Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/07/2021 in File Comments

 1. Аз гледам тези сериали от повече от 10 г и съм безкрайно Благодарна на хората които полагат толкова труд да направят субтитрите. Огромно Благодаря! За съжалеение винаги ще има такива на които не им харесва нещо , моля не се ядосвайте на такива коментари. Очакваме с нетърпение новите серии.Благодаря!
  7 points
 2. Абе толкова ли е трудно да не се караш? Работим по един начин и точка. Като не ти харесва, не коментирай и не ги тегли, вместо да се караш... И не всеки прекодира. Зарязала съм останалите проекти, за да превеждам това щото мрънкате, ако не качим до обяд в дадения ден, то пак ще се намери за нещо да се мрънка. Аз ви казвам Благодаря. Ей така...
  7 points
 3. Сериала е страхотен , гледайте без да се замисляте. Благодаря за хубавите емоции и страхотния превод!
  6 points
 4. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ И РЕДАКТОРИТЕ! Удоволствието от качествен сериал е винаги много по-голямо с Вашите субтитри! (към момента на писането на този пост 7 от 9 епизода имат български субтитри)
  6 points
 5. Абсолютно неетично (да не казвам друго) е да плюеш на труда на хората по този начин. Ако някой иска да превежда, вратите са отворени, теми има как точно може да стане. Но под субтитри, над които е работено с дни, да се пишат подобни коментари, не ми го побира главата от къде ви идва смелостта.
  6 points
 6. Благодаря за превода
  5 points
 7. Благодарим ти!
  5 points
 8. А, пак ти от онова сайтче. Нови профили правим, а? Помолих те най-учтиво да не си рекламираш субтитрите, които са под всякаква критика между другото, под нашия труд. Линк си сложи в групата си във ФБ. Следващия път няма да съм толкова учтива, прекрачваш границите.
  5 points
 9. Благодаря ви много за преводите! Страхотни сте! Да сте здрави!
  4 points
 10. @LukeLuka ако искаш и тея хора лично да дойдат до вас и да ти превеждат на уше?
  4 points
 11. Благодаря, хубав ден
  4 points
 12. Поздравления към екипа, които подготвя субтитрите, много добра работа. Успех занапред !
  4 points
 13. Сериалът се превежда – не е зарязан, а се работи по него. Срокове не поставяйте, ако обичате, защото това може само да демотивира преводача. Уважавайте труда му и имайте търпение, ако искате да гледате с български субтитри. Ако не ви се чака – винаги може да изребете субтитри на друг език. Но не се опитвайте да държите сметка кой какво и колко бързо да превежда. Никой не ви е длъжен.
  3 points
 14. Аз съм изгледала вече812 сериала и никога не съм имала проблеми със субтитрите,те винаги вървят заедно съсъ серията.Искрено благодаря на всички,които правят преводи,благодарна съм,защото зная,че правят това в свободното си време и то даром.Трябва да сме по коректни и търпеливи.Направила съм си папки и в момента тегля 17 сериала на различно ниво и 7 вече изтеглени ,които почвам да гледам и затова съм търпелива .Благодаря за труда и за това,че има кой да ни разнообразява еднообразния ни живот.Весели празници на екипите по преводите и редакциите на сериалите.
  3 points
 15. Ами ще се наложи да почакате. Няма да кача нов епизод, докато всички не си намерят субтитрите, дето ги търсят, че ми писна от оплаквания. А пък тия, дето не ги намират, смятат, че това били жълтурски простотии за подрастващи. Та ще почакате за ново...
  3 points
 16. Няма още. В събота ще бъдат качени субките за последния епизод.
  3 points
 17. Е, недейте така с подрастващите
  3 points
 18. Много приятна изненада.
  3 points
 19. Благодаря за превода! Сунг Хоон е един от любимите ми актьори. Следя всичките филми в които се снимат.
  2 points
 20. БЛАГОДАРЯ! Огромно благодаря за труда и бързия превод!
  2 points
 21. Благодаря за субтитрите
  2 points
 22. 2 points
 23. Благодаря за субките
  2 points
 24. В заглавието пише, че са до 13 качени. Не липсват, просто още не са качени. Не сме казали кой ден и в колко часа ще ги качим.
  2 points
 25. Здравей, благодаря ти за положителната оценка ! Относно това аниме - много отдавна нямам стимул да се занимавам с него и съответно загубих интерес към превода му. Нямам никакви планове да започвам отново с него. Различни хора се опитаха да го поемат, но не съм се интересувала кой докъде е успял, така че не мога да помогна с още информация. Поздрави~
  2 points
 26. Много благодаря за превода, страхотен сериал.
  2 points
 27. Огромни благодарности за превода. Живи и здрави да сте!
  2 points
 28. Благодаря ви много!
  2 points
 29. Браво, момчета и момичета! ПОКЛОН!
  2 points
 30. Ае, бро, приеми, че ти си умен и си можеш да си ги прекодираш, понеже така ти бачка машинката, ама бабите са с по-старите машинки и на тех им работят с Ansi Само ти ли си човек? Опс.. за некви вие говореше, ама си сам... И второ... Ай да не разбереш пък ти кога аз реша да се карам, налииии?! Мръкането ми е позволено само на мене! Ще критикуваш градивно, когато ти достигне капацитета, ма тогава може да проумееш нещата и ще увехнеш То щот е мноуу яко да изискваш нещо, дето ползваш без пари, не му разбираш що е така, ама инфантилно мрънкаш и му гледаш зъбите... (баси, тая поговорка дали я учат у дистанционното обучение?, пресилих се ) За бира - студено е, доскоро вина поемах всякаквИ, сега само кога ме черпят, та глей да почерпиш наште преводачи и смъкни тона. Дошъл си у нашата къща на вечеря
  2 points
 31. 2 points
 32. Със сигурност ще бъде днес, до края на деня има още много време. Моля, не забравяйте, че все пак и ние сме хора и си имаме личен живот. Мерси.
  2 points
 33. Може и на игрите да поиграем ако иска
  2 points
 34. @IPurpleYou не обръщай внимание на хора като @LukeLuka, винаги ще има някой, който не е доволен. Благодаря ти за преводите и трудът, който влагаш
  2 points
 35. Във форумната тема има две линкчета, на които пише "С английски субтитри". От тях може да се изтегят сериите за тези, които нямат Netflix и не искат да го гледат там. Когато са готови субтитрите на даден епизод, се качва видео файлът+субтитрите в замунда, мастърс, както и онлайн. След като приключи преводът, ще се качи един торент, който ще съдържа всичко. Не казвам, че правиш нещо лошо, но няма нужда да ги има два пъти. Хубав ден!
  2 points
 36. Аз не разбрах дали има намерение да качва в Замунда само видео или и някакви си други субтитри. Ако е първото - няма нужда, тук момичетата дават линкове към всички места, където го качват, включително и онлайн. Относно вероятността да се пляскат някакви си други субтитри тук - недопустимо е! Стоя на нисък старт... за да изтрия
  2 points
 37. Здравейте и благодарим за интереса. Трети епизод е качен по-рано този следобед, а според информацията в Настоящи проекти нови епизоди се качват в сряда и събота.
  2 points
 38. Благодаря много за субтитрите
  2 points
 39. 1 point
 40. Подмених ги.
  1 point
 41. 1 point
 42. Има и руски, и френски субтитри, от които превеждаме
  1 point
 43. Защото към момента са качени само 5 епизода. По-горе има описание кога и по колко се качват.
  1 point
 44. Благодаря за торента и за прекрасния превод!!!
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...