Jump to content

Отличници

  1. aria

    aria

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      961


  2. pencheva_sz

    pencheva_sz

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      397


  3. diant

    diant

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      170


  4. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      5187


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 05/17/19 in Мнения

  1. -Ало, мамо, нарязах си яйцата! -Кириле, ще ме вкараш в гроба !Кажи къде се намираш -в кухнята , или в банята !
    3 points
  2. Чудя се къде се е научил да се премята и да скача така? Почти като гимнастик, акробат или паркурсионист е. Като го гледам в определени клипчета и забравям, че има земно притегляне. Дали е тренирал нещо по-специално на младини? Не е описан спорт в биографията му, а само танците са споменати, но това скачане и премятане е като акробатика..... След 4,17 мин. имаме две премятания и ако не ме лъжат очите, той си ги изпълнява.
    2 points
  3. Мдам... Ще скапят и тоя филм... Пак ще се леят клишета .... Минало, овързани като свински черва... Задължителна раздяла в някоя и друга серия преди финала(това поне в секретарката го пропуснаха), може и някоя година да мине за да е всичко като по конец... Имам само надежда че Минчето може да му помогне да почне да рисува.... Както и той на нея ама ще видим. Наканил съм се да издържа всички клишета заради тия двамата ама ще видим дали ще мога... В тоя филм има рязка граница между двамата главни и останалия каст.... Всички бледнеят... Само приятелката на Минка ма кефи... Тая актриса ми е харесала във всяка роля която е играла досега а те не са малко. Голяма е чаровница
    2 points
  4. Събрали са се отново! Макар и само за да отбележат 10-ата годишнина от дебюта на 2ne1. Хубаво е да ги видим и четирите заедно.
    1 point
  5. Нов кавър от Чен...
    1 point
  6. Страхотен сериал с моите най- любими актьори, които се справят чудесно ....Ех, така исках да станат двойка след сериала.
    1 point
  7. +1 за оценката на драмата . В моята лична класация е с най-висока оценка, редом до "Тайната гора" и още няколко знакови сериали.
    1 point
  8. Силен сериал! Свърши както и започна - смислено, логично, стегнато, динамично и интересно. Без излишен романс и без разсейване от отновната тема. Постараха се да има обяснение и логичен край за всичко. Понякога корейците ме изненадват с много добре написани сценарии - този случай е такъв. Дано скоро пак се появи нещо ново в същия стил и жанр. Хареса ми повече от "Тайната гора", нищо че са в една и съща графа по жанр и по логичност. Разликата беше в начина на протичане на действието - тук имаше повече динамика и съспенс, особено в последните епизоди.
    1 point
  9. Хайде на канала на Бек в Тубата - има си свой вече. Ще ни свети и оттам. Аз - доволна.
    1 point
  10. За пореден път - любим OST
    1 point
  11. "Moonlight" от саундтрака на Que Sera, Sera
    1 point
  12. - Не разбирам как може по цял ден да стоиш в кръчмата!? - Ами защо тогава обсъждаш неща, дето не ги разбираш? *** - Купих си автомобил Tesla Model X, от тези, които сами се управляват. - И къде е? - Де да я знам... *** Между футболни коментатори: - Какво ще кажете за играта на този играч? - Напомня ми на Христо Ботев. - Но Ботев никога не е играл футбол! - Именно! *** Обява: - 55-годишна майка на трима програмисти търси някой неувреден на тази тема да я научи как да ползва интернет. *** Млад актьор, получил първата си роля, споделя с баща си: - Ще играя съпруг, женен от 25 години! Бащата: - Не е лошо като за начало, другия път може да ти дадат роля с реплики!
    1 point
  13. Току-що назначен млад поп разбрал, че в края на селото живеела 30-годишна вдовица. По тъмна доба отишъл и почукал. Отвътре се чуло: – Ти ли си, ангел мой? – Не, ама съм от същата фирма! Ме-ме-ме, казва козичката, бе-бе-бе, казва овчицата, а ам-ам-ам, казват на Гергьовден.
