Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/2018 in all areas

 1. Силен сериал ! Борбата между добро и зло си е вечно актуална тема ! Не може да се определи като клише. Изобщо не е предвидим и те държи в напрежение до края. Интересно ми беше сътрудничеството между три съвсем различни по убеждения личности, между две религии и липсата на религиозност и крайния съвсем неочакван и нелогичен, но много емоционален резултат! И съвсем искрено и лично- Абе това ходещо изкушение Ким Дже Ук докога ще играе неромантични роли ? Добре беше в Гласът като И тук е добре като свещеник, но най- си му отиват любовни роли Благодаря за превода !
  2 points
 2. Coffee, Please (커피야, 부탁해) Страна: Южна Корея Също така известен като: Keopiya, Bootakhae Период на излъчване: 2018 – Декември - 01 до 2019 – ? – ? Време на излъчване: Събота - Неделя 19:40 Жанр: Комедия, Романс , Фентъзи Канал: Channel A Епизоди: 16 Режисьор: Park Soo Chul (Nail Shop Paris, Monster, Chosun Police Season 3, Don't Go Away) Сценарист: Seo Bo Ra, Lee A Yeon Субтитри: Английски Участват: Yong Junhyung (Highlight) като Im Hyun Woo Kim Min Young като Lee Seul Bi Chae Seo Jin като Oh Go Woon Lee Tae Ri като Moon Jung Won Gil Eun Hye като Kang Ye Na Ryoo Hye Rin като A Reum Park Soo Chul като Im Hyun Woo Резюме: „Coffee, Please“ е фантастично-романтична комедия, която разказва за И Съл Би (Kim Min-Young), сладко и пухкаво момиче, което става красиво, след като пие магическо кафе, наричайки новата си самоличност О Го Ун (Chae Seo Jin), и за обекта на нейната несподелена любов Хьон У (Yong Joon Hyung), автор на популярни уебтуни. В работата си той е известен като експерт в любовта, но в действителност не вярва в нея. Какво ще се случи, след като срещне новата самоличност на своята незабележима стажантка? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 3. Почти идеален спортен ден . Макар и трудно победихме (резултата лъже), Тотнъм премаза Челси. Малшанс за Домен -състезание само в един кръг, но все пак чудесно завръщане 4-то място, Влади Зогравски направи класирането на живота си с това 6-то място и единственият ми любимец при японците, малкия брат Кобаяши спечели . П.П. Браво на Влади
  1 point
 4. Но какво ще се случи пише в резюмето...ами нещо много добро. Отдавна не съм гледала с интерес така първа серия /да ме прощава Такането на Сатоми/. Имах съмнения за ангелчето Арагаки, тя е много мила, ама много и сладка и какво има да прави с Рюхей в един сериал, но явно има какво. Много добър първи епизод, от сърце го казвам, искаше ми се да гледам нещо, което да ме заинтригува, нещата от живота, ама така чисто и добре разказани. Мисля, че точно това беше яката нотка, да всичко на доброто момиче се случва точно така както на героинята на Юи в първа серия. Искаш да си максимално коректен, искаш да си свършиш добре работата, да, ама не, всичко е за твоя сметка и е дяволски трудно. Компромисите те заливат като лавина и накрая ти самия ставаш компромис за самия себе си, кофти, но факт. Краят на серията ме изкефи максимално. Мисля си, че е хубаво да срещнеш някой, който да те замисли и май при нея беше точно така. Ще видим. Гледайте, тук доброто момиче не е само добро и с това да се изчерпи всичко около нейния образ, тя е доста повече.
  1 point
 5. Сладко и забавно филмче. Можеше да е още по-забавно и романтично, но и така си го изгледах с удоволствие.
  1 point
 6. Неангажиращо сериалче Актрисата в ролята на Те Ри беше доста добра - перфектно се беше преобразила на пълна истеричка.
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...