Jump to content

Отличници

  1. maira

    maira

    Покровители


    • Points

      41

    • Мнения

      1347


  2. Кева

    Кева

    Покровители


    • Points

      9

    • Мнения

      1096


  3. debil4e

    debil4e

    Потребители


    • Points

      6

    • Мнения

      2310


  4. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      1695


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 10/28/16 in Профилни коментари

  1. И кой ще ходи??? Аз аз аз https://manowar.com/manowar-return-to-sofia-bulgaria-with-exclusive-show-on-the-final-battle-world-tour-2019-manowar-се-завръщат-в-София/
    5 points
  2. Ако бях мъж в Япония, днес шях да се спукам от елитен шоколад... Освен да ида си купя...
    4 points
  3. - Мишо, запомни! Червено вино с месо, бяло вино с риба. - А ракия? - Хмм... ракията е универсална. Дори и с баклава става.
    3 points
  4. ..Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи... Ванга
    2 points
  5. Почти идеален спортен ден . Макар и трудно победихме (резултата лъже), Тотнъм премаза Челси. Малшанс за Домен -състезание само в един кръг, но все пак чудесно завръщане 4-то място, Влади Зогравски направи класирането на живота си с това 6-то място и единственият ми любимец при японците, малкия брат Кобаяши спечели . П.П. Браво на Влади
    2 points
  6. Фууу, много съм съгрешила към форума, явно Така са ми подрязани лайкаджийските крилца. Барем да си поревем на стената, ако някой не е разбрал проблема ми още.
    2 points
  7. Трябваше да спретна една драма за минусите
    2 points
  8. Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите. - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.
    2 points
  9. Среден пръст -вече 50 г лидер на пазара на мигновените съобщения!
    2 points
  10. - Някой ми звънна снощи в 3 на вратата. Така се уплаших, че без малко да си изтърва дрелката на крака!
    2 points
  11. Част от интервю: - И как решихте да станете веган? - Исках да е нещо модно, но за гей ме достраша.
    2 points
  12. Вървя си по улиците на Слънчев бряг и не щеш ли - насреща ми трима самураи. Питам ги: - Какви сте вие, бе?!? А, те: - Ние сме Седемте самурая! - Е, що сте само трима, тогава? - Няма персонал, бате.
    2 points
  13. Във входа на клуба на любителите на тавтологии беше открит убит до смърт труп на починал мъртвец.
    2 points
  14. Най-жестоката ми вътрешна борба е тази, между ведрото ми чувство за хумор и доброто ми възпитание...
    2 points
  15. Започнал съм да забравям имена на далечни близки, но завинаги ще помня, че Арагорн е син на Араторн и потомък на Исилдур, а Торин е син на Трайн, внук на Трор, и потомък на Дурин.
    2 points
  16. Tабелата "Паркинг за хомосексуалисти" действа значително по-успешно, отколкото "Паркирането забранено".
    2 points
  17. Черна котка смята, че се е превърнала в панда
    1 point
  18. Благодаря за милото пожелание за рождения ми ден! Бъди здрава и щастлива!
    1 point
  19. 30-sai made Doutei da to Mahouzukai ni Nareru rashii Тематиката е БЛ, Мимка. И чисто и хубаво направено по манга. Много добре се справиха и са любимци в доста държави. За Япония не мога да прочета. Разбира се, че има много смях, не лесно да четеш мислите на околните. Хубаво се справиха момчетата, любимци са в доста държави. Те са мили и срамежливи. Аз съм редактор, скоро ще го пуснем.
    1 point
  20. 1 point
  21. Здравей! Би ли ми дала линк към това, което си написала. Ще ми е много интересно да го прочета. Аз съм съвсем нов в BL жанра и много малко неща ми харесват от него, но на български нищо не съм чел. Когато започна да се интересувам от нещо, търся, чета, гледам, докато не се изчерпа целият ми интерес. В случая The Untamed насочи вниманието ми към жанра и още не съм се отказал да намеря нещо, което да е толкова добро, колкото тази история. Засега не съм открил. Хубав ден!
