събота ще бъдат качени субките за последния епизод.
  3 points
 19. Е, недейте така с подрастващите
  3 points
 20. А е, мен, уж си велик разбирач, пък една raw-ка не може да си намериш. Нещо си дошъл да те обслужваме, ама за пореден път не пропускаш да сипеш гнусотии за труда по българските субтитри, които никой не те задължава да зяпаш! Аре ходи да си дириш из нета и там се прави на великолепен, дано ти вържат, ама преди това си завърши 4-тия клас, барем начално да имаш
  3 points
 21. Аз съм изгледала вече812 сериала и никога не съм имала проблеми със субтитрите,те винаги вървят заедно съсъ серията.Искрено благодаря на всички,които правят преводи,благодарна съм,защото зная,че правят това в свободното си време и то даром.Трябва да сме по коректни и търпеливи.Направила съм си папки и в момента тегля 17 сериала на различно ниво и 7 вече изтеглени ,които почвам да гледам и затова съм търпелива .Благодаря за труда и за това,че има кой да ни разнообразява еднообразния ни живот.Весели празници на екипите по преводите и редакциите на сериалите.
  2 points
 22. Много благодаря за превода, страхотен сериал.
  2 points
 23. Огромни благодарности за превода. Живи и здрави да сте!
  2 points
 24. Благодаря ви много!
  2 points
 25. Браво, момчета и момичета! ПОКЛОН!
  2 points
 26. Ае, бро, приеми, че ти си умен и си можеш да си ги прекодираш, понеже така ти бачка машинката, ама бабите са с по-старите машинки и на тех им работят с Ansi Само ти ли си човек? Опс.. за некви вие говореше, ама си сам... И второ... Ай да не разбереш пък ти кога аз реша да се карам, налииии?! Мръкането ми е позволено само на мене! Ще критикуваш градивно, когато ти достигне капацитета, ма тогава може да проумееш нещата и ще увехнеш То щот е мноуу яко да изискваш нещо, дето ползваш без пари, не му разбираш що е така, ама инфантилно мрънкаш и му гледаш зъбите... (баси, тая поговорка дали я учат у дистанционното обучение?, пресилих се ) За бира - студено е, доскоро вина поемах всякаквИ, сега само кога ме черпят, та глей да почерпиш наште преводачи и смъкни тона. Дошъл си у нашата къща на вечеря
  2 points
 27. 2 points
 28. Със сигурност ще бъде днес, до края на деня има още много време. Моля, не забравяйте, че все пак и ние сме хора и си имаме личен живот. Мерси.
  2 points
 29. Може и на игрите да поиграем ако иска
  2 points
 30. @IPurpleYou не обръщай внимание на хора като @LukeLuka, винаги ще има някой, който не е доволен. Благодаря ти за преводите и трудът, който влагаш
  2 points
 31. Във форумната тема има две линкчета, на които пише "С английски субтитри". От тях може да се изтегят сериите за тези, които нямат Netflix и не искат да го гледат там. Когато са готови субтитрите на даден епизод, се качва видео файлът+субтитрите в замунда, мастърс, както и онлайн. След като приключи преводът, ще се качи един торент, който ще съдържа всичко. Не казвам, че правиш нещо лошо, но няма нужда да ги има два пъти. Хубав ден!
  2 points
 32. Аз не разбрах дали има намерение да качва в Замунда само видео или и някакви си други субтитри. Ако е първото - няма нужда, тук момичетата дават линкове към всички места, където го качват, включително и онлайн. Относно вероятността да се пляскат някакви си други субтитри тук - недопустимо е! Стоя на нисък старт... за да изтрия
  2 points
 33. Здравейте и благодарим за интереса. Трети епизод е качен по-рано този следобед, а според информацията в Настоящи проекти нови епизоди се качват в сряда и събота.
  2 points
 34. Благодаря много за субтитрите
  2 points
 35. Направо не мога да повярвам че свършва... Директно отива в колекцията ми!
  2 points
 36. По първоначален проект, сериалът трябваше да е 12 епизода. В последствие промениха броя на епизодите на 16. Не очаквах, че отново ще настъпи промяна, затова не си направих труда да проверям непрекъснато. Затова ви благодаря за отправения въпрос. Отново има промяна в броя на епизодите. Наистина са 17. Ще актуализирам информацията в темата за превод.
  2 points
 37. Здравей, Коледа наближава, моля те зарадвай останалата част от феновете ,която е благодарна за труда и старанието което полагате ,отделяйки от свободното си време. Предварително благодаря
  1 point
 38. Много благодаря. Страхотен сериал. С нетърпение очаквам средите, когато излизат новите епизоди.
  1 point
 39. 1 point
 40. Има и руски, и френски субтитри, от които превеждаме
  1 point
 41. Аман значи.... До края на деня има още 10 часа и 5 минути. Някъде през тези часове ще е.
  1 point
 42. ей така някак си, коментара над Вашия дава отговор на въпросът Ви.
  1 point
 43. Благодаря! Страхотен филм, перфектен превод,, прекрасна музика!
  1 point
 44. Благодаря много за превода
  1 point
 45. Нямам търпение за развръзката в отношенията им в този сезон
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...