Jump to content

andi11

Потребители
  • Мнения

    1139
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

andi11 last won the day on Юни 27 2019

andi11 had the most liked content!

3 Последователи

Относно andi11

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

3024 профилни разглеждания

andi11's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

508

Обществена Репутация

  1. Ще те послушам, merisa, тъкмо съм на 2 еп и мислех да го зарязвам, не за друга, ами главната двойка не ми харесва визуално, но бих го преглътнала, ако сюжета си заслужава. За мен пък разочарование се оказа Cutie Pie, след като попревъртях последните 2-3 еп., мисля да пропусна финалния. В този сериал не открих никакъв смислен сюжет, освен сексапила на Zee. Днес ми попадна тийзър на предстоящия War of Y, чакам го с нетърпение заради Били и Сенг, още страдам, че Secret crush on you свърши. Явно ще бъде на тема задкулисни БЛ взаимоотношение или по-скоро интриги.
  2. Защо пък да те трият? Да видим, вероятно от 5-6 години гледам И гейско, просто не си попадала на мои коментари, защото не си влизала в теми с такава тематика. Аз вършея навсякъде, където ми хареса. Мога да гледам/чета/слушам от гейско до Гордост и предразсъдъци и от Да си тук на Меди до Stairway to heaven на Led Zeppelin Важното е всяко нещо, което пробвам да ми носи емоция, щом ми носи такава, значи си заслужава.
  3. Толкова се радвам, че се доверих на интуицията си и не се отказах след първите един-два еп. Страхотно си пасват групичката от идиоти с тази от традиционния инж факултет. И това момче Били откъде са го намерили, не знам, обаче какво еротика и страст лъхат от интезивните курсове, дето ги е спретнал на очилаткото. Силно съм впечатлена от него.
  4. Този хубав сериал очаква ли се да има и втори сезон? Просто не виждам как ще завършат историята в оставащия един еп. от 20 минути.
  5. Привет. Има ли някаква възможност темите зе boys love сериали да бъдат изнесени в отделен раздел, защото в този за Тайландски сериали буквално е като в джунгла.
  6. Изгледах два епизода-много вяло представяне засега, но ще продължа с останалите, може да ме опровергаят.
  7. И руските суб са бавят. Все още няма за 8 и 9. Все проверявам ли, проверявам.
  8. Връщам си думите назад, нещата се поизясниха и историята стана още по-интересна и забавна. Лошото е, че руските суб са само до 7 еп, англ пък съвсем в началото. При muse преди имаше свободен достъп до сума ти лакорни, даже гледах един при тях. Много кофти се е случило, както разбирам от по-горните постове, сега няма достъп до нищо. Ще чакам рускините да преведат, първо да се излъчи, ех, дълга работа се очертава. Иначе историята ми напомня на Палавата целувка, но във вариант женени.
  9. 4-5 еп на мен са ми много тегави, дано приключи хакерската история, че не се трае, даже пети не го догледах. В дораматв са с руски суб до 9 еп вкл., предполагам толкова са излъчените.
  10. ОсвенNewYear гей в реала е и Earth от LBC,ето този, много ми е антипатичен. Изгледах осемте еп от 2gether. Приятна история, добре поднесена, обаче красавеца, дето играе Сарават никак не му се отдава актьорството, другичикия, на който му била първа роля доста по-добре се справя от него Както и очаквах от този сериал, нищо кой знае какво не предложиха, освен голи разговори, но заради симпатичните момчета се преглъща. Сега ще видя и този, който коментирате En of love.
  11. Аз следа Why R U - ужасни диалози, написани от малоумен като за малоумни , адски много клишета, гледам го само заради главната двойка, добре им се получава, макар и на моменти да преиграват, другите към шести еп взех да ги превъртам, защото доникъде не стигнаха, пък и са досадни, останалите които се опитват да събират пък са още по-досадни. 2gether-на 3 еп съм, много симпатични момчета, но си мисля, че няма да видим кой знае какво, това е усещането ми.
  12. И аз започнах Until we meet again, наистина доста драматична история, но каста е много приятен, за пръв път попадам на подобен сюжет в БЛ сериал. Тарн и Тайп започна супер, но след 6 еп. премина в досадна и дразнеща история, момчето, играещо Тайп се отличава с некадърна игра, диалозите са клиширани, с две думи- не съм доволна, Mew в двойка с Art в What the duck 1 беше много по-добър. Погледнах и 3 еп. от I am your king 2, но не ме грабна. Histry 3- също.
  13. С какво, с какво? Аз не видях, нищо не видях, дори и целувка не видях, пък уж по манга с еротичен привкус.
  14. Напълно го оправдавам Ан Дже Хьон, че е дал чата, дори мисля, че изчака достатъчно, но тъй като тази не се спря и нещата тръгнаха доста в минус за него, се е решил в крайна сметка. Точно този чат го оневини изцяло и сега нещата се обърнаха срещу нея, както си го заслужи. Не знам дали е знаела предварително и заради това излезе изявлението, че напуска развлекателния бизнес, за да се покрие от предстоящия ураган, който напълно ще унищожи "голямото" и творчество.
×
×
  • Създай нов...