Jump to content

Oldboy

Потребители
  • Мнения

    140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Oldboy

  • Рожден ден 07/20/1987

Profile Information

  • Пол
    Male

Contact Methods

  • Skype
    cordialatron

Последни посетители

1182 профилни разглеждания

Oldboy's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

39

Обществена Репутация

  1. Много ми хареса този филм. Историята е покъртителна, типично по корейски, но все пак наистина се гмурнах дълбоко в живота на това малко село, застигнато от беда. Няма да отричам, че до самия край имах съмнения, какво точно се случва и точно, когато уж мислех, че всичко ми е ясно, всичко се обърна тотално. Две неща ме объркаха много и ме поведоха в погрешна посока. Тук останах с впечатление, че смятам грешния човек за злодей. Тук съвсем се оплетох.
  2. Oldboy

    Oldboy (2003)

    Този истински шедьовър, кoйто ме накара да се влюбя в корейското кино, навършва 20г. и вече е преиздаден с подобавощо за съвремието качество.
  3. Oldboy

    Търся...

    Преди време случайно попаднах на един клип в социалните мрежи. Някаква мацка в апартамент, която е призрак всъщност. Надписите бяха на китайски и гугъл го преведе, като Съседката ми е призрак. Не съм сигурен дали изобщо е филм това, понеже го загубих от поглед бързо този клип но ако някой има представа за какво става дума, нека сподели, понеже ми ми се видя доста забавен откъса. Мерси.
  4. Всеки филм на Пак Чан Ук е истинска наслада за сетивата. Страхотна атмосфера, уникална актьорска игра, чудесна история за една тъжна любов .
  5. Аз съм разочарован от последния епизод.
  6. Направо ме разбиха с този осми епиозд! Главната маска си е изненада отвсякаде! Иначе тоя пич дето е гордостта на квартала пропада все повече и повече. Дано децата не взимат пpимер от него.
  7. Стрелят ли се? Супер сериал. Не бях гледал нищо корейско след разочарованието ''Паразит" Дано има втори сезон. Ще е в полза на "човечеството".
  8. Oldboy

    Call (2020)

    Безсмислено и насилствено драматичен. В крайна сметка се оказа една голяма досада. Всички тези вътртележки нямаха никакъв смисъл и значение, за да се придаде на филма някакъв по особен отенък. Скучно и сиво, общо взето. Лошата е секси. :D Toзи с Киану е римейк на корейския Il Mare.
  9. Някой може ли да ми помогне да го сваля, защото в бг тракерите няма сийд, а в АvistaZ не си помня регистрацията ...
  10. Toзи корона вирус е малко като извънземните.
  11. Едно съкровище на което попаднах и то само за 20лв .
  12. Гледах го с голямо очакване и честно казано май се бях пренавил нещо. Чак пък толкоз хвалби . Все едно гледам някаква холивудска продукция. Води се черна комедия, нямаше нито един момент в който да има нещо подобно. Озадачи ме финалът и по-точно сцената със сестрата. Толкова ненужно и безсмислено ми се видя, че чак се зачудих, как се измислят подобн неща, че се и награждават. Но аз съм само един скромен зрител и просто изказвам незначителното си мнение. :d
×
×
  • Създай нов...