Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/28/2016 in Status Updates

 1. И кой ще ходи??? Аз аз аз https://manowar.com/manowar-return-to-sofia-bulgaria-with-exclusive-show-on-the-final-battle-world-tour-2019-manowar-се-завръщат-в-София/
  5 points
 2. Ако бях мъж в Япония, днес шях да се спукам от елитен шоколад... Освен да ида си купя...
  4 points
 3. - Мишо, запомни! Червено вино с месо, бяло вино с риба. - А ракия? - Хмм... ракията е универсална. Дори и с баклава става.
  3 points
 4. ..Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи... Ванга
  2 points
 5. Почти идеален спортен ден . Макар и трудно победихме (резултата лъже), Тотнъм премаза Челси. Малшанс за Домен -състезание само в един кръг, но все пак чудесно завръщане 4-то място, Влади Зогравски направи класирането на живота си с това 6-то място и единственият ми любимец при японците, малкия брат Кобаяши спечели . П.П. Браво на Влади
  2 points
 6. Фууу, много съм съгрешила към форума, явно Така са ми подрязани лайкаджийските крилца. Барем да си поревем на стената, ако някой не е разбрал проблема ми още.
  2 points
 7. Трябваше да спретна една драма за минусите
  2 points
 8. Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите. - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.
  2 points
 9. Среден пръст -вече 50 г лидер на пазара на мигновените съобщения!
  2 points
 10. - Някой ми звънна снощи в 3 на вратата. Така се уплаших, че без малко да си изтърва дрелката на крака!
  2 points
 11. Част от интервю: - И как решихте да станете веган? - Исках да е нещо модно, но за гей ме достраша.
  2 points
 12. Във входа на клуба на любителите на тавтологии беше открит убит до смърт труп на починал мъртвец.
  2 points
 13. Най-жестоката ми вътрешна борба е тази, между ведрото ми чувство за хумор и доброто ми възпитание...
  2 points
 14. Започнал съм да забравям имена на далечни близки, но завинаги ще помня, че Арагорн е син на Араторн и потомък на Исилдур, а Торин е син на Трайн, внук на Трор, и потомък на Дурин.
  2 points
 15. Черна котка смята, че се е превърнала в панда
  1 point
 16. Благодаря за милото пожелание за рождения ми ден! Бъди здрава и щастлива!
  1 point
 17. 30-sai made Doutei da to Mahouzukai ni Nareru rashii Тематиката е БЛ, Мимка. И чисто и хубаво направено по манга. Много добре се справиха и са любимци в доста държави. За Япония не мога да прочета. Разбира се, че има много смях, не лесно да четеш мислите на околните. Хубаво се справиха момчетата, любимци са в доста държави. Те са мили и срамежливи. Аз съм редактор, скоро ще го пуснем.
  1 point
 18. Повтарям се, но нищо:-)))
  1 point
 19. Здравей! Би ли ми дала линк към това, което си написала. Ще ми е много интересно да го прочета. Аз съм съвсем нов в BL жанра и много малко неща ми харесват от него, но на български нищо не съм чел. Когато започна да се интересувам от нещо, търся, чета, гледам, докато не се изчерпа целият ми интерес. В случая The Untamed насочи вниманието ми към жанра и още не съм се отказал да намеря нещо, което да е толкова добро, колкото тази история. Засега не съм открил. Хубав ден!
  1 point
 20. Здравей Субтитрите, които днес качи, стават и за Love.Designer.2020.E01.720p.WEB-DL.AAC.H264-KMX Версията изтеглих от АвистаЗ. Благодаря за превода. Ще го следя!
  1 point
 21. ...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден... Баба Ванга
  1 point
 22. Привет, моето хлапе е момиче. Да знам за акробатиката, но за жалост не намирам място където да я запиша. Тя ходи и на балет - на класически и на модерен, но ми прави впечатление, че тренират главно краката, но не и ръцете, а за тези премятания, които тя харесва са си нужни ръце. Както и да е - не е син, дъщеря е. Щура и дива дъщеря.