    1 point
  22. Здравей Субтитрите, които днес качи, стават и за Love.Designer.2020.E01.720p.WEB-DL.AAC.H264-KMX Версията изтеглих от АвистаЗ. Благодаря за превода. Ще го следя!
    1 point
  23. ...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден... Баба Ванга
    1 point
  24. Привет, моето хлапе е момиче. Да знам за акробатиката, но за жалост не намирам място където да я запиша. Тя ходи и на балет - на класически и на модерен, но ми прави впечатление, че тренират главно краката, но не и ръцете, а за тези премятания, които тя харесва са си нужни ръце. Както и да е - не е син, дъщеря е. Щура и дива дъщеря.
    1 point
  25. Превърнали сме се в народ недостоен за миналото си, а с това напълно заслужаваме настоящето си и се лишаваме от бъдеще . П.П. Още само 7 победи искам, пък да става каквото ще
    1 point
  26. Моментът на истината за Liverpool настъпва
    1 point
  27. „Дяволът бил баща на лъжата, но забравил да я патентова и затова сега предприятието му страда от свръхконкуренция.“
    1 point
  28. Ползата от това да летиш за Мадрид през Германия
    1 point
  29. 1 point
  30. 1 point
  31. Честит рожден ден, да си здрава и много да се радваш на живота си и всичките му прекрасни моменти!
    1 point
  32. Напоследък детето започна да псува. В детската градина ли го научиха или го чу на улицата, ба ли маа му...
    1 point
  33. Ако в интернет имаше българска търсачка на нея щеше да пише: Тук не е информация!
    1 point
  34. В една друга, по-справедлива и балансирана вселена, кутрето на десния ми крак пребива до смърт крака на масата в хола.
    1 point
  35. - Кога последно си поливал кактуса върху хладилника? - Това е хляб.
    1 point
  36. Мила Майрааа, честит рождеееен ден!!! Бъди щастлива от тук до тавана на небето пожелавам ти чисто небе, хоризонти големи и далечни, на където ти си пожелаеш и да си все така талантлива и пишеща, да ни заведеш до края на Мрак, за да има едно зелено момиче, което върви смело напред също като теб!!! Целувки и те прегръщам!!! https://www.youtube.com/watch?v=MrHxhQPOO2c
    1 point
  37. Снощи жена ми ми крещя половин час за това, че никога не съм я бил слушал като ми говори, или нещо подобно.
    1 point
  38. Здравей, Цвети, отново добре дошла във форума. Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Вили. Аша отдавна ми е станало като "второ име". Ако мога с неща да помогна - насреща съм. Лек и спорен ден и успешна седмица.
    1 point
  39. - Но господине, това "Майка ви да ***!" не е основателна причина да не желаете да се запознаете с новите ни тарифни планове за мобилен интернет!
    1 point
  40. Древен Египет- Да видим, Рамзес, колко си научил таблицата за умножение... Лешояд по змия е равно на?- Това го знам - тъща!
    1 point
  41. Един габровец отива до съседа и му казва:- Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове?- Да.- Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата.
    1 point
  42. Девойка кара чисто ново Порше. На задното стъкло е поставила надпис:"Не познахте! На кредит си го купих!"
    1 point
  43. - Скъпи, добре ли съм се гримирала? - Не, още се виждаш.
    1 point
  44. Здравей. Може ли да сложите българските знаменца на темите, които са преведени. По-лесно е за ориентация
    1 point
  45. Учителката по рисуване към класът: - Деца, нарисувайте членовете на вашето семейство... Иванчоооо, какво рисуваш, бееее!
    1 point
  46. Телефонен секс между Тръмп и Путин: -Бавно свалям санкциите си от теб... -Ммм, продължавай...
    1 point
  47. В банката написали "Ние вярваме в нашите клиенти"... дааа, колко поетично... ама иначе - вързали химикалката....
    1 point
  48. - Защо Дядо Коледа е толкова щастлив? ... - Защото знае адресите на всички лоши момичета.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...