Jump to content

milkyni

Потребители
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

milkyni last won the day on Март 7 2017

milkyni had the most liked content!

4 Последователи

Относно milkyni

  • Рожден ден Ноември 22

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

milkyni's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

97

Обществена Репутация

  1. - Скъпи, чух, че е починала секретарката ти. Защо не сложиш на нейно място мама? - Нямам нищо против, но ще трябва да се разбереш с гробарите.
  2. Влак. Привлекателен мъж и майка с момченце в купето. Момченцето: – Господине, женен ли сте? – Не, не съм, момченце – усмихнато отговаря мъжът. – А кола имате ли? – Да. – А печелите ли много пари? – пита момченцето. – Може да се каже, да. Момчето се обръща към майка си: – Мамо, а какво друго трябваше да го питам?!
  3. Перфектен сериал, от първата минута до последната.
  4. Люта зима, краен квартал. В ранното мразовито утро полицай обикаля пеша патрулния си участък. Завива зад ъгъла и среща пиян мъж. Мноооого пиян, едва се държи на крака. - Ще можеш ли сам да се прибереш вкъщи? - любезно пита полицаят. Мъжът го поглежда и с обиден глас, просто до дъното на душата си, отговаря: - Кааак вкъщи, беее??!? Аз отивам на работа!
  5. По БНТ 2 дават от 20.30 японския сериал "Чудеса" и от 21.15 "Фурната на Гретел", кулинарна поредица от 4 епа. Също така и документалния сериал " Япония днес".
  6. Между двата свята (2022) Резюме: След като оцелява при автомобилна катастрофа, която отнема живота на приятеля й, Теса вярва, че той се опитва да се свърже отново с нея, от отвъдния свят.
  7. Честит имен ден на всички цветя във форума!
  8. Перфектен 9ти епизод! Откъм романтика, и откъм игра, многопластов. Някои сцени ги повтарях многократно и всеки път виждах различна емоция. Въпреки високата оценка на серията, не мога да приема Tae Darvid за партньор на Сингто и това е! На моменти ми допада Пап, но дадат ли го в близък план... Дали е от очите му, или пък от носа? Може би свикнах да гледам Лъвчо заобиколен от красавци. Продължавам да съм в недоумение какво се случва с Нънг и Тарн, още повече след поведението на Нънг на снимачната площадка. Изобщо, голяма загадка ми е това човече. Гледа всички с един влюбен поглед... не мога да го разбера. Както и да е, остават още 3 епа! @niran, нали си знаеш?за превода. В очакване съм на следващия епизод.
  9. Гледах спойлер на 7ми епизод и не мога да приема Мейз и Пап като двойка. И не защото актьорите не могат да играят, просто героите са толкова различни по характер, че са несъвместими. Пап е импулсивен и разхвърлян, а Мейз е студен и подреден. Възможно ли е студенината на Мейс да се дължи на липсата на любов в детството му и топлото сърце на Пап да стопи леда? Загадка са ми Нънг и Тарн. Те двойка ли ще са накрая или любовта ще е само едностранна? Благодаря за превода.
  10. Видях, че в Замунда има един сийдър, но явно не е достатъчен за сваляне. В Авистаз са много повече, дано да имате регистрация.
  11. Споделям мнението ти напълно. Морк, Морк и пак Морк. И малко Пи за красота,/с една идея е по-красив от Сътая/, щот неговото държание и инат ме побъркваха на моменти.
  12. @desini, може да гледаш Elite 4-ти сезон. Има и бг превод.
×
×
  • Създай нов...