  1 point
 23. Превърнали сме се в народ недостоен за миналото си, а с това напълно заслужаваме настоящето си и се лишаваме от бъдеще . П.П. Още само 7 победи искам, пък да става каквото ще
  1 point
 24. Моментът на истината за Liverpool настъпва
  1 point
 25. „Дяволът бил баща на лъжата, но забравил да я патентова и затова сега предприятието му страда от свръхконкуренция.“
  1 point
 26. Ползата от това да летиш за Мадрид през Германия
  1 point
 27. 1 point
 28. Честит рожден ден!
  1 point
 29. Здравей, ти подкара корейските заглавия, като си изгледаш Тайната градина /около 100% съм убедена, че ще те грабне/ имам едно японско заглавие за теб, мое любимо Kiseki / Чудо http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/7074-i-wish-2011/&_fromLogin=1
  1 point
 30. На изпит по кормуване. Изпитващият: - Както си караш, пред теб изскачат бабичка и младо момиче, нямаш време за реакция и трябва да настъпиш една от двете. Коя ще настъпиш? Курсистът: - Ами... Аз такова... Ааа... Ще настъпя бабичката. Изпитващият: - СПИРАЧКИТЕ ЩЕ НАСТЪПИШ КОЛЕГА, СПИРАЧКИТЕ!!!
  1 point
 31. "Честит първи сняг!!!" весело подвикваха ортопедите на тенекеджиите в автосервиза...
  1 point
 32. Честит рожден ден, да си здрава и много да се радваш на живота си и всичките му прекрасни моменти!
  1 point
 33. Искаш да промениш живота си, да спреш да пушиш, да почнеш диета или нова работа? Специално за теб всяка седмица има понеделник!
  1 point
 34. Преди е било лесно - харесаш си жена на бала, убиеш мъжа ѝ на дуел и тя е твоя. А сега - па лайкове, па сваляй ѝ музика, па: "здр кво пр?...
  1 point
 35. Напоследък детето започна да псува. В детската градина ли го научиха или го чу на улицата, ба ли маа му...
  1 point
 36. Ако в интернет имаше българска търсачка на нея щеше да пише: Тук не е информация!
  1 point
 37. В една друга, по-справедлива и балансирана вселена, кутрето на десния ми крак пребива до смърт крака на масата в хола.
  1 point
 38. - Кога последно си поливал кактуса върху хладилника? - Това е хляб.
  1 point
 39. Мила Майрааа, честит рождеееен ден!!! Бъди щастлива от тук до тавана на небето пожелавам ти чисто небе, хоризонти големи и далечни, на където ти си пожелаеш и да си все така талантлива и пишеща, да ни заведеш до края на Мрак, за да има едно зелено момиче, което върви смело напред също като теб!!! Целувки и те прегръщам!!! https://www.youtube.com/watch?v=MrHxhQPOO2c
  1 point
 40. Снощи жена ми ми крещя половин час за това, че никога не съм я бил слушал като ми говори, или нещо подобно.
  1 point
 41. Здравей, Цвети, отново добре дошла във форума. Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Вили. Аша отдавна ми е станало като "второ име". Ако мога с неща да помогна - насреща съм. Лек и спорен ден и успешна седмица.
  1 point
 42. - Но господине, това "Майка ви да ***!" не е основателна причина да не желаете да се запознаете с новите ни тарифни планове за мобилен интернет!
  1 point
 43. Вървя си по улиците на Слънчев бряг и не щеш ли - насреща ми трима самураи. Питам ги: - Какви сте вие, бе?!? А, те: - Ние сме Седемте самурая! - Е, що сте само трима, тогава? - Няма персонал, бате.
  1 point
 44. Един габровец отива до съседа и му казва:- Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове?- Да.- Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата.
  1 point
 45. Девойка кара чисто ново Порше. На задното стъкло е поставила надпис:"Не познахте! На кредит си го купих!"
  1 point
 46. Tабелата "Паркинг за хомосексуалисти" действа значително по-успешно, отколкото "Паркирането забранено".
  1 point
 47. - Скъпи, добре ли съм се гримирала? - Не, още се виждаш.
  1 point
 48. Здравей. Може ли да сложите българските знаменца на темите, които са преведени. По-лесно е за ориентация
  1 point
 49. Честит рожден ден!
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...