Jump to content

lenida

Потребители
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно lenida

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lenida's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

21

Обществена Репутация

  1. Изпратих ти покана. Трябва да се регистрираш до 24 часа.
  2. Имам покана. Ако някой иска, мога да му изпратя.
  3. Жалко за което. Понякога дават интересни сериали - напр. италиански, испански, но българина си чака в 8 часа турската сапунка по Истанбул ТВ. Не виждам как това ще се промени. По един друг канал даваха няколко японски сериала, но не мисля, че имаше голям интерес. Едно от нещата, за което не одобрявам избора на този сериал /Съкровище в двореца, както са решили от БНТ да го преименуват/ е, че е много стар. Най-малкото качеството на картината при старите филми е лошо и дразни.
  4. Бях поразена, когато чух че ще дават по БНТ корейски исторически сериал. Чумонг, Кралица Сондок, Драконите, според мен щяха да са по-добър избор. Опасявам се че този може да е малко скучен за зрителите.
  5. Страхотен сериал. Гледа се на един дъх. След много изгледани историчеки сериали не мога да не призная корейците за майстори. Актьора който игра И Банг Уон вече е мой любимец. А Самбон само за мен ли е толкова отблъскващ?
  6. Припомнихте ми за този сериал и се учудих че не съм го коментирала, защото много ми беше харесал. Много приятен за гледане, не усетих как свършиха сериите. Любимка ми беше главната героиня, но и останалите бяха много симпатиччни.
  7. Не разбрах за какво става въпрос. Каква помия?
  8. Истински герой е защото успя след тежка контузия и без да участва в състезания да защити титлата си. Чудя се как ще прдължи от тук нататък. На 23 е спечелил повече от всеки друг. Иначе съм доволна от класирането. Първите трима са ми любимци.
  9. Знам че този режисьор е печелил много престижни награди, но аз така и не можах да изгледам негов филм, даже съм спирала още на първата минута.
  10. Последните новини не са добри. Юзуру се е контузил по време на тренировка и не участва в Ен Ейч Кей Трофи. Мисля, че при това положение няма да се класира за Гран при финала, който печелеше през последните години. Дано контузията не е сериозна и не се отрази на подготовката му за олимпиадата.
  11. В исторически сериал кривите крака няма да личат
  12. Първенството на четирите континента вече започна. Юзуру ще участва, както и Шома Уно, Патрик Чан, новата звезда Нейтън Чен, Боян Дзин. Ще дават по Евроспорт 2 кратката в събота от 5:30 и волната в неделя от 10:00. Който успее да се събуди да пуска телевизора. Ще бъде страхотно състезание.
  13. Доколкото знам всеки може да участва в две от гран при сериите. Юзуру е избрал да се състезава в Канада в края на тази седмица и в Япония. По Евроспорт 2 ще има пряко излъчване.
  14. Първият фигурист, изпълнил четворен ритбергер. Благодаря за новината за анимето, със сигурност ще го гледам
×
×
  • Създай нов...