    1 point
  14. Love Beyond Frontier Държава: Тайланд Епизоди: 13 Начало: 12 май 2019 - 4 август 2019 г. Ден: Неделя Мрежа: GMM 25 Участват: Krist Perawat Sangpotirat - Wang New Thitipoom Techaapaikhun - Win Namtan Tipnaree Weerawatnodom - Pat Jane Ramida Jiranorraphat - Ple Описание: Римейк на Love Beyond Frontier 1 (2008) Ван и Вин са братя, но никой от тях не знае за съществуването на другия. Единният живее в Китай, а другият в Тайланд. Историята започва с пристигането на Ван в Тайланд, за да намери майка си. Той се заселва в къщата, където е живяла, и там се запознава с обитателите й. Свали с англисйки субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук Онлайн с руски субтитри: Тук
    1 point
  15. Филмът е номиниран за Оскар. Сега вече ще трябва да го гледам.
    1 point
  16. Сега се сетих! Тази простотия е просто нов прочит на тази  простотия
    1 point
  17. Оф, пак ли това кривогледо дърво UEE или както там и е името. Няма преглъщане това същество. Такава кофти игра вади-ужас.
    1 point
  18. Ох, къде само я набутват тази Uee... Бърка ми не знам къде тази овца. Хем е грозна, хем за нищо не става. Но пък Хиро... Кофти избор!
    1 point
  19. Всеки с вкусовете си )))))))))))))))))) Не си сам в нехаресването си. Много сте, но пък за мен е удоволствие...
    1 point
  20. Явно има два корейски сериала с едно и също име, излъчвани по едно и също време и аз да взема да уцеля лошия!
    1 point
  21. Много добро начало! Забравяш, че гледаш корейско, т;е. - няма ги клишетата на кило Ю А Ин си е класа, както винаги, обаче и останалите не му отстъпват. Яд ме е само, че не изчаках да се съберат повече серии.
    1 point
  22. Хм, най-после нещо интересно и по-необичайно.Надявам се tvN да са си върнали добрата форма и да направят този път нещо хубаво, че от началото на годината се дънят яко с простотии. Няма да се връщаме до Чосон, както обичайно сме свикнали с реинкарнациите,а само до тридесетте на миналия век. Интересен сюжет се очертава, на фона на супер музика, операторско майсторство( не съм спец, но така мисля, да кажат профитата) и актьорска игра. Яко! Ю А Ин с поредно страхотно превъплащение, този път в задник -писател, Им Су Джонг привлича, като магнит, Гьонг Пьо, изневиделица и той на пистата се появи, секретарчето от "Гоблина" в добавка, плюс мистерия, драма, комедия, няколко инкарнации, крими, куче-дух и герои от-до за жълти книжки - нямам оплаквания за сега.И как да имам- кимчи не правят, ориз не варят, не плюскат половината екранно време, не се свестяват с бели кърпи на челото, мацката не е с панделки и ореол, не е пепеляшка, няма принц- чебол, полицията реагира веднага, че и айдълията я е хванала липсата. Вярно- "Carpe diem" , както ни подсказаха. Рейтиг -цък С руски субтитри онлайн- цък
    1 point
  23. Love & Life & Lie (遇见爱情的利先生) Страна: Китай Също така известен като: Yu Jian Ai Qing De Li Xian Sheng По новелата на: Zheng Yuan - “Glass Slippers” Година на излъчване: 2017 – Януари – 04 до 2017 - Януари – 24 Време на излъчване: 2017 Жанр: Драма, Романс Канал: ZJTV Епизоди: 41 Режисьор: ZJTV Субтитри: Английски Участват: Zhou Dong Yu като Liu Xin Tong Chen Xiao като Li Yao Nan Liu Xue Hua като Xu Feng Ming Ye Julia като Ji Zhi Zhen Mao Nikita като Qi Shan Shan Merat като Ouyang Che Резюме: Може ли един инцидент да промени напълно живота на някой? Liu Xin Tong (Zhou Dong Yu) е младо момиче от бедно семейство, което след инцидент е принудено заедно с майка си, да се преместят в дома на богатият бизнесмен Ji Bai Jun. Там тя ще открие не само любовта в лицето на Li Yao Nan (Chen Xiao), но и ще се озове в сложният живота на един богат клан… Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...